Say it right
Buduća legenda
- Poruka
- 28.194
otisla sam...da se patim...izgubila sam izgleda i drugi telefon 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ljudi, to sa tom sunšanom olujom ič nije loše...kad iscrcaju svi predajnici![]()

kaži...će iscrcamo od čekanje![]()

otisla sam...da se patim...izgubila sam izgleda i drugi telefon![]()

Onaj pogled iz sobe...
Dobro jutro![]()
dobro jutro.... slike su divne....meni se Nil svidja...u stvari sve.....

Samo da obavestim, Lena je dobro, doručkovala je, skače, vesela....ono je juče bila sigurno reakcija na puža....
......................................
odoh....imam posla....![]()

Ljiljo slike su fantasticne...Imam zelju da jednom odem do egipta,valjda ce se i to jednog dana desiti
A do tad dobro jutro
Evo i jedna slikica od mene
![]()
Ovo da se ponovi sa gazdaricu u tuš kabinuOvo da se ponovi sa gazdaricu u tuš kabinu

ima bre.......kaže Cic par koraka pa naidješ......da ne kažem natrčiš.....valjda je to mnogo za evropejce pa gi sklanjaju, kao da se prikažu umerenim. A što vole žene.......bože.....i sva posluga su muškarci. žene ništa i nigde ne rade. One sedu kod kuću sa decom pod one feredže. Budu lepe kao devojke, vitke.......al kad počnu da radjaju tj. da štancuju, samo se raskokaju ko kokice. I idu na gradsku plažu na kupanje.....kupu se sa sve one aljine i umotane glave a ispod aljine je ronilačko odelo![]()
Samo da obavestim, Lena je dobro, doručkovala je, skače, vesela....ono je juče bila sigurno reakcija na puža....
......................................
odoh....imam posla....![]()
Odlično
I ja da obavestim da idemo u selo danas posle posla tako da se kuckamo u nedelju uveče
Ljiljo, slike su... zanimljive. 
Dobro jutro,
Lepe slike, lepi dogadjaji.......uživala sam gledajući
Od jutros radi tinypic..ovo samo probavam
![]()

Ljiljo slike su fantasticne...Imam zelju da jednom odem do egipta,valjda ce se i to jednog dana desiti
A do tad dobro jutro
Evo i jedna slikica od mene
![]()

Jeco, svidja mi se kupatilo...jel to vitraži ne prozoru
ili mi se čini?!
Ja ga nisam ni probala juče.
Ijao, Avon kupkica!I mi je imamo, od borovnice, i šampon, beše od lubenice? I sprej za raščešljavanje.
![]()
eto sta ti je majka odmah primeti kupkice ...Naravno sve u kompletu,sprej za rascesljavanje je prava stvarOvo da se ponovi sa gazdaricu u tuš kabinu

Jeco, svidja mi se kupatilo...jel to vitraži ne prozoru
ili mi se čini?!
Jel sa obučenu gazdaricu ili
![]()

pa ako nije obučena nek dođe na besplatnu obuku![]()