F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ćao i od mene, devojke...

deluje mi da je bolje....značajno , manje boli, otok se smanjuje, rana je još uvek otvorena ....sutra ću da čujem šta će dr u bolnici da kaže....ali definitivno mi je već dosta... i previše...

a već sam sama sebi dosadna , a mogu misliti kako sam dosadna tu na forumu, mesec dana, ko o čemu - ja o mojoj povredi...:dash:

Ne, mi smo tu da se druzimo i budemo iskreni prijatelji a iskren prijatelj je tu i u dobru i u zlu. Sa ovim zlom je dodatno zl sto nikako da prodje.

Dobar dan od mene. Skuvah se, a jos na svu vrucinu i przila krofnice. :lol: Od po kile brasna izaslo 30 i nesto kolutica po zelji mog deteta i isto toliko klikercica iz sredine, nisam mogla da se cimam opet da mesim. Te klikere su ona i rodjak-radnik utamanili dok sam ove kolutice glazirala cokoladom. :lol:

Inace, meni dobar holesterol pao ispod donje granice a los joj se opasno blizi, ne valja, bre, ni da se covek previse zdravo hrani! :aha: I za divno cudo, za natrljavanje na nos mesojedima-kriticarima, nema tu A od anemije! :manikir: Ima par nekih sitnih odstupanja ali nista alarmantno, pre moze da se otpise na terapiju i svakodnevni stres. Dakle, ko se cuva, i Bog ga cuva, bilo i bice.

Ćao i od mene, devojke...

deluje mi da je bolje....značajno , manje boli, otok se smanjuje, rana je još uvek otvorena ....sutra ću da čujem šta će dr u bolnici da kaže....ali definitivno mi je već dosta... i previše...

a već sam sama sebi dosadna , a mogu misliti kako sam dosadna tu na forumu, mesec dana, ko o čemu - ja o mojoj povredi...:dash:

Do kraja nedelje ima sve to da ti prodje, videces.

sm4wv5.jpg

bice bolji provod ovaj put jer je tamo sestra od strica
a moji idu u septembru opet pa se ugradim mozda i ja haha
ma ne mogu vise ovde da budem, pocinje sve da me gusi
svasta nesto se desava i hocu malo da pobegnem
necu da kukam vise :lol:

Meni sestra sa porodicom nocas u dva po ponoci krece u Grcku kolima... projektovali su da budu ``dole`` oko 2 posle podne... sutra.
Da sam mogla i ja bih krenula sa njima (da im cuvam klince), ali nemam kome moju Milicu da ostavim, pa je sve palo u vodu...
A tako mi se negde ide...

ma ja sam trebala planirala oko 15 al bolje vako
i koga sve nisam zvala sa mnom da ide, svi oce a posle kad treba da se krene ili nemaju vremena il para
ja bar vreme imam :lol:
sad mi prilika jer od septembra krece ludnica sa faxom
dva ispita spremam, par kolokvijuma pa cemo videti
polako...

jutro :cao:

juce sam se bas iznervirala.
vodila sam je posle dugo vremena na plivanje sa istom ekipom.
ali tu ima ima jedan pas koji je neuravnotezen od pocetka,ali vremenom se manje plasio i slaze se lepo uz copor.
i sad kako postaje stariji,zenke ne ostavlja na miru.
dora nije mogla normalno da potrci od njega kamoli da se igra.
ajde sto skace na doru nego sto skoci i na moju nogu i sve me ogrebe,ja sam sve vreme isla iza svih nji da ne bi skocio na mene.
gazda tog psa,se mnogo nervira sto kad ja izadjem u setnju vuce sa dorom ( i ostalim zenkama) koja nije ni u teranju.
a boli ga uvo sto mene zaskace ,e to me je iznerviralo.
i sad se ja tu sklanjam,umesto on da mi kaze e izvini,on se jos ljuti sto je vuce pas :evil:

što je ovaj kucov lep.....:aha:

Fakat mesanac NO i haskija, da nije neko skoro pitao za nesto slicno? A ima (mozda jos uvek) na udomljavanju i mladi haski, bas mlad muzjak, ima ga po fb...

jutro :cao:

juce sam se bas iznervirala.
vodila sam je posle dugo vremena na plivanje sa istom ekipom.
ali tu ima ima jedan pas koji je neuravnotezen od pocetka,ali vremenom se manje plasio i slaze se lepo uz copor.
i sad kako postaje stariji,zenke ne ostavlja na miru.
dora nije mogla normalno da potrci od njega kamoli da se igra.
ajde sto skace na doru nego sto skoci i na moju nogu i sve me ogrebe,ja sam sve vreme isla iza svih nji da ne bi skocio na mene.
gazda tog psa,se mnogo nervira sto kad ja izadjem u setnju vuce sa dorom ( i ostalim zenkama) koja nije ni u teranju.
a boli ga uvo sto mene zaskace ,e to me je iznerviralo.
i sad se ja tu sklanjam,umesto on da mi kaze e izvini,on se jos ljuti sto je vuce pas :evil:

Imala sam slicnu, samo ozbiljniju situaciju davno. Gizmo na povodniku i lepo slusa u setnji po kraju, vezan zbog lutalica sa strane i komsijskog dobermana (do kraja su se mrzeli) a jedna starija zena, valjda je vremenom i odlepila, ume nasa dijagnoza (imala je MS, nadam se da ja necu tako) da se poigra sa mozgom svog cistokrvnog pekinezera Rikija je redovno vodila bez ogrlice i povodnika. I njih dvojica su se, za divno cudo, lepo igrali, nisu se nikad svadjali, niti znam da sam ja ista lose rekla ili uradila, ali je ona jednom planula na mene kako cu morati da joj placam odstetu kad njen pas zbog mog vezanog podleti pod auto... :roll: Nista joj tad nisam rekla ali celo naselje je culo i niko se nije cudio kakva je ludaca. (Istina, bila, umrla je davno.)

Dobar dan, kako ste mi? Ljiljo, lep provod zelim veceras, i treba ti da se malo opustis, s obzirom da je u petak 10. :zag:

dobar dan svima
nadam se da ce konacno Magdi niga da zaceli
iskreno mi je zao bolova koje trpi
i ni jednog jedinog trenutka nemam utisak da nas na bilo koj nacin smara pricom

mene vata lagana nervoza, ide Anin rodjendan
jeste da nema potrebe slaviti 14-ti
ali eto kad je rodjendan nekako se svi okupimo
ako bi trebali onako bezveze uvek neeko ima obaveye i sl
i tako svi mi u drustvu slavimo deci rodjenade zarad nas samih tj druzenja

e sad mene muka hvata pri pomisli na +40
sta pre u frizider....

dobar dan.... :)

opet raport...ako ne bude potrebe a nadam se da neće, onda sam danas završila sa kontrolom u bolnici...i to kako....dr sedi za stolom za kompjuterom, ležaj iza njega jedno 3 metra,gde ja sedim, sestra mi skinula zavoj, on bacio pogled onako preko ramena i kaže da je to dobro....i da idem na dalje previjanje kod svog lekara....a sestra nije propustila da još jednom pročačka u rani, zavila i gotovo!....istina, to nije bio onaj dr koji je radio intervenciju, iako je po rasporedu trebao danas da radi...sad će rana valjda polako da se skupi jer neće u nju gurati više gaze, pa će onda i da zaraste polako....evo danas pune 4 sedmice ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back