LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.540
Skroz sam ispeezden pa rešio da budem veseo...ne mog više da se nerviram
što si bre ispeeezden?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skroz sam ispeezden pa rešio da budem veseo...ne mog više da se nerviram
jok more...ide on tako.....da ne kažem kako....a što pa da ne kažem......golodupast svud naokolo![]()

[/SPOILER]
što si bre ispeeezden?

ne smea odnapred? Ajd čik ako smeš![]()
jok more...ide on tako.....da ne kažem kako....a što pa da ne kažem......golodupast svud naokolo![]()

Ma bio pre sedam dana u B. Palanku i namestio neke uređaje i počeli da zaebavaju...a to mi 5 sati puta u jednom pravcu![]()

Aaaaa....pa po odeljenju...![]()

Od pizdenje nemas nista....udri na veselje da te prodje, predhodno stanje....Skroz sam ispeezden pa rešio da budem veseo...ne mog više da se nerviram

a nije neka kilometraža...380km al se mlogo gubi vreme kroz Bg i NSih
kad bi ja vozila to bi bilo manje![]()
gde je puklo?ma da je samo po odeljenju...ne bi pucala bruka kojekuda![]()

a nije neka kilometraža...380km al se mlogo gubi vreme kroz Bg i NS![]()

Polazim u 6 u ponedeljak...al prošli put sam zaobišao Bg preko Ostružnice...valjda tako beše se zove. A gde si ti kad idem prema Zg?ti podji ranije pa da svratiš do mene![]()

Polazim u 6 u ponedeljak...al prošli put sam zaobišao Bg preko Ostružnice...valjda tako beše se zove. A gde si ti kad idem prema Zg?
nemam pojma

al zato ti sigurno smeš mila moja kumo![]()

gde je puklo?![]()
a nije neka kilometraža...380km al se mlogo gubi vreme kroz Bg i NS![]()
nemaš pojma gde ti se nalazi firma kad idem auto putem kroz Bg prema Surčinu a ja da svratim...kako ja da te nađem ako ni ti ne znaš gde si?![]()