F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jes vala od jutros ih brišem ..sad su dobri najviše sam brljotina imala ja lično ..pobrkala rebuse..stavila mozgalicu od 8 na 9 qq meni nisam normalana, sreća pa samo nas dvoje troje to igra..da se ne vidi bruka :fdlan:

A za tremor pomaze kada! Puna vruce vode,mirisljave, sa travkama! Nema ni glava da boli posle pola sata lezanja u njoj:D

- - - - - - - - - -

Pa ondak na spavanje, ko sto rece Ljilja

znaš šta.....ja probala par puta......i mal se ne udavi....zaspim bre :eek::zcepanje:
samo tuširanje i to dugačko ako sam mnogo umorna i ako treperim..... iz bezbedonosnih razloga :lol:

Sutra idem na slikanje, oce da me kontrolisu svako malko, da ne zapatim onoga gada opet, pa laku noc, se vidimo sutra, bolji ce biti dan, a i nece biti petak 13, ko danas!

:bye::bye::bye:

- - - - - - - - - -

znaš šta.....ja probala par puta......i mal se ne udavi....zaspim bre :eek::zcepanje:
samo tuširanje i to dugačko ako sam mnogo umorna i ako treperim..... iz bezbedonosnih razloga :lol:

Jeste, to je opasno ko nije naviko:lol::lol::lol:

dronjavu pitu...glasam ja

Rado, samo, nisu imali orahe. :( Kupila sta mi je falilo za eurokrem stangle. Ni sljive nisu imali, valjda zbog pretpostavke da svi u kraju po dvoristu imaju po jedan orah i jednu sljivu. A mm povadio kad su se porazboljevali/posusili, sad samo leske imamo, oko 500 komaTa, al jos ne radjaju. :(

a da ne bi zapostavili sljive kojih ove godine u Srbiji ima kolko oces, umesto pekmeza stavi pravi dzem od sljiva....mmm onaj dzem sto se krckao u kazanu za pola komsiluka, bar od 50 kg sljiva:klap::klap::klap:

ako nemas, ja cu da ti dam...kuvala prosle nedelje u selu u ataru Kraljeva:)

Dobila teglu. :) Spremljen u Dragosinjcima, tamo na potezu ka Vrnjackoj banji. I opet se ne videsmo! :aha:

:)Gostovala u dva navrata, prosle i ove godine na prvoj hirurskoj, u medjuvremenu na ONOM institutu preko puta decije klinike, bila mrsava i celava, sad sam kosata i debela, super:)

- - - - - - - - - -

Otisla u penziju i radim svo vreme, sve u sesnaest!

Tako je to, moja Neno,uvek bilo u svakom kontekstu, sto nas ne ubije, ojaca nas. :zag: A da radimo do zadnjeg dana, to nam ne gine.

Dobro jutro zelim. Mm morao hitno na teren, tako da dezuram dok se on ne vrati.

:zag::zag::zag::zag:
ja te i volem tako debelu :rotf:

:amen:

I jos imam one matore macketine, jednoj 20, drugoj 17 godinica, uzasne su, prave babetine:heart::heart::heart:

A i Zonke je vec zena za primer, evo pet punih godinica.:heart::heart::heart:

- - - - - - - - - -

I firmu jos imam, i proizvodnju imam u Kraljevu, i stalno sam na tockovima, cas tamo, cas vamo!

U fulu sve! :klap: Kako bese mace po imenima?

joj ljudi sva se tresem..nešto nisam u formi večeras..

Probaj nesto od sledeceg: banana, paradajz, kakao i ako imas, maticni mlec.

dOBRO JUTRO :) :kafa:
Vidi ti Profu, molim te lepo....ino- :smeker:.:eek::zcepanje:

Nena je dugo već djak ovdeNa...msm na F odeljenje.....ima sve petice :cistinaocare:
sve nas život odvuče od kompa, na kraće ili duže, ali se vraćamo......u tome i jeste lepota ovih ljudi. Zato svako i nije dJak....msm treba imati potrebnu dozu ludila :rotf:

dOBRO JUTRO :) :kafa:
Vidi ti Profu, molim te lepo....ino- :smeker:.:eek::zcepanje:

Nena je dugo već djak ovdeNa...msm na F odeljenje.....ima sve petice :cistinaocare:
sve nas život odvuče od kompa, na kraće ili duže, ali se vraćamo......u tome i jeste lepota ovih ljudi. Zato svako i nije dJak....msm treba imati potrebnu dozu ludila :rotf:

A evo razredne, fino ,fino dade objasnjenje a i bome vidim da je zavrsila skole sa sve petice. :)

Drago mi je i postovanje......:kpozdrav::kafa:

Razzgovor za posao prosao :ok:

samo treba da nabavimo foto aparat.... :aha:

