F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogledajte moje ruže u kancelariji :D
Kupila ih ja sama sebi po običaju :lol:
imag0175p.jpg
[/URL][/IMG]

konacno ugrabih malo vremena da se javim'u Grckoj smo i uzivamo
sa nama su jos tri porodice nasih prijatelja i naravno moja sestra sa zetom i decom pa je sve interesantno

htela sam da vidim kako je Magda i zao mi je sto se brze ne oporavlja

cim ugrabim vreme pisem opsirnije

mama mi javlja da su Baja i Dona super osim sto je Baja nocas jednu macku....

DOBRO VEČE......ih kakav je blesav bre :zaljubljena:
A ruže su ti diiiivneeeeeeee
Ujutru će ti bude bolje Goco

kumo, uživajte

daklem.......u spisu od 18 sati do sad.....imam i da knjižim ali ne mogu.....baldisala sam :aha:

Dobro jutro. :kafa:
Preživesmo kod Sava Centra Bus Plus raciju :lol:
:dash: Nisam se setila da popijem Fervex juče.
Putujem 04.08.
:sad2:Mrca putuje u subotu kod mojih na plac, vozi moj brat ćeru i njega, onda moj ćale vrne decu krajem meseca a Mrca ostane sa mojom mamom dok se ne vratimo.

dobro jutro, dobar dan....

kod mene ništa novo, i dalje boli....juče bila na previjanju, sutra ću opet....dr će da pogleda sutra da proceni da li treba i dalje antibiotik....hematom je velik kao dlan , nadam se da neće morati da se seče da bi se očistio....mažem hepatrombinom, pijem i neke tabletice za to, videćemo...

sinoć došla ćerka iz Španije, (ostaje do subote uveče) , bila je 18 dana kod drugarice, slika mnoooogo....Madrid, Toledo, Barselona....prelepo.....imam dozvolu da nekad neku prezentiram na odeljenju....

Dobro jutro. :kafa:
Preživesmo kod Sava Centra Bus Plus raciju :lol:
:dash: Nisam se setila da popijem Fervex juče.
Putujem 04.08.
:sad2:Mrca putuje u subotu kod mojih na plac, vozi moj brat ćeru i njega, onda moj ćale vrne decu krajem meseca a Mrca ostane sa mojom mamom dok se ne vratimo.

jao čitala sam kakvo je to sad maltretiranje.....:dash: strašno.....

a što će Mrca da uživa u prirodi....i on ima letovanje....:mazipsa:

Lele Ljiljka što si neinformisana. Cenim da je bilo bar 20 kontrolora ulete u autobus ispregledaju karte i tek tad krene autobus. Kau da su to juče radili kod Šećerane i da su pale batine. Narod silno kasnio na posao. :lol:
:zag:
Magi što se ti namuči

Da, baš se mučim... hodati ne smem koliko bih htela i trebala , kao treba što više odmarati nogu...pa bol, pa previjanja, a još ne znam šta me sve čeka...i ne nazire se kraj....

:bye:

Lele Ljiljka što si neinformisana. Cenim da je bilo bar 20 kontrolora ulete u autobus ispregledaju karte i tek tad krene autobus. Kau da su to juče radili kod Šećerane i da su pale batine. Narod silno kasnio na posao. :lol:
:zag:
Magi što se ti namuči

:eek::eek::eek: ja bre ne čitam vesti, ne gledam tv osim Poaroa, Memedovića i životinjica a i to kad natrčim :zcepanje:

pa dal su bre oni normalni? ljudi će izgube posao na ovo nemanje :evil:

dobro jutro, dobar dan....

kod mene ništa novo, i dalje boli....juče bila na previjanju, sutra ću opet....dr će da pogleda sutra da proceni da li treba i dalje antibiotik....hematom je velik kao dlan , nadam se da neće morati da se seče da bi se očistio....mažem hepatrombinom, pijem i neke tabletice za to, videćemo...

sinoć došla ćerka iz Španije, (ostaje do subote uveče) , bila je 18 dana kod drugarice, slika mnoooogo....Madrid, Toledo, Barselona....prelepo.....imam dozvolu da nekad neku prezentiram na odeljenju....
sto me ljute ovakve stvari kad treba zbog necije neodgovornosti toliko da se patis :besna:

daj slikicu neku kad budes mogla, pa da parimo oci :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back