F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
attachment

Ja ovo dobih od kolege Radujko Bus Plus paket

dobro jutro, dobar dan....

kod mene ništa novo, i dalje boli....juče bila na previjanju, sutra ću opet....dr će da pogleda sutra da proceni da li treba i dalje antibiotik....hematom je velik kao dlan , nadam se da neće morati da se seče da bi se očistio....mažem hepatrombinom, pijem i neke tabletice za to, videćemo...

sinoć došla ćerka iz Španije, (ostaje do subote uveče) , bila je 18 dana kod drugarice, slika mnoooogo....Madrid, Toledo, Barselona....prelepo.....imam dozvolu da nekad neku prezentiram na odeljenju....

nadam se da ce uskoro proci :zag:

kod nas se zna,ulaz na prednja a na srednja i zadnja se izlazi,sem neki stariji ljudi i zene sa decom na prednja.

guzve jesu ,ali u kg ima bas malo autobusa,u jednom pravcu ima 3-4 u isto vreme a posle pola sata nema nijeda za taj pravac :dash:

Joco, jesi se lepo provela? :zag: Ma naravno da jesi, bila si sa Nenadom... :zper: Salu na stranu, osim sto si neispavana, sigurna sam da si puna utisaka. :)

ZeMske, ako idete, lepo se provedite i za mene. :aha:

Joj, kako je dobar performans bio, u stvari mislim da su ga krstili kao operu, na RTS digitalu, Fantasticni flamenko ili tako nesto...

kod nas se zna,ulaz na prednja a na srednja i zadnja se izlazi,sem neki stariji ljudi i zene sa decom na prednja.

guzve jesu ,ali u kg ima bas malo autobusa,u jednom pravcu ima 3-4 u isto vreme a posle pola sata nema nijeda za taj pravac :dash:

I kod nas je ulaz na prednja jer lokalne firme nemaju kintu za konduktere pa soferi ujedno i prodaju karte/proveravaju mesecne... Ne svidja mi se ta bus plus ideja, sto kaze Profa, bas lici na Velikog brata... :neutral:

Stvarno gde je profa? Ma nije ni ovo problem ali nemoj bre držati autobus ujutru u špicu 30 min na stanici, a kažu da su juče kod šećerane to radili. Zamisli tamo u špicu i sa onolikim brojem autobusa koji tamo prolaze. Moja je sreća da uvekidem u suprotnom pravcu od gužve :lol:

Joco, jesi se lepo provela? :zag: Ma naravno da jesi, bila si sa Nenadom... :zper: Salu na stranu, osim sto si neispavana, sigurna sam da si puna utisaka. :)

ZeMske, ako idete, lepo se provedite i za mene. :aha:

Joj, kako je dobar performans bio, u stvari mislim da su ga krstili kao operu, na RTS digitalu, Fantasticni flamenko ili tako nesto...

bilo mi je super ;).
ima dosta utiska.mrzi me sad da prebacujem slike i onako najvise dore ima :D.

bila sam sa mojim,tek cu sa dragim :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back