F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li je dosad napado nekoga?

sad sam popila 2 kafetina.... vlasnica kaže da je kao mlad bio zlostavljan , oni su ga usvojili...navodno nije nikog još napao, ali njenog oca ne sluša , a sa njim je bio pas....a kažem ti na lančiću koji je primeren za jednog kokera, ili tako nekog manjeg psa...a sad je kao branio teritoriju...a uopšte nije bio u njihovom dvorištu , nego desetak kuća dalje, taj njen otac je kod nekoga radio nešto i poveo psa....znači nije ni njegova teritorija...a Lena bila na povocu strogo pored mene.... sad kad pomislim i bolje da je mene ugrizao, kao prvo to je bilo posle 7 vet već ne radi, a i kako bi Leni uvili ranu, pa kragna da ne dira....ja ću istrpiti lakše nego ona...

Ma kakva crna teritorija,a jel krenuo na Lenu ili pravo na tebe. Onaj staford što je zimus ujeo čoveka u mom bloku krenuo je na njgovu pudlu ovaj da je zaštiti uzeo je u ruke i ovaj naravno apio njega za ruku.

lepotice bre......i naše :zaljubljena:

dakle, letim dalje, da se spakujem, složom kamare veša, operem kosu...sve ostalo sredjeno, trava pokošena, ruže orezane, djubre izbačeno, bećar skuvan, projice ispečene, creva uključena, sve zaliveno i sad sedoh da danem dušicom :aha:
Daklem, sutra popodne idem u selo i vraćam se u nedelju uveče.....da znate što me nema. Svi dolazimo nazad :worth:

Svaka cast! :worth:

Evo me....samo na kratko...:dash: :dash:

večeras krenule sa Lenom kod drugara da se igraju, kad je iz jednog dvorišta izleteo pas, pretrčao ulicu i UGRIZAO me .....JAKO....krvi kao da su me klali....čak i parče sopstvenog mesa sam sad našla u kadi.....došla kući, sprala, dezinfikovala, zvala sina da dodje sa Palića, dojurio i vozio me u hitnu pomoć...za to vreme sam krvlju natopila čitav peškir....nisu me šili, ali ako bude problem noćas, možda će....dobila dve bocke...sutra kod mog lekara na previjanje ako ne bude komplikacije ...a pas nije godinu ipo vakcinisan, sad je bila tu vlasnica.....ide sutra kod veta....a boooooooliiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!

Auh, al' ce da ih udare po dzepu! I ako ce, pas je ocigledno neuravnotezen, mozda ga i uspavaju. Znam da su uspavali jednog NO koji je na setalistu slomio ruku jednoj zeni sa pekinezerom.

ste videli mog Mrcu AAAAAAAAA
1d6ddd67828ee72b1cc3ea0edca4733d-1.jpg

c10b04dd4d9a5ca637f25a16.jpg

Sta ce ti ti muceni tigrovi? :sad2: Inace, ako niste znali, svi beli tigrovi poticu od jednog jedinog bengalskog rodjenog sa tom mutacijom u zatocenistvu (naravno, u prirodi se ne bi odrzala) i svi su produkt incesta i mozda ih 5% bude rodjeno relativno u redu, "samo" zrikavo. :(

A Mrca je :heart2: nije sto je "nas". :D

I dodjo'... Gledam seriju, poceli 5. ciklus, znate da je Salome, ona sto je odigrala ples 7 velova, vampir! :rotf:

Poslednja izmena:
El ti misliš da sam ja to napravila? Nisam, što ne znači da ubuduće neću.Za tigrove nisam znala.:lol:

Ma lepe slichke. ) Samo mi po defaultu zao tih tigrova sto su uopste zivi, kad znam pozadinu cele price. Gvirni na Zastitu, na teme o cirkusima i zlovrtovima sam postavila fotku i link koje sam dobila na mail, kakvi degenerici se radjaju i skartiraju. :(

Odoh da gledam dalje seriju, mnogo sam mracna, Val je kriva, poslala mi na mail Fauna. :lol: Nemo' se za'ebete da ukucate na yt, muzika zarazna al' textovi do zla Boga (gle slucajnosti! :lol:) mracni! :aha:

Jos samo ovo: ovde grmi, osvetljava kao dan, morala sam kucetu da dam nesto da je ne strefi srchka od straha. Nadam se da je nisam overila, omaklo mi se 5 kapi valerijane a htela sam 4.

Evo me....samo na kratko...:dash: :dash:

večeras krenule sa Lenom kod drugara da se igraju, kad je iz jednog dvorišta izleteo pas, pretrčao ulicu i UGRIZAO me .....JAKO....krvi kao da su me klali....čak i parče sopstvenog mesa sam sad našla u kadi.....došla kući, sprala, dezinfikovala, zvala sina da dodje sa Palića, dojurio i vozio me u hitnu pomoć...za to vreme sam krvlju natopila čitav peškir....nisu me šili, ali ako bude problem noćas, možda će....dobila dve bocke...sutra kod mog lekara na previjanje ako ne bude komplikacije ...a pas nije godinu ipo vakcinisan, sad je bila tu vlasnica.....ide sutra kod veta....a boooooooliiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!
:eek:
Jao bre Magdo :(

Dobro jutro. :kafa: Sinoc izasla da obidjem Mrvicu i iskrenula nogu. Imamo neke kocke naslagane ispred, nije ispod njih betonirano jer ce se jos svasta raditi sa raznim cevima, kablovima... pa su malo nakrivo a otirac preko njih. Sreca, nadjem ko zna otkad jedan komplet Burove obloge i mogu vam reci, radi! :D

Magdo, kako si? :hej:

dobro jutro....jedva da sam nešto spavala noćas...boli...pa ne mogu ni da se okrenem na levu stranu jer je rana na spoljnoj stani leve potkolenice, ne mogu osloniti nogu....izgleda prestalo krvariti, nije probijen zavoj, videću danas kako izgleda, treba da idem kod dr, po antibiotike i na previjanje...vet kaže da ne treba da idem na infektivno jer nemamo ovde besnila, a psa će svakako na opservaciju....

Ma kakva crna teritorija,a jel krenuo na Lenu ili pravo na tebe. Onaj staford što je zimus ujeo čoveka u mom bloku krenuo je na njgovu pudlu ovaj da je zaštiti uzeo je u ruke i ovaj naravno apio njega za ruku.

Lena je meni bila sa leve strane, a pas na drugoj strani ulice....kako ju je snimio, on se zatrčao i kidisao na nju, ona je zaskičala, u odskočila, tako da je on mene zgrabio za nogu....ne krivim psa već čoveka što nije stavio adekvatan povodac, korpu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back