Fabrici: Deo vakcina koje je naručila EU biće prebačen u Srbiju

• Začetnik teme Začetnik teme B. B.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
VAKCINA NAM DAJTE NASUSNIIIIH!!!

giphy.gif

Da te podsetim...drzava je uspesno unistila sva drzavna preduzeca da bi ih lakse i jeftinije kupili MI...
Zatim je unistila Zeleznice a preko nase stradale su i Zeleznice Makedonije i Grcke a i Bugarske i Turske...
Zatim je skoro sve ili bas sve sto je dohvatila pretvorila u interes MI a ne unteres NAS...
Tako da kad se izrazavamo , najpametnije je reci MI ako te kaci ili ne MI ako te ne kaci...

Ucestvovanjem u pogresnom oznacavanju cinis zlocin...
Jer vecina ljudi pocne da prikazuje nasilje prema drugima zbog zablude i ocekivanja da su deo i paznja neceg zajednickog , a nisu...

A istovremeno potpomazu razaradnje tog istog ako su u grupi MI sto znaci da itekako osecaju pripadnost grupi MI, dok su najveca smetala kad su u grupi NAS...

``ДРЖАВА``,шта ти је то.
ЉУДИ владају државом,а то се мења.Били лопови,дођу неки други који нису лопови.Нисмо ми ендемски лоши људи,ништа нисмо гори од других.Али,они који не воле ову земљу хоће да нас убеде како смо лопови,како смо најгори,како ништа не знамо,ништа не можемо,да смо слепци и само треба да будемо слуге,зато нам и бришу историју.Али не може да се избрише истина,а она не говори тако.Ми смо стари европски народ који је изнедрио неке од највећих светских умова,Тесла,Пупин,Миланковић,Милева Ајнштајн...нисмо ми глуп и лош народ.Дође лош период,комунизам нас је доста вратио назад,али ми се не предајемо и ја верујем у нас и наше младе нараштаје.Без икакве патетике и фолирања.Чињеница је да ми задњих неколико година најбрже напредујемо у овом делу Европе.И то нико не воли,то је нормално,па и ја не волим да други буду успешнији од нас.

нисмо ми глуп и лош народ.Дође лош период,комунизам нас је доста вратио назад
A turski lojav kolac 500 godina u dupetu nas je terao napred? Zanimljivo :think:
верујем у нас и наше мљаде нараштаје.
Vrlo zanimljivo :sad2:

Koje su to fantazije....

Pa tacno se slaze sa radio programom....danas su mi u trgovini nekoliko puta bile vesti , kao nekih dva iz vlade, nisam obratio paznju koji , dobili vakcine, pa ce sutra neka druga dva....i kako je sve sretniji i bice mira do kraja sveta....to je nekad bilo samo za izbor za mis, sad je na svakom koraku....mora da proverim da nije i na fiskalnom racunu...

Back