GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
Ja ovo dobih od kolege Radujko Bus Plus paket
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

dobro jutro, dobar dan....
kod mene ništa novo, i dalje boli....juče bila na previjanju, sutra ću opet....dr će da pogleda sutra da proceni da li treba i dalje antibiotik....hematom je velik kao dlan , nadam se da neće morati da se seče da bi se očistio....mažem hepatrombinom, pijem i neke tabletice za to, videćemo...
sinoć došla ćerka iz Španije, (ostaje do subote uveče) , bila je 18 dana kod drugarice, slika mnoooogo....Madrid, Toledo, Barselona....prelepo.....imam dozvolu da nekad neku prezentiram na odeljenju....

Ma naravno da jesi, bila si sa Nenadom...
Salu na stranu, osim sto si neispavana, sigurna sam da si puna utisaka. 

kod nas se zna,ulaz na prednja a na srednja i zadnja se izlazi,sem neki stariji ljudi i zene sa decom na prednja.
guzve jesu ,ali u kg ima bas malo autobusa,u jednom pravcu ima 3-4 u isto vreme a posle pola sata nema nijeda za taj pravac![]()

Nije valjda s kućom prodao i kompjuter![]()

ah da sutra dobijam novi kompjuter, ali na poslu 
Laku noc. 
Joco, jesi se lepo provela?Ma naravno da jesi, bila si sa Nenadom...
Salu na stranu, osim sto si neispavana, sigurna sam da si puna utisaka.
ZeMske, ako idete, lepo se provedite i za mene.
Joj, kako je dobar performans bio, u stvari mislim da su ga krstili kao operu, na RTS digitalu, Fantasticni flamenko ili tako nesto...

Dančić odeljenjce.
Ljiljo da te podsetim da mi se javiš. ako zaboraviš ja ću tebi, vodim te u život noćas![]()
![]()
idem i ja na koncert najverovatnije

oš sa nama ili imaš društvo?
ako ćeš sa nama, sastanak je kod Konja u 20,30
idemo Goca, moja drugarica Rosa i ja
Ja zvala i jedno pilence