F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije vitraz vec orah komsijski :D

:rotf: eto sta ti je majka odmah primeti kupkice ...Naravno sve u kompletu,sprej za rascesljavanje je prava stvar

Da, ništa bez toa, sa našom grivom. :aha: A ne da da se šiša, samo krajeve po malo.

kukuruz bre......i malko paprika.......i malko pilići :manikir:

Multipraktik! :zcepanje:

jelena......lepo kupatilo ...ima i veš mašina......samo pazi glavu :zper: :cmok2:

:rotf: Kažu, moram još nekom da dam bonu!

Ma nije teska lako ja to izmaknem :zper:

Samo pazi, ako je mnogo tumbaš tamo-amo, moraćeš češće da je nivelišeš, 'oće da zezaju nogarčići. :zper: I pre nego što išta kažete, skuplja mi se vlaga u kupatilu i moram da je pomeram zbog čišćenja! :rtfm:

Samo pazi, ako je mnogo tumbaš tamo-amo, moraćeš češće da je nivelišeš, 'oće da zezaju nogarčići. I pre nego što išta kažete, skuplja mi se vlaga u kupatilu i moram da je pomeram zbog čišćenja!

i ti je znači često pomeraš :zper::eek::eek::eek:....mislim zbog brisanja

straneobavestajnesl2349.jpg

Da i moja, pokusavala sam da je snimim kako to obavlja... pogotovo dok je jos orah u onoj zelenoj opni. Sve prednjim zubima kida dok ne skine tu opnu i onda ga prevrce dok ga ne slomi :lol:

ovi moji ih samo zagrizu, mnaravno polome iste sekunde, muljaju po ustima i samo ispljunu ljusku:roll:

Kako su dobre slike
poželim istog časa da se nađem tamo
pogotovu kad čujem da je pretoplo (pošto za mene to ne postoji)
samo

meganom tamo nekako ne može da se dođe:think::think:

kupatilo je lepo i podržavam komšiju da se ne stavljaju sterilne slike istog već da se napravi jedna foto priča o tuš kabini:mrgreen:

dobar dan vascelom narodu

Ja bila danas u Banji povodom mog upisa u knjigu rodjenih i....mrka kapa!. Od vrata do vrata, sva sreća maidjem na kulturnu ženu , nema ni sise ni kompjuter, al me opravi...Sve to se završava u MZ Kutina gde živim...A ja se akala dva-tri dana po Nisu...i tako...Za sve vreme Taca me čekao sa facom, znate već kakvom...E pa, rekoh, što si se ženio sa ženom koja nije iz tvog mesta, da sam znala i ja ne bih....spomenuh svadbu, mladence tek u sebi...:manikir: I da; čujem da će od sada vadjenje državljanstva koštati 1.62o dinara:think:

Ja bila danas u Banji povodom mog upisa u knjigu rodjenih i....mrka kapa!. Od vrata do vrata, sva sreća maidjem na kulturnu ženu , nema ni sise ni kompjuter, al me opravi...Sve to se završava u MZ Kutina gde živim...A ja se akala dva-tri dana po Nisu...i tako...Za sve vreme Taca me čekao sa facom, znate već kakvom...E pa, rekoh, što si se ženio sa ženom koja nije iz tvog mesta, da sam znala i ja ne bih....spomenuh svadbu, mladence tek u sebi...:manikir: I da; čujem da će od sada vadjenje državljanstva koštati 1.62o dinara:think:

Ma samo da uzmu pare, bagra. :kletva:

Bar dan svima :)

Spremam muža za put, sutra ide za Rusiju na nedelju dana. Malo pre dođe jedan drugar da ga vidi. Naravno odmah počne da me zeza za Ruskinje, ali da ne treba ništa da brinem i ispriča nam fazon, kad je muž pitao ženu šta da donese sa puta, a ona mu odgovori 'šta god da doneseš, danas se sve leči' :rotf:

Baš se namaltretiraste sa tim, užas.

:cao: dobro došla :D

Bar dan svima :)

Spremam muža za put, sutra ide za Rusiju na nedelju dana. Malo pre dođe jedan drugar da ga vidi. Naravno odmah počne da me zeza za Ruskinje, ali da ne treba ništa da brinem i ispriča nam fazon, kad je muž pitao ženu šta da donese sa puta, a ona mu odgovori 'šta god da doneseš, danas se sve leči' :rotf:

Ajjj! :zcepanje: Inače, moj brat od tetke treba da se vraća u Rusiju da radi tamo, inače, prošli put kad je bio od tolikih slovenskih lepotica, on nađe konobaricu Arapkinju, i to raspuštenicu sa detetom! :dash:

Koliko sam čula, ipak je znatno bolje sada nego što je bilo ranije. Jel ostaje duže?
Ajoj, gde baš Arapkinju...

Ma bilo je tu raznih kombinacija ali toj Arapkinji se najmanje žurilo da se uda pa mu je ona najviše i odgovarala. :aha: A mi imamo informacije da je makar u građevini sad gore nego što je bilo, on je, eto, sticajem okolnosti dobio lakši posao za isti novac.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back