Rudjer
Iskusan
- Poruka
- 5.513
FB je otisao u 3 lepe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bagovi nastaju uglavnom zbog prevelikog saobraćaja. A to što stalno modifikuju i unapređuju neke funkcionalnosti, to rade delom zbog toga da isprave neke od tih bagova, a delom i da ponude svojim korisnicima nešto novo s vremena na vreme. Moraju i oni da održe korak sa konkurencijom i zahtevima korisnika. Ko kaže da je lak posao ugoditi željama više od 500 miliona ljudi...![]()
What? Facebook propao? Jesam li ja to prespavao nekoliko nedelja ili šta...?eto cim sam ja dosla na fb on propade! zurka gotova
bre taj fejsbuk je svet za sebe! ali postoji jos drustvenih grupa?! u cemu je stos?
twitter, fejsbuk, ajd sta jos ima da se snadjem/o u tom novom svetu
Jel ima neko ko može da mi pomogne, bila bih mu jako zahvalna?
Pre neki dan sam otvorila neki link koji mi je drugarica poslala i tako pokupila neki virus na fb-u.
Sada fejs s mog profila prijateljima šalje poruke na engleskom i kada nisam prijavljena.
Prvo pošalje hi, how are you itd. a onda šalje i link preko kojeg sam i ja dobila virus.
Ugasila sam profil, ne znam kako da izbegnem neprijatnosti. Postoji li način da vratim svoj nalog ali da bude bez virusa?
Jel ima neko ko može da mi pomogne, bila bih mu jako zahvalna?
Pre neki dan sam otvorila neki link koji mi je drugarica poslala i tako pokupila neki virus na fb-u.
Sada fejs s mog profila prijateljima šalje poruke na engleskom i kada nisam prijavljena.
Prvo pošalje hi, how are you itd. a onda šalje i link preko kojeg sam i ja dobila virus.
Ugasila sam profil, ne znam kako da izbegnem neprijatnosti. Postoji li način da vratim svoj nalog ali da bude bez virusa?