F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moja tastatura opet vodi svoju politiku....dzabe prebacim na latinicu ili cirilicu prepoznaje samo engleska slova....bice da je vreme da se menja....ako nije greska u kompu...to mi bas sad ne treba...trosak je veci...

A more bit da prepozna engLeski p asad i hoce da Komp odgovara.............. Ma to tj je spiun.:rotf:

Mimi, drugar moj i ja smo se pronasli, na zalost posle nemilog dogadjaja. :(

evo dogovaramo da profa zastupa pile koj je moj Mrca jurio danas i sprema se da mi naplati debelu odštetu za pretrpljen stres i strah a o posledicama nesocijalzacije dotičnog pileta tek će da pregovaramo, I da zamišlja me kako legam sa sve četri u vis :eek: tako se izrazio, baš ženstveno :cepanje:

Ccccccc, more Gordana, jel sam pisao o prevenciji za Mrcu, jesam, jel se desilo sto se desilo= Jeste i sta sad::per:

Pile ima sad traume, curica je isto tako traumatizovana, e vala se to ovdekana naziva Stress Event, i za to treba da se oformi tim strucnjaka koji ce : Prvo da izvrsi De Brifing of Event, made an assessment about stress, , the inpact on the enviroment!:hahaha:
later, we need to include treatment and so on, and so on.:rtfm:

i sta tu bre nije Jasno, Ako bi Pile, uzelo Advokata i tuzi Mrcu-Alu, a posredno i vlasnika tj Gordanu....:hahaha::hahaha:.....E samo za tretman kod Psihologa, Psihijatra,Socijalnog Radnika koji mora sve to da koordinira, pa fizio terapiju, masage, A da ne pricam tu o Perju i to onom tako finom neznom........A tek Nocne More....Ih bre Gordano, bre Gordano.:eek:

A za sve cetiri u vis, more Ja ne receh , niti obrazlozih sta je to a Ti odma mislis na ono sto se nigde nije pominjalo i sto je vazno, pisah o VERTIKALI a ne o HORIZONTALI, jer bo ko lezis ondak je u Gordano -Vertikala ili horizontala, A? :rotf::rotf:

A da si zenstvena, jes brate sto jes , jes!!!!!! :cool:

QQ meni šta ti ispisa, nemoj samo da te gazda na pile čuje:lol:
Mada kad malo bolje razmislim mogu i ja da tužim jer je moje kuče upalo u potok jureći za njegovim piletom koje ga je smišljenio navelo na bacanje za nim u žbunje i potok. Kao posledicu toga moja majka je silno vreme utrošila vadeći Mrcu i pile iz potoka a o vraćanju mrcine dlake u pređašnje stanje da ne pričam.‚
I da fala na komplimentu :cmok2:

Tu sam, mada je bolje daidem na spavanje :zcepanje: sutra u sedam kad krenu da buše i ruše ima ponovo da ispadnem iz kreveta :lol:

Dakle da se Analizira reci u recenici: ;)

Buse, jes busi se!! :confused:

Ruse. znaci da su nesto i napravili dal prilikom busenja ili....;)

Da je vec padala iz kreveta, jes Padala, e sad se moramo pitati na sta je pala i dal se vide posledice pada, jelte, molicu lepo. :per:

Da se sprece posledica novog padanja, morat ce da se: Oko kreveta postave debeli sundjeri, zbog ,radi sprecavanja mogucih posledica kako na Fizickom planu, da ne bude ono Guza stradala!!!! :think:

Tako i na Mentalnom planu, koriscenja reci koji tako dobro iskazuju nasa mila osecanja: EBMGa, Pominjati Mater svima i jos uz to sve po spisku, pa ce se jos neko i zapitati po kojoj osnovi su napravljeni Ti isti spiskovi i tako ima tu JOS......:rotf:

Ama bre Profo......kude nas to ide mnogo brže.....pile tako stresirano ne mož da napreduje ubuduće u jednu finu kompletnu kokošku psiho-fozički stabilnu i produktivnu, te se to predupredi......e, to se zove prevencija:rtfm::zcepanje:
a za Gordanu....mogu da ti rečem.......jest ženstvena....u svakom položaju bez obzira na položaj ekstremiteta...pa i kad pada tj. padne :babamrazica:

