magdalena48
Veoma poznat
- Poruka
- 14.735
odoh, javiću se kasnije ...danas imam toliko toga da obavim, a ovo mi sad remeti planove.....
.........................................
uspela sam dobiti ambulantu i informaciju da moja dr radi popodne, što mi savršeno odgovara....mogu sve ostale obaveze da obavim prepodne, pa posle da sednem i čekam svoj red... ....

.........................................
uspela sam dobiti ambulantu i informaciju da moja dr radi popodne, što mi savršeno odgovara....mogu sve ostale obaveze da obavim prepodne, pa posle da sednem i čekam svoj red... ....
Poslednja izmena:
Sinoc izasla da obidjem Mrvicu i iskrenula nogu. Imamo neke kocke naslagane ispred, nije ispod njih betonirano jer ce se jos svasta raditi sa raznim cevima, kablovima... pa su malo nakrivo a otirac preko njih. Sreca, nadjem ko zna otkad jedan komplet Burove obloge i mogu vam reci, radi!
da brzo prodje...
ja sam mojoj Frensis morala davati bensedin, a i Beta kad je ostarila počela se plašiti grmljavine pa i njoj....a tek kad su pucale petarde... i bensedin i radio na glasno - turbo folk....srećom Lena se ne boji- za sada...
mene sinoć u pokušaju da skoči na kavez sa papagajima jer sam im se obratila, izgrebao Mrca po vratu i baš me zabolelo, a sada imam dve lepe paralelne crvene linije kao ukras.

E sad se opseti izvadi onu moju flašicu sa vodom iz zamrzivača
da znaš da je još tamo 

Muzjak, napao kuju?! Taj pas definitivno nije funkcionalna pseca licnost.