mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Ćao i od mene, devojke...
deluje mi da je bolje....značajno , manje boli, otok se smanjuje, rana je još uvek otvorena ....sutra ću da čujem šta će dr u bolnici da kaže....ali definitivno mi je već dosta... i previše...
a već sam sama sebi dosadna , a mogu misliti kako sam dosadna tu na forumu, mesec dana, ko o čemu - ja o mojoj povredi...![]()
Ne, mi smo tu da se druzimo i budemo iskreni prijatelji a iskren prijatelj je tu i u dobru i u zlu. Sa ovim zlom je dodatno zl sto nikako da prodje.
Dobar dan od mene. Skuvah se, a jos na svu vrucinu i przila krofnice.
Od po kile brasna izaslo 30 i nesto kolutica po zelji mog deteta i isto toliko klikercica iz sredine, nisam mogla da se cimam opet da mesim. Te klikere su ona i rodjak-radnik utamanili dok sam ove kolutice glazirala cokoladom. 
Inace, meni dobar holesterol pao ispod donje granice a los joj se opasno blizi, ne valja, bre, ni da se covek previse zdravo hrani!
I za divno cudo, za natrljavanje na nos mesojedima-kriticarima, nema tu A od anemije!
Ima par nekih sitnih odstupanja ali nista alarmantno, pre moze da se otpise na terapiju i svakodnevni stres. Dakle, ko se cuva, i Bog ga cuva, bilo i bice.

i pauza pa opet u rok