F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro jutro, dobar dan.... malo popustila vrucina- gde ste svi nestali...

Ljiljo, kako je bilo sinoc na Gardosu ?

ovo nije iz moje baste...
dwzznr.jpg

Poslednja izmena:
Dobar dan......dakle, rok, haos, kupovina sa Cic.....ne stajem i mrtva sam umorna.
Na Gardošu je bilo PRELEPOOOOOOOOOOOO......nasmejano, razigrano, humoristično, raspevano. Žena sa toliko duha i duše kao retko ko. I volim kako ona peva.....baš volim :)
Dakle, tini-mini pauza i begam......sve me boli......udarila me klima izgleda

Znam mim's, ali sad sebe okrivljujem što sam ih razmazila ovoliko, mačke mislim.
To se penje po kolima, ako je prozor otvoren spavaju na sedištu, na haubi, ne boje se
zvukova....Ne, ja sam postala vrlo neodgovorna osoba, ajme gospe moja, ne mogu se smirit evo:(

I to smo svi krivi za svoje, jednostavno, nekome je u prirodi da razmazi nekoga drugog a nekome (nasim mackama) je u prirodi da se razmaze. :(

spakovala sam se
kupila kartu i sutra.... :metla:

Lepo se provedi i napravi jos leeepih slika kao prosli put! :zag:

Ceo dan sanjam breskve, zelim ih svim srcem, onaj mm ih nije kupio kad je isao do Tempa, niti posle kad je prolazio pored Maxija i jos gomile lokalnih prodavnica, kad sam konacno stigla 15 minuta pre zatvaranja u ovu nasu lokalnu prodavnicu, nije bilo breskvi! :rida:

Stigla, obavila previjanje, digla penziju, malo sam je i trošila u rodiću...hoću da spremim nešto slatko, sutra mi dolazi brat od tetke iz Zr...

Ljiljo, ne daj se, teraj taj virus od sebe...iš, iš....drago mi je da ti je danas bolje...

Mari, jako mi je žao....:zag:

Joco, a gde su slike ?

Goco, ovo je divno....:klap:

Sanja ?! samo pozdravi i odjuri....ccccccc

Mimis, nadam se da si danas kupila breskve....:)

Say, lepo se provedi i donesi na puno slika...:) sretan put.....

Poslednja izmena:
Slike posle Milicinog sisanja:
[

[
Ovde sam je zvala da se okrene da je ovekovecim onako u celini celosti, ali posto zna da je lepa, nije htela da se okrene, djubrence jedno malo moje milo...

:klap: slatka je....kako mi je poznato to okretanje.....tako je meni Beta uvek okretala glavu kada sam htela da je slikam....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back