magdalena48
Veoma poznat
- Poruka
- 14.735
Da li je dosad napado nekoga?
sad sam popila 2 kafetina.... vlasnica kaže da je kao mlad bio zlostavljan , oni su ga usvojili...navodno nije nikog još napao, ali njenog oca ne sluša , a sa njim je bio pas....a kažem ti na lančiću koji je primeren za jednog kokera, ili tako nekog manjeg psa...a sad je kao branio teritoriju...a uopšte nije bio u njihovom dvorištu , nego desetak kuća dalje, taj njen otac je kod nekoga radio nešto i poveo psa....znači nije ni njegova teritorija...a Lena bila na povocu strogo pored mene.... sad kad pomislim i bolje da je mene ugrizao, kao prvo to je bilo posle 7 vet već ne radi, a i kako bi Leni uvili ranu, pa kragna da ne dira....ja ću istrpiti lakše nego ona...

Inace, ako niste znali, svi beli tigrovi poticu od jednog jedinog bengalskog rodjenog sa tom mutacijom u zatocenistvu (naravno, u prirodi se ne bi odrzala) i svi su produkt incesta i mozda ih 5% bude rodjeno relativno u redu, "samo" zrikavo. 
nije sto je "nas". 

meni i Sey nisi napravila projice 

Sinoc izasla da obidjem Mrvicu i iskrenula nogu. Imamo neke kocke naslagane ispred, nije ispod njih betonirano jer ce se jos svasta raditi sa raznim cevima, kablovima... pa su malo nakrivo a otirac preko njih. Sreca, nadjem ko zna otkad jedan komplet Burove obloge i mogu vam reci, radi!