F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I moje kuce samo moju majku 100% tolerise osim nas troje. :lol: Drago mi je da se lepo provodite. :zag:

Ma sve znam. :aha:

Sto da ne?! :zag: Samo ako ima ko da brine o Lejki i Snupiju.

ma ima
da sam bila pametnija da joj uradim titar i lepo i ona da ide
ovako cu da uradim za sledecu godinu i posle samo od inspektora da uzmem potvrdu da je zdrava i da budemo spremne
koliko sam ja racunala za sve ukupno mi treba oko oko 130e

Od dore nekad da poludis,ponasa se kao da joj fali paznja,al to nije tacno.

Svako vece oko 8 pocinje cviljenje jer zna da je ocekuje setnja,
Kad dodje komsinica sa psom,
Ona cvili jako zove me trci oko mene oce da me obori kao da se mesecima nije setala.

Pustamo ih u skolsko dvoriste,ona samo njusi i trazi da jede,pa vidim kako ispituje granice dokle sme da ide, pa mi pobegne u drugi deo dvorista i kad odem po nju dodje spustenih usiju zna da je kriva.

A veceras cvilka celo vece,presla sam kod komsinice ona jos jace.
Cula sam kako pokusava da izadje iz boxa,ja se vratim ona izasla :eek: kako se provuce kroz ono usko nemam pojma.
Mozda zato sto joj tata dao da jede a ne ja,pa me zove,nemam pojma sta se desava.

Ona cvili jako zove me trci oko mene oce da me obori kao da se mesecima nije setala.

Pustamo ih u skolsko dvoriste,ona samo njusi i trazi da jede,pa vidim kako ispituje granice dokle sme da ide, pa mi pobegne u drugi deo dvorista i kad odem po nju dodje spustenih usiju zna da je kriva.

Cula sam kako pokusava da izadje iz boxa,ja se vratim ona izasla :eek: kako se provuce kroz ono usko nemam pojma.
Mozda zato sto joj tata dao da jede a ne ja,pa me zove,nemam pojma sta se desava.

Pokušava da istera svoje hahahaha kereća posla, kmezi se razmazotina
Samo strogo...što se sme, sme se uvek, a što se ne sme, ne sme se nikada.
I podvikni za to cviljenje, inače ima glavu da vam probije

Kazu-ljubomoran kao pas. Tako i ona, sve ce da pojede, samo da ne ostane mackama slucajno. :lol:

ma ima
da sam bila pametnija da joj uradim titar i lepo i ona da ide
ovako cu da uradim za sledecu godinu i posle samo od inspektora da uzmem potvrdu da je zdrava i da budemo spremne
koliko sam ja racunala za sve ukupno mi treba oko oko 130e

Uh, vakcina, titar, potvrda od inspektora i klinicki pregled, vakcina je valjda 1000 dinara bez cipa, ostalo ne znam.

Sa'cu ja sa svojim pesimizmom: da nije lazna trudnoca? Ako nije to, jednostavno si je razmazila. :heart:

Dobar vam ovaj pakleni dan. Moj macak i dalje gelja i krije se. Bas nezgodno, prednja desna sapa mu povredjena. Dolazi uredno na klopu i spavanje, potrosili su poslednje zalihe posipa. :aha: Sestra mu je gotova da se maci, drugi put ove godine, mislim da ce nocas, i prosli put je ceo dan bila ovako mazna kao danas. I uhvacena je, ona nam busi bazencic, uskoci dama da se ohladi pa kad izlazi, shlajfuje noktima po onoj plastici... :evil:

998209_244934822298005_1510729205_n.jpg

Bar dan..........ja se uspavala :eek: a onaj moj sedi mrtav ladan na tremče, pije si kafu i kulira. Doduše i men skuvao, al mu ne pada na pamet da me pozove i probudi :lol: Ja kad sidjo, malko pre 8, on zagledan u dalj.....viče, nemoj da ih maziš izeli su zeleno šupljikavo crevo za zalivanje trave ...:eek:....skupo baš bilo u merkuru pre neku godinu kad kupismo ..i sad su u kazni oba štetnika......a ja lepo kažem da se crevo noćom skloni......:aha:.......a juče je mara bila u kazni jer mu je izela muštiklu koju je ostavio na stolu na tremu.....onaj sto što sedi go bRez mušemu :zcepanje:

Bar dan..........ja se uspavala :eek: a onaj moj sedi mrtav ladan na tremče, pije si kafu i kulira. Doduše i men skuvao, al mu ne pada na pamet da me pozove i probudi :lol: Ja kad sidjo, malko pre 8, on zagledan u dalj.....viče, nemoj da ih maziš izeli su zeleno šupljikavo crevo za zalivanje trave ...:eek:....skupo baš bilo u merkuru pre neku godinu kad kupismo ..i sad su u kazni oba štetnika......a ja lepo kažem da se crevo noćom skloni......:aha:.......a juče je mara bila u kazni jer mu je izela muštiklu koju je ostavio na stolu na tremu.....onaj sto što sedi go bRez mušemu :zcepanje:
Dobro dan :cao:
Sad si me bas lepo nasmejala :zcepanje:
Uvek me je zanimalo, o cemu razmisljaju dok prave te marifetluke?
Verovatno misle da rade nesto korisno :zcepanje:

- - - - - - - - - -

:kafa:

Pijem caj i jedem przenice :aha:
i klima mi je ukljucena i bas me briga sto je napolju plus milion...

Dobar dan :cao:
Ja sam do malopre bila na terasi i pila kapucino, obozavam ga :)

Mirodjijo, ja sam ubedjena da oni znaju da prave štetu....jer kako bi inače pobegli čim me vide ujutru.....a kad ništa ne naprave tokom noći (tad im kereći adrenalin skoči....tako su baždareni) onda se silno raduju i maze i čekaju da kaćem kako su dobri dok brzinski pregledam pogledom dvorište....a, kako znaju? ...mooooreeeeeeeeeeeeeeee :evil:

Ćao Profo :kafa:

znao covek da ces da se nasekiras za stetu pa ko veli bar da budes naspavana kad saznas :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back