LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.540
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro jutro, dobar dan....odjutros ko da sam u struju uključena...skuvala sam deci pasulj (2 kg suvog) a to je ogroman lonac....i napravila pitu ....
juče sam pokupila rezultate iz laboratorije, koliko se ja razumem, nisu loši, ali moram skupiti snagu da opet 4 sata sedim u čekaonici da bi mi doktorka to potvrdila...i da mi da uput za kardiologa što je prošli put propustila...
Ljiljo, Mari slike su lepe....

Mrka kapa...nisam upisana u knjigu venčanih, ne može sa dva imena...
Ja više i nemam koga da zovem tamo po Hrvatskoj da mi izvrši ispravku, morala bih sama da odem, da objasnim, jel će me pa oni razumeti...Taca kaže šta će mi taj venčani list....Pa, nikad se nezna....Nije mi nidočega...
Za državljanstvo, ličnu kartu, radnu knjižicu, penziju, poreze, dobrovoljno davanje krvi....sve bilom ispravo, e za venčanicu nije![]()
Ovo je zadnje da pišem o tome a i uopšte...nešto nemam šta da kažem![]()
Hello
Imam kontrolni danas, pozelite mi srecu![]()

Mrka kapa...nisam upisana u knjigu venčanih, ne može sa dva imena...
Ja više i nemam koga da zovem tamo po Hrvatskoj da mi izvrši ispravku, morala bih sama da odem, da objasnim, jel će me pa oni razumeti...Taca kaže šta će mi taj venčani list....Pa, nikad se nezna....Nije mi nidočega...
Za državljanstvo, ličnu kartu, radnu knjižicu, penziju, poreze, dobrovoljno davanje krvi....sve bilom ispravo, e za venčanicu nije![]()
Ovo je zadnje da pišem o tome a i uopšte...nešto nemam šta da kažem![]()
Hello
Imam kontrolni danas, pozelite mi srecu![]()

Dobar dan
Da li se nekome desilo da kad ga pozovu na mob,a u Srbiji je-nije u pitanju roaming,kredit samo ode.....
Meni vec jedno 7 dana recimo,samo vidim kako imam sve manjei manje kredita,a posaljem tek po koji sms....
I juce u razgovoru sa jednom forumasicom i potvrdim to...
Danas moram da se dopunim,pa da nazovem call centar da vidim o cemu se radi.

Nisam čula još za tako nešto, ali ovde je sve moguće....Proveri obavezno, ne znam da li možeš listing da dobiješ.....i obavesti nas da znamo i mi ako još nekog snadje tako nešto...ja sam neki postpeid paket, prenesi , sa besplatnih 60 minuta razgovora i besplatnih 60 sms, račun mi je uvek oko 500 din mesečno

sta koristis? internet expoler,mozzila,chrom?ama ovaj dan izglerda kao da nije trebao ni da svane
svima nešto naopako
izgleda da je dan šugav
i ja imam problem
ppmagajte svi koji se razumete u računare
daklem
po savetu Mimi, a i u priči sa još nekima instaliram cc liner sa namerom da mi iščisti komp i ubrza rad računara (SAMO ZBOG KRSTARICE, TEK DA SE ZNA JER SVE DRUGO FERCERA)
i odradim to
što je najgore odradim i na laptopu koji uglavnom koristi mm jer ja najviše volim ovaj najstariji računar
i sad
neke sajtove koje je ranije otvarao (reč je o oba računara) sad neće da otvori
kod mnogih se misli po par minuta
šta da radim
internet explorer

MAJKE SU NAS NAUCILE
DA CENIMO DOBRO URADJEN POSAO:
"Ako cete se tuci, idite napolje - upravo sam obrisala parket!"
O RELIGIJI:
"Moli Boga da ne ostane fleka na stolnjaku!"
O LOGICI:
"Zato sto sam ja tako rekla, eto zasto!"