F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo sutra pune 3 nedelje, kako je jedan pas sa druge strane ulice kidisao na moju Lenu, koja je išla pored mene na povocu, ugrizao je za butinu, srećom nije otvorena rana, samo očupana dlaka....Lena je odskočila, pa je onda taj pas dohvatio moju potkolenicu i unakazio me...7 ubodnih rana, od toga dve duboke razderotine, otkinuto parčence mesa...stvorio se ogroman podliv, evo još i danas je bio veličine jajeta.... nadam se da će posle ove op da bude dobro...

Auh Magdalena... bas mi je zao. :(
To je najmanje sto mogu da napisem.
Drzi se. Sad kad je to ocisceno, ima da prodje. Mora.
Odmori se.

Jutros 9 do malopre sam bila u bolnici....

imala sam uput za ortopeda, zbog drugog problema, ali i je dr rekla da mu pokažem ovu ranu i otok...od 9 do blizu 12 sam čekala da stignem na red...kad je video kaže najbolje da se to očisti, i dao uput za hitan prijem....tamo sam od 12 do 3 čekala hirurga.....pa kad je on krenuo da burla po rani, da cedi, pritiska, struže- mislila sam oči će mi iskočiti....časna reč , sva sam se oznojila.....bolelo je uprkos lokalnoj anesteziji, i mom visokom pragu trpljenja bola....naravno ceo dan nisam ništa jela ni pila, sad sam se napila vode k'o kamila.....i sad treba da ležim podignute noge, sutra na kontrolu opet u bolnicu, pa posle previjanja u ambulanti....čisto da mi ne bude dosadno :dash:

to je sad ocisceno i jos brze ces se oporaviti nego sto si se maltretirala ove 3 nedelje

Nikako da vam napišem šta je ona moja kereća budala danas uradila. Kaže mama svratila jedna devojčica iz komšiluka i kad je htela da izađe otvorila kapiju Mrca njoj kroz noge i tutanj. One naravno za njim. U jednom trenutku video pile i jurno za njim kao da juri za fizbijem. Jadno pile se izbezumilo. I šta će uleti u žbunej pored potoka. Mrca za njim. E onda su morali da ga izvlače iz žbunja i potoka. Bio je pun čičaka i raznoraznih gluposti:lol: Sreča pa ga ošišasmo inače ne znam kako bi ga mama raščešljala:lol:

Nikako da vam napišem šta je ona moja kereća budala danas uradila. Kaže mama svratila jedna devojčica iz komšiluka i kad je htela da izađe otvorila kapiju Mrca njoj kroz noge i tutanj. One naravno za njim. U jednom trenutku video pile i jurno za njim kao da juri za fizbijem. Jadno pile se izbezumilo. I šta će uleti u žbunej pored potoka. Mrca za njim. E onda su morali da ga izvlače iz žbunja i potoka. Bio je pun čičaka i raznoraznih gluposti:lol: Sreča pa ga ošišasmo inače ne znam kako bi ga mama raščešljala:lol:

A lepo Ja napisa, Koja je Mrca Ala i da se i pilici, koke, patke, guske a bome i ljudovi cuvaju ..........Hahaha :hahaha:

Jes vala , sve cetiri i jos brez mrce, :roll:

more ces ti da dobijes debeli racun od Pileceg Terapeuta, za strah koji je pile dozivelo, ej to je Post Traumatic Event, sada pile nece moci da se oporavi u normalnu jedinku a ako je jos MUSKO, jao si ga svima kad On

poraste...........................u strasnog Pevca....:rotf::rotf:

E lude glave :cepanje: Post Traumatic Event

:think: Stvarno mi nije jasno zašto su te mučili tri nedelje, mogli su odmah da ti očiste ranu, jer si od prvog dana govorila da je otečeno i da ima veliki hematom:evil: Naša posla.
Dobar dan Mimis

bas nasa posla....dr kad je video nogu kaze mi, hocete gospodjo , da mi to malo secnemo ? a ja mu kazem : ne znam, nisam strucnjak i ne zavisi od mene da li hocu ili necu, nego vi recite sta treba da se uradi....i pitam sta ce biti ako necu da secnem ? kaze, moze da se upali pa da bude veci problem i da se onda ipak secne...i onda mu kazem neka on predlozi sta treba da se uradi i ja cu poslusati...i tako bi - seckanje...

moja tastatura opet vodi svoju politiku....dzabe prebacim na latinicu ili cirilicu prepoznaje samo engleska slova....bice da je vreme da se menja....ako nije greska u kompu...to mi bas sad ne treba...trosak je veci...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back