F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bg na tamo zaobišli pa preko Fruške Gore u Ns i č's ga prošli...ne baš č's ali nije bilo zastoja. Neću da rizikujem ni sad preko mosta...dobar je put i preko Rume. U povratku promašili skretanje za Ostružnicu i ušli u Bg ali bilo relativno kasno pa smo brzo prošli kroz BG

Ja ću ti banem onda uveče kući na večeru :mrgreen:

Lele i prodje pored nas :eek:
Pre vecere svrni na meze :mrgreen:(ozbiljno)

Dobro jutro...samo da vam se javnem odoh da odvezem i drugo dete pa se vrnem :D

jutro :bye:
danas je Veliki skolski cas,povodom 21.oktobra,niko iz kg-a ne de u skolu niti na fax,tako da imamo obavezu ici u sumarice da gledamo ,a moje odeljenje posto je najbolje u mojoj smeni ima cast da stavimo venac u ime nase skole.
inace ja ne bi isla ,nego moram zbog venca.isla sam pre uvek,a sad mi mucno to i dosadno uvek ista muzika i pada kisa,ali lepo je pogledati.

Obišla pola grada sa ćerom da kupimo neke pločice za terasu, eno ih sad u kolima .... treba da joj odnesem , da dočekam sina da mi pomogne odneti do lifta i ubaciti u stan...
Danas je sunčano, odmah mi je sve lepše nego juče i prekjuče....

Da, danas je i ovde malo svetlije nego ranijih dana i baš prija.
Maca ide danas da preuzme nova kola..........:super:

Dobar dan svima...meni je danas bas sretan dan...celu predhodnu noc sam bdela, nisam mogla da zaspim razmisljajuci o svemu i svacemu....jutros se spremim, udarim toaletu i sminku pa pravac u bolnicu, naouruzana osmehom.....posto mi je krevet na odeljenju zauzet, meni laknulo, mislim sad ce da mi kazu, vrati se kuci....i tako ja se samo smeuljim...pitaju me kako sam provela 'vikend', jel imam bolove, jel mi nesto fali...odgovorim ja da je sve u najboljem redu...procitaju mi rezultate koji su danas stigli, kazu sve je ok...a ja osmeh od uva do uva....od sutra opet primam boce sa injekcijama, narednih 7 dana uz kucno lezanje....e tad meni bas lakne na dusi...obecala sam da cu biti dobra i da se necu naprezati....hvala onim doktorima bas su dobri....inace jutros nisam imala bolove, a nemam ih ni sada, a cista se smanjila i vec se malo opruzila, tako da nije rizicna kao sto je bila....juuuu-huuuu...sve Vas:cmok2::cmok2::cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back