F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro....:):kafa:
Pošto je Goca dobro :worth:, da obidjem parohiju, podelim lepo jutro, pa da krenem sa knjiženjem i ovog dana
attachment.php

img1068-1.jpg

pa sad.....meni ne ide mleko, rum i limun .....ali ukusi su različiti :lol:

Svakako stavljam s. grozdje sa rumom, be znam, mozda sojino mleko i limun ipak nisu previse ali ipak mislim da je limun prvi za izbacivanje...

Dan odeljenjce :)
:evil:Bože spreči me da je koknem:worth:
:think: Ne znam da li me zajebava, ali ne mogu da shvatim da je neko toliko glup...za medalju.

Neka kolezinica? :zag:

i ja ću moje muške da pokokam :evil:
sutr dolaze drva 7m i čovek da ih seče. E, meni niko ne govori da dolaze i makijevi drugari da cepaju i slažu i to jedan dovodi i devojku i da ta deca treba nešto da jedu :rtfm: a moj sin evo ga ovdena sedi i knjiži i naravno ćuti :evil:
kaže, pa kupiću im sok :dash:
na sok li da cepaju drva crni sinko? pitujem :eek:
sitra takodje dolazi macin kolega da pogelda mašinu za sudove koju ova moja dva nisu uspeli da poprave.....

i ja nemam pojma o svemu tome no pitujem Macu dal će da dodje oko 18 sati po mene pa da idemo u Prvi maj Pirot u mekenzijevu da on pogleda odelo za sebe za Micinu svadbu (daju 60% popusta).....:aha:

Pa oko jedan zamalo i nisam, onda srećom izašla, ne mogu bre više da je slušam, ubi me načisto, čak sam pitala jednu koleginicu iz druge ustanove koja nam je bila danas, šta misli da li ona mene zajebava ili je ozbiljna. Žena slegnu ramenima i tugaljivo pogleda u mene. mA NE MOGU DA ISKUCKAM TO MORA DA SE PREPRIČA. uMORI MI SVAKI živac, Bem ti slovca.

sutr dolaze drva 7m i čovek da ih seče. E, meni niko ne govori da dolaze i makijevi drugari da cepaju i slažu i to jedan dovodi i devojku i da ta deca treba nešto da jedu :rtfm: a moj sin evo ga ovdena sedi i knjiži i naravno ćuti :evil:
sitra takodje dolazi macin kolega da pogelda mašinu za sudove koju ova moja dva nisu uspeli da poprave.....

i ja nemam pojma o svemu tome no pitujem Macu dal će da dodje oko 18 sati po mene pa da idemo u Prvi maj Pirot u mekenzijevu da on pogleda odelo za sebe za Micinu svadbu (daju 60% popusta).....:aha:

Naruči roštilj i dodaj salatu i još poneko pivce dosta :lol:

:aha: kolezinica
Čudo, usta ne zatvara

Sto kaze Ljilja...

MA KOKNI JE breeee :cepanje:

:klap:

Da, i onda Pa rekao sam ti! :eek: Imam jednog takvog i ja. :aha:

PA DI DA IM NARUČIM ROŠTILJ kad sam ja na poslu.....kuj će da ide po njega ble? kuj će salatu da im napravi i postavi? moreeeeeeeeee......i dobro te se setiše sad da mi kažu, tj. dobro se ja setih da pozovem Macu na mob :aha: inače bi verovatno saznala večeras kad dodjem kući......a ondaK treba da me voze da kupujem a oni su umorni, i maki odleprša negde....i bude Ljiljana snalazi se i izmišljavaj se po prodavnici......a imam mesaru ovdena pored, tj. samo peku ali valjda mož da se kupi nečepeno :think: al mi se bre ne svidja vitrina koja je zapravo šalter :dash:.....i neje čisto bre a ja to kad vidim nema šanse da kupim ni zimi a kamoli leti :rtfm:

ma još sam u kanc.
spremiću piletinu sa šampinjonima i pavlakom, malo luka, slaninice, malo domaće kobasice....sve zajedno.....supicu iz kesice...salatu nek naseckaju sami.....kupim lubenicu i sokove, sladoled imam ....valjda mada Cic je bila tu za vikend pa mož se desi da ga nema više :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back