magdalena48
Veoma poznat
- Poruka
- 14.735
Uh, bas ste nadrljale.Muzjak, napao kuju?! Taj pas definitivno nije funkcionalna pseca licnost.
Svaka im cast sto su ga spasili od zlostavljaca ali brate mili, ja sam 5x manjeg kera spasila pa se trudim da nikoga ne ujede bez razloga, drzim je na lancu i svi su upozoreni na vreme da je ujedljiva.
Naj...drljasmo sinoc tako nas tri.
Lici na eutanaziju, sa ili bez opservacije, ILI strogu naredbu da ga daju na dresuru, adekvatno opreme povodnikom i korpom i da ga setaju iskljucivo clanovi porodice ciji autoritet priznaje. I svakako odsteta. To su suvise ozbiljne povrede da bi tek tako proslo bez posledica po vlasnike za neadekvatno drzanje psa.
Dobar dan na kratko samo. Noga malo otecena i malo boli, nisam stigla da svratim do apoteke, da kupim makar jedan par tableta Burove obloge, to mi se pokazalo bolje i od zelenog konjskog i od nekog starog (proslogodisnjeg) Avon footworks spreja za hladjenje sa nanom i zelenim cajem.
ne znam da li je mužjak ili ženka, nisam ni pitala....možda danas , doći će večeras vlasnica, treba popuniti neki formular i sa mojim podacima, a što je veterinar dao....ima još dve kontrole, opservacije...ne verujem da će ga uspavati, ali da bi ga trebalo adekvatno držati i ako ga izvode-nikuda bez korpe....to ću da joj kažem....prijavu neću podnositi, ma kakva odšteta, to je sirotinja ....samo bi se maltretirala sa njima a još bi im možda pala na pamet ideja da mi otruju Lenu, da ubace nešto u dvorište....jedan lek sam dobila na recept, drugi kupila, ukupno oko 600 din....ako će dati dobro, ako ne i tako je dobro....moje vreme u čekaonici i jurcanje po gradu da nadjem lek, ne može se platiti....
Muzjak, napao kuju?! Taj pas definitivno nije funkcionalna pseca licnost.
Inace, vidim po sebi, u ovo doba dana nista osim breskvica, banana i paradajza ne mogu da zamislim.

, posle sam nabavila one oblogice sa gelom koji se drži u zamrzivaču
ali u ovom slučaju - mrka kapa....
.

ne mogu ni da ležim kako ja hoću, na primer na levi bok ne mogu jer su rane sa leve strane potkolenice , ne mogu da oslonim nogu na njih....popila sam opet 2 kafetina, čekam dejstvo...
zaboravila.....a išla u nekoliko apoteka....