F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
internet explorer
menjaj,skini google chorme ,poslusaj me :)

Ja koristim chrom i meni je odlican... sto se tice ciscenja najbolje mi kad odradim avastom pa posle spay s&d.
Inace jednom sam instalirala sedmicu i bilo je katastrofa... cini mi se da nije odgovaralo na ovaj moj komp. Sve mi je staro sto godina... tako da, vratila se na xp pac 3 i ponovo odlicno ide....
meni sad na ovom laptopu xp spor ko puz a sedmica extra :flert:
chrom je najbolji po meni ;)
stižu kola sutra :D:D:D:D:cmok2:

vidim da ce sutra biti casti :) i slicicu obavezno da vidimo kola.

meni dolazio nenad,prvo skitali po gradu pa otisli kod kumova,dupe su mi pomerili,samo sam se crvenila.
pricaju nesto o nekoj devojci a predhodno mi je nju pominjao,i kaze kuma "a to ona sto si prekljuce bio kod nje" a u tom trenutku da ste videli koliko sam se izbecila i pogledala u nenada,svi su crkli od smeha :lol:,pa su me zezali sto ide na takmicenja,kazu da u novom sadu imao devojku,mislim nema u kom gradu nije ima :D ,a sad ide u novi sad za vikend :D,pocecu da sumljam.

meni dolazio nenad,prvo skitali po gradu pa otisli kod kumova,dupe su mi pomerili,samo sam se crvenila.
pricaju nesto o nekoj devojci a predhodno mi je nju pominjao,i kaze kuma "a to ona sto si prekljuce bio kod nje" a u tom trenutku da ste videli koliko sam se izbecila i pogledala u nenada,svi su crkli od smeha :lol:,pa su me zezali sto ide na takmicenja,kazu da u novom sadu imao devojku,mislim nema u kom gradu nije ima :D ,a sad ide u novi sad za vikend :D,pocecu da sumljam.

batali Joco samo su te zezali......smešna im je tvoja reakcija

Dobro vece svima....ja sam luda zena....doc mi dozvolio 2 dana kuci ali da odmaram...a ja peri , peglaj, cisti, brisi, kuvaj, mesi, pa u nabavku, kao guska u magli...e nije ni cudo kad sam 13 dana u izolaciji od sveta i desavanja...tri sata sam provela u dva marketa.....a i kod frizera sam stigla...da sredim glavu...a obecala sam i sebi i Vama da cu iskoristiti vreme kod kuce da se druzim, pa da iskoristim jos malo vremena...sutra ujutro se vracam u bolnicu, valjda su mi sacuvali moj krevet, ako nisu ne mari..ja cu kuci da ' lezim'...a bolicka me malko, dal smem da to prijavim sutra docu...zarobice me garant

Ma hajde, Joci ne nasedaj na provokacije, decko ti je na mestu...:bye::zag:

Dobro vece svima....ja sam luda zena....doc mi dozvolio 2 dana kuci ali da odmaram...a ja peri , peglaj, cisti, brisi, kuvaj, mesi, pa u nabavku, kao guska u magli...e nije ni cudo kad sam 13 dana u izolaciji od sveta i desavanja...tri sata sam provela u dva marketa.....a i kod frizera sam stigla...da sredim glavu...a obecala sam i sebi i Vama da cu iskoristiti vreme kod kuce da se druzim, pa da iskoristim jos malo vremena...sutra ujutro se vracam u bolnicu, valjda su mi sacuvali moj krevet, ako nisu ne mari..ja cu kuci da ' lezim'...a bolicka me malko, dal smem da to prijavim sutra docu...zarobice me garant

:azdaja:
Bolje prijavi,ko zna sta moze da bude ako ne kazes....
Jel' bar dvd popravljen?

jel sam ti rekla da odmaras ,da se sto pre vratis kuci da budes sa tvojima,moras da budes poslusna :).
Ma hajde, Joci ne nasedaj na provokacije, decko ti je na mestu...:bye::zag:
:zag: prvi put sam nasela,ali posle ne :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back