jocikakg
Veoma poznat
- Poruka
- 12.911
Joci, spakuj samo najpotrebnije...![]()

toliko sam stvari natrpala da je to strasno,ne znam sta da izbacim.
svake godine kazemo necemo opet tako i na kraju opet natrpamo sve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joci, spakuj samo najpotrebnije...![]()

može, šalji....hvala....
halti je super....ja sam Lenu s tim vodila, komunalna nas je propuštala na pešačkom , i obilazila na putu, nisu reagovali....znači prolazi....nemaju oni pojma šta je to...
ja se sad najela dinje........ništa drugo mi i ne treba, čak ću i sladoled da ostavim za sutra...
A tamo mi je u bookmarks. I šta bi ikome trebalo posle dinje ili lubenice?! Ali danas gledam na Ženama, neko je provalio da je dinja kalorična!
Pa ona ima preko 90% vode! 
bila vlasnica psa, znači ženka je, ima 9 godina, dokazano zlostavljana, lanac je bio urastao oko vrata, sad tamo ni nema dlake....nisam videla, već vlasnica kaže....psa su praktično ukrali od prethodnog vlasnika koji ju je držao u voćnjaku na lancu....danima je živeo na plodovima iz voćnjaka, i ono što je neki komšija doturao hrane i vodu....žao mi je psa...
vlasnica se slaže da plati troškove koje budem imala za lekove, i zahvaljuje što je neću tužiti....
laku noc
mogu da vas citam sa telefona,a ako provalim kako mogu da pisem,pusticu neku porukicu.
magi da te brzo prodje rana.
pozdrav..........

I upravo tako kao sa ovom kujom što je ujela Magdu, kaže, vidi se da je prošla sito i rešeto, i žao joj je što su joj uši non-stop spuštene, iako su joj prirodno poput šišmiša. I kaže mi tetka da ne smem da kvasim onnu sinoćnju Burovu oblogu i nisu hteli ni ona ni mm da me špricaju iako je ona fizioterapeut i davala je injekcije već (makar u srednjoj na praksi) a on ima daleko lakšu ruku od mene.
I laku noć! 

bila vlasnica psa, znači ženka je, ima 9 godina, dokazano zlostavljana, lanac je bio urastao oko vrata, sad tamo ni nema dlake....nisam videla, već vlasnica kaže....psa su praktično ukrali od prethodnog vlasnika koji ju je držao u voćnjaku na lancu....danima je živeo na plodovima iz voćnjaka, i ono što je neki komšija doturao hrane i vodu....žao mi je psa...
vlasnica se slaže da plati troškove koje budem imala za lekove, i zahvaljuje što je neću tužiti....
ne znam da li je mužjak ili ženka, nisam ni pitala....možda danas , doći će večeras vlasnica, treba popuniti neki formular i sa mojim podacima, a što je veterinar dao....ima još dve kontrole, opservacije...ne verujem da će ga uspavati, ali da bi ga trebalo adekvatno držati i ako ga izvode-nikuda bez korpe....to ću da joj kažem....prijavu neću podnositi, ma kakva odšteta, to je sirotinja ....samo bi se maltretirala sa njima a još bi im možda pala na pamet ideja da mi otruju Lenu, da ubace nešto u dvorište....jedan lek sam dobila na recept, drugi kupila, ukupno oko 600 din....ako će dati dobro, ako ne i tako je dobro....moje vreme u čekaonici i jurcanje po gradu da nadjem lek, ne može se platiti....

Ali sa vlasnickim psima je drugacija stvar, jer su ljudi neodgovorni. Kaze "Nece, nece ne boj se" i capi drugaricinog psa, i poce da ga davi, Njen pas na lancu a ovaj drugi pusten.

dobro jutro, dobar dan....popila već dve kafe....
sa Lenom prošetale , polako do najbliže apoteke, kupila kombinovani prašak.....djavo mi nije dao mira, odvila sam zavoj, nisam skidala onaj veliki koji je prislonjen na ranu, jer je zalepljen, još uvek dosta krvari....i boli....
Malo pojacaj unos kalcijuma ovih dana, ima ga dosta u susamu, leblebijama i smokvama. Knjiga stize na pp, iznenadices se koje sve bolesti sami sebi pravimo ili barem pogorsavamo jeduci... svasta.E baš tako, i kod nas ima jedan što grize i uvek je pušten
Dan odeljenjce, baš sam se umorila.
E pa ne zavrsava se. Kazem jos sinoc da je ova moja tetka (prilicno mladja od mog oca, stavise, na pola puta, drugarica i tatina i moja) stigla u kontaktu sa Mrvicom dalje nego bilo ko drugi sa strane i to bez nudjenja mita. Ali to je prva osoba u ovih godinu ipo dana u koju sam imala dovoljno poverenja da je pustim tako blizu, da znam da nece da uradi ili oseti nista pogresno. Jos 15 minuta i matorka bi joj sedela u krilu, cini mi se. 
Nisam kafu nijednu popila, ali sam zato pila jutros kokakolu
i malopre ledeni caj od sumskog voca.
ma ja ne volim neodgovorno ponasanje.
Zivotinja koju drzimo, zavisi od nas samih.
Ljudi misle lako je to, naucis ga da te slusa voli te zabavlja a kad nastanu problemi, onda ili uspavljivanje ili pustanje na ulicu.
Meni je Lejka dobar pas, sama je takva ali ima tu i mnogo mog rada.
I sad kako je bila sa sestrom, malo je bila raspustena, sad sam je za par dana dovela u red.
Zbog nje i zbog sebe.
sa snupijem je malo radjeno na vaspitanju, ali bas zbog te dominacije koju ima prema vlasnickim psima, jer se sa lunjarama odlicno slaze, strogo vodim racuna.
Bila sam na Adi i dosla na rolerima kuci, i upetljali mi e u noge na ulazu u dvoriste, razbila sam se ko sto skoro nisam, sva sam ogrebana![]()

Mislim, oni su me bas iznenadili tu, normalni su, fini i "snadjeni" ljudi, a Beban se, pa ne prepolovio, ostala je samo trecina macka. A u ustima upalni proces na desnima, dobio je antibiotike ali dalje je na njima da ga 'vataju i prskaju mu neki antiseptik redovno. Uputicu ih i na deda Ziku svakako.
Sad sam svratila samo da vam poželim laku noć. 

Kafu sam popila vec, ali sad nesto razmisljam o smoothiju od kafe, banane i sojinog mleka mesto dorucka...
I jos ide malcice meda i malcice cimeta a mleko ne mora sojino, moze bilo koje drugo, Badi ga je pravio sa bademovim. 
Koliko je lakše pojesti burek ili senvič
(Ako sad ima nekoga kome nije preseo burek, nisam nista uradila!
)
moram da priznam da ga nisam dugo jela, a hleb zamisli doneo mm svež hrskv pre neki dan i uzela sam malo.moram da priznam da ga nisam dugo jela, a hleb zamisli doneo mm svež hrskv pre neki dan i uzela sam malo.
Idem dok mi nije oslabila ponuda na pijaci