GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
Mrcko se uvaljao u komšijskoj bašti u pasuljovinu jedva sam ga iščetkala
seoska džukela 
seoska džukela 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
seoska džukela 

, paprike spremljene ali kasnije ih pečem da budu tople kad Maki dodje s posla.......i sad, odoh da malo odspavam....glava me boli i pored lekova 

MOGU DA ZAMISLIM NA ŠTA JE LIČIO![]()
Al' ni prici kao jedan mali mucenik kog videh pre neki dan, nije mu crveno samo ispod ociju, nego i po nogama, pitanje dal' je ikad bio na profi tretmanu. 
Drage moje, malo sam prošetala odeljenjem i nije da samo mene nema.
Nešto me mrzi da sedim za kompom a i kad imam vremena tu je Mina i ovaj Taca.
A i nije mi bilo do pisanja ovih dana, nešto sam ružno učinila nehotično i jedva se
povrnula od užasa, ne priča mi se![]()
Ako ti je za utehu, ne bi nista ni komunalci uradili, oni ganjaju gde mogu da naplate kaznu.
To jedno, a drugo, uz rizik da ispadnem rasista, nasi tamnoputi sugradjani su zasticeniji od polarnih medveda, odmah se pozivaju na rasizam cim im se bilo sta kaze a fakat mnogo nepravde prvi oni cine slabijima od sebe-pre neki dan je bilo valjda dve godine kako su radnici kraljevackog azila (smestenog na kraju NJIHOVOG naselja) nasli jednu kujicu zaklanu i delimicno odranu a proletos su upali u azil, ukrali preko ograde muzjaka staforda za usvajanje a onda ga umlatili sekirom jer nije hteo da se bori.

Verujem da ti je nedostajao.
Znate sta smo svi zajedno zaboravili u utorak? IRININ RODJENDAN! 

Evo me malo, Minka do sada gledala film, bila na fejsu...
Mimi, bilo mi je loše od onog vezanog konja na suncu, ali još sam nešto uradila ja, lično, nepažnjom, grozno
Nagazila sam jedno moje malo, najmanje mače koje je ležalo na otičaru ispred zavese. Od 11 do 5 ujutro sam pokušavala
da pomognem i nisam uspela. Celog sledećeg dana i sutradan sam molila boga da me kazni
Sirota mala dušica![]()

Takodje juri za fruzbijima i loptama tudjim
i naravno za malom decom i kolicima....svi gledaju gde su drugi psi a mi sa nem. ovčarom gledamo gde su mala deca i mame sa bebama
...isto kao meškica.....i danas je stao izmedju moje i Macine fotelje da ga oboje mazimo po obrazima ali istovremeno.....kao moj Meš.....i ja se zaplaka baš onako...Mara sluša, ne beži, dolazi na poziv i mnogo je nepoverljivija nego Mrki...ne jedu ništa napolju, ne laju, uče na povodac ali su odlični oboje. Baš mi je prijala šetnja. Dugo smo bili, pričali sa ljudima, družili se i mnogo prošetali i po livadama i medju gužvu od ljudi, tu su naravno bili na povodcima. Sve u svemu, za Savu oboje po peticu, ljubi ih majka 

E sad je okupat beo ko sneg, lep i čist 
![]()
Zaebali Baju![]()

![]()
Zaebali Baju
- - - - - - - - - -
Mrca je vadio krompir i malo se valjo po zemlji a onda je utrčao u tek zalivene paprikeE sad je okupat beo ko sneg, lep i čist
![]()

el ti kažem
- - - - - - - - - -
hahahahaah seljačka džukela.......to je čist do sutra ujutru![]()

Evo me malo, Minka do sada gledala film, bila na fejsu...
Mimi, bilo mi je loše od onog vezanog konja na suncu, ali još sam nešto uradila ja, lično, nepažnjom, grozno
Nagazila sam jedno moje malo, najmanje mače koje je ležalo na otičaru ispred zavese. Od 11 do 5 ujutro sam pokušavala
da pomognem i nisam uspela. Celog sledećeg dana i sutradan sam molila boga da me kazni
Sirota mala dušica![]()

Čitam malopre na Obaveštenjima, primedbama ovde na Svetu životi nja kako će morati vlasnici da imaju dozvole
za šetanje kućnih ljubimaca ulicama.
Meni to nije ništa nelogično.
Videla sam to u Cirihu. Žena ušla u autobus s većim psom i stala pored mene. Ja se smrzla. Moja sestra kaže da ne treba
da se bojim, pas je prošao obuku a ona podrazumeva da ne laje. ne njuši ljude i ne piški na mestima gde to nije dozvoljeno.
Imam pu no primedbi na Evropu, ali mi se ovo dopalo.
evo sad će slike.....bili smo na Savi.....fenomenali su oboje. Ulazak u kola savladan.....povezali kola i odlazak u šetnju te sam mrki kad stignemo kući neće da izadje iz kola
Na Savi slučaju komande kad su pušteni. mrki prilazi svakom psu, mali, cveliki, nema veze...ako je žensko on je sav sretan i smara jeTakodje juri za fruzbijima i loptama tudjim
i naravno za malom decom i kolicima....svi gledaju gde su drugi psi a mi sa nem. ovčarom gledamo gde su mala deca i mame sa bebama
...isto kao meškica.....i danas je stao izmedju moje i Macine fotelje da ga oboje mazimo po obrazima ali istovremeno.....kao moj Meš.....i ja se zaplaka baš onako...Mara sluša, ne beži, dolazi na poziv i mnogo je nepoverljivija nego Mrki...ne jedu ništa napolju, ne laju, uče na povodac ali su odlični oboje. Baš mi je prijala šetnja. Dugo smo bili, pričali sa ljudima, družili se i mnogo prošetali i po livadama i medju gužvu od ljudi, tu su naravno bili na povodcima. Sve u svemu, za Savu oboje po peticu, ljubi ih majka
![]()

![]()
Zaebali Baju
- - - - - - - - - -
Mrca je vadio krompir i malo se valjao po zemlji a onda je utrčao u tek zalivene paprikeE sad je okupat beo ko sneg, lep i čist
![]()
ma oni su pitomi bre.......ko mačići
da si ih videla samo...leže jedno do drugog pored fontane, šape im u zemlji, oke blistaju, i gledaju u rupu ...odmaraju malko....zamorno je to kopanje
lele kad sam rekla aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koja je bežanija nastala i nesta sjaj u oku kerećem
pa umoran od pasuljovinu, zalivanja i svačeg još![]()
Batali cvece, Ljiljo, da napravite vi u dvoristu teren za agiliti pa neka treniraju do mile volje.
Ova moja, ako i ode da kopa, donese mi krticu, voluharicu ili nesto slicno, a rupu manju napravi.