F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uh, bas ste nadrljale. :( Muzjak, napao kuju?! Taj pas definitivno nije funkcionalna pseca licnost.

Svaka im cast sto su ga spasili od zlostavljaca ali brate mili, ja sam 5x manjeg kera spasila pa se trudim da nikoga ne ujede bez razloga, drzim je na lancu i svi su upozoreni na vreme da je ujedljiva.

Naj...drljasmo sinoc tako nas tri. :lol:

Lici na eutanaziju, sa ili bez opservacije, ILI strogu naredbu da ga daju na dresuru, adekvatno opreme povodnikom i korpom i da ga setaju iskljucivo clanovi porodice ciji autoritet priznaje. I svakako odsteta. To su suvise ozbiljne povrede da bi tek tako proslo bez posledica po vlasnike za neadekvatno drzanje psa.

Dobar dan na kratko samo. Noga malo otecena i malo boli, nisam stigla da svratim do apoteke, da kupim makar jedan par tableta Burove obloge, to mi se pokazalo bolje i od zelenog konjskog i od nekog starog (proslogodisnjeg) Avon footworks spreja za hladjenje sa nanom i zelenim cajem.

ne znam da li je mužjak ili ženka, nisam ni pitala....možda danas , doći će večeras vlasnica, treba popuniti neki formular i sa mojim podacima, a što je veterinar dao....ima još dve kontrole, opservacije...ne verujem da će ga uspavati, ali da bi ga trebalo adekvatno držati i ako ga izvode-nikuda bez korpe....to ću da joj kažem....prijavu neću podnositi, ma kakva odšteta, to je sirotinja ....samo bi se maltretirala sa njima a još bi im možda pala na pamet ideja da mi otruju Lenu, da ubace nešto u dvorište....jedan lek sam dobila na recept, drugi kupila, ukupno oko 600 din....ako će dati dobro, ako ne i tako je dobro....moje vreme u čekaonici i jurcanje po gradu da nadjem lek, ne može se platiti....

Ha ha nadrljasmo nas tri, ja sam samo izgrebana, povratu, vidim čudno me gledali , kakvi to nokti prave ovakve ogrebotine:lol:
Ajde molim te gde porediš Mrcino grebanje sa ujedom i izvrtanjem noge.
A da staviš običan led Mimi. Povredila ja nogu i zezam se da sam stavila šnicle da ladim, kad kaže dok,bolji je grašak lakše se obmota oko noge :zcepanje:, posle sam nabavila one oblogice sa gelom koji se drži u zamrzivaču

i jedva se spakovala ponela sam brdo stvari,a sad sam videla da ce u ponedeljak biti 15stepeni,ima da se smrznem :(.

dora se najbrze spakovala.dva canceta i povodac ( preposle godine sam zaboravila da ponesem povodac :D,srecom nismo daleko stigli)

ima da je okupam da bude cista i lepa :P :mazipsa:
ima da se obraduje cim je pozovem da udje u kola.

ne znam da li je mužjak ili ženka, nisam ni pitala....možda danas , doći će večeras vlasnica, treba popuniti neki formular i sa mojim podacima, a što je veterinar dao....ima još dve kontrole, opservacije...ne verujem da će ga uspavati, ali da bi ga trebalo adekvatno držati i ako ga izvode-nikuda bez korpe....to ću da joj kažem....prijavu neću podnositi, ma kakva odšteta, to je sirotinja ....samo bi se maltretirala sa njima a još bi im možda pala na pamet ideja da mi otruju Lenu, da ubace nešto u dvorište....jedan lek sam dobila na recept, drugi kupila, ukupno oko 600 din....ako će dati dobro, ako ne i tako je dobro....moje vreme u čekaonici i jurcanje po gradu da nadjem lek, ne može se platiti....

Ma vreme je skupo. :(

i ja sam kupila breskve i sladoled....pa ću nešto od toga ....a uveče kiselo mleko i parče tosta....ma neće se poznati po meni da jedan dan nisam ručala...:hahaha:

Ih, sladoled, kiselo mleko... :(
A imam i nesto na srpskm, u pdf formatu, poslacu ti na pp kasnije (veceras) ako si zainteresovana.

Ha ha nadrljasmo nas tri, ja sam samo izgrebana, povratu, vidim čudno me gledali , kakvi to nokti prave ovakve ogrebotine:lol:
Ajde molim te gde porediš Mrcino grebanje sa ujedom i izvrtanjem noge.
A da staviš običan led Mimi. Povredila ja nogu i zezam se da sam stavila šnicle da ladim, kad kaže dok,bolji je grašak lakše se obmota oko noge :zcepanje:, posle sam nabavila one oblogice sa gelom koji se drži u zamrzivaču

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

ja nemam dori korpu :rumenko:

sta ako ima tamo komunalaca,pif,znam da u kg ne treba da nose korpe.

lutalica je bilo i prosle godine.

Nabavi joj halti da zadovoljis formu a i manje davi a ona bolje slusa nego na davilici. ;)

Gotova smena, odoh na bostan! :cao:

Ma vreme je skupo. :(

Ih, sladoled, kiselo mleko... :(
A imam i nesto na srpskm, u pdf formatu, poslacu ti na pp kasnije (veceras) ako si zainteresovana.

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Nabavi joj halti da zadovoljis formu a i manje davi a ona bolje slusa nego na davilici. ;)

Gotova smena, odoh na bostan! :cao:

može, šalji....hvala....

halti je super....ja sam Lenu s tim vodila, komunalna nas je propuštala na pešačkom , i obilazila na putu, nisu reagovali....znači prolazi....nemaju oni pojma šta je to...

ja se sad najela dinje........ništa drugo mi i ne treba, čak ću i sladoled da ostavim za sutra...

bila vlasnica psa, znači ženka je, ima 9 godina, dokazano zlostavljana, lanac je bio urastao oko vrata, sad tamo ni nema dlake....nisam videla, već vlasnica kaže....psa su praktično ukrali od prethodnog vlasnika koji ju je držao u voćnjaku na lancu....danima je živeo na plodovima iz voćnjaka, i ono što je neki komšija doturao hrane i vodu....žao mi je psa...

vlasnica se slaže da plati troškove koje budem imala za lekove, i zahvaljuje što je neću tužiti....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back