:aha: buše asfalt i isti ruše oko moje zgrade,menjaju cevi za centralno grejanje. I tačni su baksuzi krenu svaki dan u 7.
E sad ispadanje iz kreveta figurativno rečeno ali svakako sledi ustajanje iz istog nakon vrlo grubog buđenja zbog gore opisane buke :lol:

QQ meni šta ti ispisa, nemoj samo da te gazda na pile čuje:lol:
Mada kad malo bolje razmislim mogu i ja da tužim jer je moje kuče upalo u potok jureći za njegovim piletom koje ga je smišljenio navelo na bacanje za nim u žbunje i potok. Kao posledicu toga moja majka je silno vreme utrošila vadeći Mrcu i pile iz potoka a o vraćanju mrcine dlake u pređašnje stanje da ne pričam.‚
I da fala na komplimentu :cmok2:

Molim lepo, vi Gordana mesate Uzrok sa Posledicom, Nije Pile jurilo Vasu Azdaju-Mrcu, vec se dogadjaj desio bas onako kako ste u vasim proslim postovima naveli

Vi ste i sretni sto Pile nece u sklopu svoje tuzbe da navede i Vasu majku kao i sa kojim se ona sve mukama vodila dok je uspela da savlada taku divlju zver.

Mozemo samo da zamislimo sta je sve Ovo jadno pile dozivelo, mora da je pisssssstala da se culo po celom Jastrebcu, ma zasigurno u celom Okrugu.;)

Nemojte zaboraviti da se i roduitelji Pileta mogu ukljuciti u proces Tuzbe kako samog Mrce , tako i na Gazdaricu koja protupravno drzi taku Alavu- divlju zivotinju.:eek:

Sta vise i i braca i sestre imaju pravo kako na novcanu nadoknadu, tako i za mentalni tretman jer bo su svi bili zateceni mogucnosti da se Zlatno, Nevino, Lepo malo Pile, bude Prozderano od strane DIVLJE Spodobe, koje je stiglo iz Divljeg Grada u kom je bilo zatvoreno, mozda i bez hrane i vode, maltretirano na razlicite nacine, kao sto je recimo kupanje sas mirisnim samponima i tako to.:rotf:

Draga moja Gordana, morat cete biti veoma obazrivi sas Pile ,kad se Vi tamo pojavite...........:heart:

Od vas zavisi dalji tok dogadjaja jer mogu se i medjunarodne Institucije za Zastitu Nevinih Pilica ukljuciti u Proces. :whistling:

S postovanjem

Zastitnik svih nevinih , potlacenih traumatizovanih Pilica

Molim lepo, vi Gordana mesate Uzrok sa Posledicom, Nije Pile jurilo Vasu Azdaju-Mrcu, vec se dogadjaj desio bas onako kako ste u vasim proslim postovima naveli

Vi ste i sretni sto Pile nece u sklopu svoje tuzbe da navede i Vasu majku kao i sa kojim se ona sve mukama vodila dok je uspela da savlada taku divlju zver.

Mozemo samo da zamislimo sta je sve Ovo jadno pile dozivelo, mora da je pisssssstala da se culo po celom Jastrebcu, ma zasigurno u celom Okrugu.;)

Nemojte zaboraviti da se i roduitelji Pileta mogu ukljuciti u proces Tuzbe kako samog Mrce , tako i na Gazdaricu koja protupravno drzi taku Alavu- divlju zivotinju.:eek:

Sta vise i i braca i sestre imaju pravo kako na novcanu nadoknadu, tako i za mentalni tretman jer bo su svi bili zateceni mogucnosti da se Zlatno, Nevino, Lepo malo Pile, bude Prozderano od strane DIVLJE Spodobe, koje je stiglo iz Divljeg Grada u kom je bilo zatvoreno, mozda i bez hrane i vode, maltretirano na razlicite nacine, kao sto je recimo kupanje sas mirisnim samponima i tako to.:rotf:

Draga moja Gordana, morat cete biti veoma obazrivi sas Pile ,kad se Vi tamo pojavite...........:heart:

Od vas zavisi dalji tok dogadjaja jer mogu se i medjunarodne Institucije za Zastitu Nevinih Pilica ukljuciti u Proces. :whistling:

S postovanjem

Zastitnik svih nevinih , potlacenih traumatizovanih Pilica

:klap::klap: Bravo profo odavno se nisam ovko smejala na monitor
:zcepanje::rotf::hahaha::klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back