mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
'Bar dan, samo da se javnem. Vruce, bre, u BIIIP.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

da odmorim malo 

Dobar dan. Prvo, musko, crno, krenulo goozom, pomogla sam joj, ona gurala, ja vukla. Na zalost, prerano i prejako sam povukla, sad moram da nadjem pean da mu ukljestim repic, uspanicila sam se da je mrtvo i blokira prolaz ostalima.![]()

juče je bio udarnički dan...do 23 sata prekjuče sam radila....malo forumapila i ustala u 5, sela za komp i nastavila da radim...luda kuća sa ovim jednim klijentom jer je sjeeebao svoj program a tamo nam podaci, pa uparuj sa mojim.....sve ostale sklonim i prebacim za danas i banku i klijente......i tako...sve do 22 sinoć kad me odvezao kući....jutros rano uradim taj završni i sve ostale poslove od juče.....i kuj je bre imao kad da spava![]()

Dobar dan. Prvo, musko, crno, krenulo goozom, pomogla sam joj, ona gurala, ja vukla. Na zalost, prerano i prejako sam povukla, sad moram da nadjem pean da mu ukljestim repic, uspanicila sam se da je mrtvo i blokira prolaz ostalima.![]()

Blago tebi ideš na more![]()

Blago tebi ideš na more![]()

Dobro vece
- - - - - - - - - -
Znaci Georgina se omacila, kako je mace sa povredjenim repicem?
- - - - - - - - - -
Znaci, opet veselo kod tebe![]()
jao secam se kad se vukica kotila
seti se i sama sta si rekla
znaju one kad nesto nije kako treba
mada ja sa mackama nemam skoro nikakvo iskustvo
javljaj sta se desava
- - - - - - - - - -
ja sam danas sva blesava![]()

idem u nedelju ali cu do tada da poludim nacisto
ako vec nisam
a i sto kaze Nemesis blago njoj zivi na moreTu
- - - - - - - - - -
ja cu tam da nadjem muza i necu ni da se vracam![]()

Crni decko je dobro, sisa i spava kao i sestre (slobodna procena, kod macica je to malo teze odrediti) a Blondi stukla 250ml mleka! Procenila sam da bi joj to ipak najvie prijalo jer nije razvila netoleranciju na laktozu, narocito bas od te krave nasih rodjaka-prvih komsija. U sv. sl. magacin imaju samo za sebe, necu sad cak ni da ih gnjavim menjanjem carsava, ujutru cu to. Posle moram da potrazim Mirka. I mozda da odnesem na kvarnjaka malo granula za ona dva maceta sto se od juce smucaju po kraju, neki @#!&^*** ih je izbacio iz auta. Laku noc zelim.