Dobar dan svima, ako nekog ima ;)
Pa to je najmanji problem :)! Mislim... znam da nije jednostavno, ali - rešiće se.
Super!
Moj ludi pas je definitivno - dobro.
To što još razmaženija (ako je uopšte moguće daonoliki pas bude toliko razmažen :roll:) - ostavićemo po strani (samo ne znam kako ću je uopšte više izbaciti iz kreveta: više i ne čeka dozvolu, smesti se pre mene i jedva da podigne pohled kad ja pokušavam da uđem u sopstveni krevet. E, kad uđem, onda krene pomeranje i uvljivanje... tako da mogu da je mezim).
Nego, jutros mi je pobegla iz dvorišta... i to dok sam (neoprezno) zatvarala kapiju.
Krenem za njom... ima jedna uličica tri kuće dalje kroz koju voli da protrči, ali ne smem da čekam da se sama vrati pošto zna i da odluta... e u toj uličici naletim na komšinicu :roll:. Žena je majka mog školskog druga... odrasli smo zajedno i dobri smo i dan-danas s tim što on živi u Novom Sadu pa se i ne viđamo naročito često... uglavnom, zaustavi meda izjavi saučešće i krene priču... Izjavila mi je saučešće (stvarno se nismo videle sve ovo vreme). Poenta priče sve vreme je: "kako meni niko nije javio?!". Najpre je to bilo normalno izgovoreno, da bi se kasnije sve više žestila i na kraju vrlo grubo, vičući postavila isto pitanje?! :eek: Inače, kuća im je u produžetku našeg placa, prozori joj gledaju kod mene u dvorište - šta joj ja mogu? I na kraju kažem, što sam mirnije mogla: "Bez ljutnje, ali ja nikom nisam javila... " i tu ona nastavlja žestoko: "Valjda je bio red da je ispratim! 40 godina smo komšije!" Da ne nabrajam dalje... u svakom slučaju nisam mogla da je se otarasim... čak se i Dona vratila sama! I da joj oprostim taj beg... OK. Ali komšinicu ne mogu nikako!

Razzgovor za posao prosao :ok:

samo treba da nabavimo foto aparat.... :aha:

Dobar dan svima, ako nekog ima ;)

Samo! :lol: Cestitam inace. :zag: Sta rece, kad se sabere, 4 cifre? :sad2:

Pa to je najmanji problem :)! Mislim... znam da nije jednostavno, ali - rešiće se.
Super!
Moj ludi pas je definitivno - dobro.
To što još razmaženija (ako je uopšte moguće daonoliki pas bude toliko razmažen :roll:) - ostavićemo po strani (samo ne znam kako ću je uopšte više izbaciti iz kreveta: više i ne čeka dozvolu, smesti se pre mene i jedva da podigne pohled kad ja pokušavam da uđem u sopstveni krevet. E, kad uđem, onda krene pomeranje i uvljivanje... tako da mogu da je mezim).
Nego, jutros mi je pobegla iz dvorišta... i to dok sam (neoprezno) zatvarala kapiju.
Krenem za njom... ima jedna uličica tri kuće dalje kroz koju voli da protrči, ali ne smem da čekam da se sama vrati pošto zna i da odluta... e u toj uličici naletim na komšinicu :roll:. Žena je majka mog školskog druga... odrasli smo zajedno i dobri smo i dan-danas s tim što on živi u Novom Sadu pa se i ne viđamo naročito često... uglavnom, zaustavi meda izjavi saučešće i krene priču... Izjavila mi je saučešće (stvarno se nismo videle sve ovo vreme). Poenta priče sve vreme je: "kako meni niko nije javio?!". Najpre je to bilo normalno izgovoreno, da bi se kasnije sve više žestila i na kraju vrlo grubo, vičući postavila isto pitanje?! :eek: Inače, kuća im je u produžetku našeg placa, prozori joj gledaju kod mene u dvorište - šta joj ja mogu? I na kraju kažem, što sam mirnije mogla: "Bez ljutnje, ali ja nikom nisam javila... " i tu ona nastavlja žestoko: "Valjda je bio red da je ispratim! 40 godina smo komšije!" Da ne nabrajam dalje... u svakom slučaju nisam mogla da je se otarasim... čak se i Dona vratila sama! I da joj oprostim taj beg... OK. Ali komšinicu ne mogu nikako!

Ljudi... :roll: Stalno ponavljam, dobro je dok samo psi laju.

Gotovo slikanje! I naravno, sve je lepo ispalo:) I opet mi nista ne mogu, samo da mi zavide:zper:

Neko je pitao za moje matore macketine, Tina, lepih uskoro punih dvadeset, Melanija punih 17...uzasne su, ali to ostavljam vlasnicima mladjih maca da sami otkriju...:dash::heart::heart::heart::heart:
Objavicu uskoro slike, cim postignem, novi clanovi F odeljenja da vide i upoznaju, stari da se podsete:)

A ja, stara,nova, mrsava,debela,bolesna (svakako u pamet), prisutna,odsutna (razredna belezila minuse al oprostila:))
I opet sa vama:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back