Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
Aman, prehladices se!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aman, prehladices se!
svi ste izmenjali avatar jedva vas prepoznajem
.....važno da ti nisi.....prepoznatljiva si 

Ćao Meklice.......važno da ti nisi.....prepoznatljiva si
![]()

pa kad su vec dali animacije aj da iskorist![]()
Znaci, da su dali i klipove u avataru...

Znaci, da su dali i klipove u avataru...
![]()
![]()
.... sto i uvek.sta ima sta se radi

menjaj,skini google chorme ,poslusaj meinternet explorer

meni sad na ovom laptopu xp spor ko puz a sedmica extraJa koristim chrom i meni je odlican... sto se tice ciscenja najbolje mi kad odradim avastom pa posle spay s&d.
Inace jednom sam instalirala sedmicu i bilo je katastrofa... cini mi se da nije odgovaralo na ovaj moj komp. Sve mi je staro sto godina... tako da, vratila se na xp pac 3 i ponovo odlicno ide....

stižu kola sutra![]()
i slicicu obavezno da vidimo kola.
,pa su me zezali sto ide na takmicenja,kazu da u novom sadu imao devojku,mislim nema u kom gradu nije ima 
meni dolazio nenad,prvo skitali po gradu pa otisli kod kumova,dupe su mi pomerili,samo sam se crvenila.
pricaju nesto o nekoj devojci a predhodno mi je nju pominjao,i kaze kuma "a to ona sto si prekljuce bio kod nje" a u tom trenutku da ste videli koliko sam se izbecila i pogledala u nenada,svi su crkli od smeha,pa su me zezali sto ide na takmicenja,kazu da u novom sadu imao devojku,mislim nema u kom gradu nije ima
,a sad ide u novi sad za vikend
,pocecu da sumljam.
batali Joco samo su te zezali......smešna im je tvoja reakcija

stižu kola sutra![]()

Ojhaaaa....da se lepo vozis, a i da ih vozis...lecka...![]()

meni dolazio nenad,prvo skitali po gradu pa otisli kod kumova,dupe su mi pomerili,samo sam se crvenila.
pricaju nesto o nekoj devojci a predhodno mi je nju pominjao,i kaze kuma "a to ona sto si prekljuce bio kod nje" a u tom trenutku da ste videli koliko sam se izbecila i pogledala u nenada,svi su crkli od smeha,pa su me zezali sto ide na takmicenja,kazu da u novom sadu imao devojku,mislim nema u kom gradu nije ima
,a sad ide u novi sad za vikend
,pocecu da sumljam.

Dobro vece svima....ja sam luda zena....doc mi dozvolio 2 dana kuci ali da odmaram...a ja peri , peglaj, cisti, brisi, kuvaj, mesi, pa u nabavku, kao guska u magli...e nije ni cudo kad sam 13 dana u izolaciji od sveta i desavanja...tri sata sam provela u dva marketa.....a i kod frizera sam stigla...da sredim glavu...a obecala sam i sebi i Vama da cu iskoristiti vreme kod kuce da se druzim, pa da iskoristim jos malo vremena...sutra ujutro se vracam u bolnicu, valjda su mi sacuvali moj krevet, ako nisu ne mari..ja cu kuci da ' lezim'...a bolicka me malko, dal smem da to prijavim sutra docu...zarobice me garant
![]()
Bolje prijavi,ko zna sta moze da bude ako ne kazes....
Jel' bar dvd popravljen?

Hvala od srca.........tako mi je drago da si tu. Dobro si?![]()

jel sam ti rekla da odmaras ,da se sto pre vratis kuci da budes sa tvojima,moras da budes poslusnaDobro vece svima....ja sam luda zena....doc mi dozvolio 2 dana kuci ali da odmaram...a ja peri , peglaj, cisti, brisi, kuvaj, mesi, pa u nabavku, kao guska u magli...e nije ni cudo kad sam 13 dana u izolaciji od sveta i desavanja...tri sata sam provela u dva marketa.....a i kod frizera sam stigla...da sredim glavu...a obecala sam i sebi i Vama da cu iskoristiti vreme kod kuce da se druzim, pa da iskoristim jos malo vremena...sutra ujutro se vracam u bolnicu, valjda su mi sacuvali moj krevet, ako nisu ne mari..ja cu kuci da ' lezim'...a bolicka me malko, dal smem da to prijavim sutra docu...zarobice me garant
.Ma hajde, Joci ne nasedaj na provokacije, decko ti je na mestu...![]()
prvi put sam nasela,ali posle ne