F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je ova pored one sa kamilom najlepša slika. To je u Luxoru pri obilasku grobnica. Cic kaže da samo što nisu izumrli od vrućine.....em je bilo pakleno, em onaj kamen kad se napekne.....i sve je užasno veliko

sas talibani :rotf:

Eve ga Tutan Kamon i žena mu

Poslednja izmena:
Prodavnice........vazdan ima ovakvih.......hm.....skulptura. Tolko gi ima da gi sklanjaju od turista.....:rotf:

Vid moje ćerke :eek::eek::eek::eek::eek::eek:

E, ovde od alabastera prave svašta.....ovaj čovek radi......nije da ne radi

Poslednja izmena:
:) dobro jutro.... slike su divne....meni se Nil svidja...u stvari sve.....:cmok2:

Moja ćerka bila pre dve godine na krstarenju Nilom , kad se vratila slike prebacila na disk, i ne zna se gde je nestao....da li ga je dala nekome da gleda pa nije vraćeno...jednostavno nema ...izgubljeno....zatureno.....

Poslednja izmena:

ima bre.......kaže Cic par koraka pa naidješ......da ne kažem natrčiš.....valjda je to mnogo za evropejce pa gi sklanjaju, kao da se prikažu umerenim. A što vole žene.......bože.....i sva posluga su muškarci. žene ništa i nigde ne rade. One sedu kod kuću sa decom pod one feredže. Budu lepe kao devojke, vitke.......al kad počnu da radjaju tj. da štancuju, samo se raskokaju ko kokice. I idu na gradsku plažu na kupanje.....kupu se sa sve one aljine i umotane glave a ispod aljine je ronilačko odelo :dash::dash::dash::dash:

Dobro jutro,
Lepe slike, lepi dogadjaji.......uživala sam gledajući:kafa:

Od jutros radi tinypic..ovo samo probavam
2ealyco.jpg

ima bre.......kaže Cic par koraka pa naidješ......da ne kažem natrčiš.....valjda je to mnogo za evropejce pa gi sklanjaju, kao da se prikažu umerenim. A što vole žene.......bože.....i sva posluga su muškarci. žene ništa i nigde ne rade. One sedu kod kuću sa decom pod one feredže. Budu lepe kao devojke, vitke.......al kad počnu da radjaju tj. da štancuju, samo se raskokaju ko kokice. I idu na gradsku plažu na kupanje.....kupu se sa sve one aljine i umotane glave a ispod aljine je ronilačko odelo :dash::dash::dash::dash:

K'o u Turskoj gastarbajterske žene, inače su Turkinje, one turske, slobodne žene i devojke, u kupaćim kostimima, farmerkama... Mada, i one se goje kad počnu da rađaju.

Samo da obavestim, Lena je dobro, doručkovala je, skače, vesela....ono je juče bila sigurno reakcija na puža....:confused:

......................................

odoh....imam posla.... :bye:

Uh, drago mi je, dobro je prošlo.

Odlično
I ja da obavestim da idemo u selo danas posle posla tako da se kuckamo u nedelju uveče

Beše ajvar ili žetva? I nas čeka ajvar sutra, preksutra i možda u ponedeljak, uz čišćenje i prodavanje u radnji.

Dobro jutro. :kafa: Ljiljo, slike su... zanimljive. :rumenka:

Dobro jutro,
Lepe slike, lepi dogadjaji.......uživala sam gledajući:kafa:

Od jutros radi tinypic..ovo samo probavam
2ealyco.jpg

Ja ga nisam ni probala juče. :)

Ljiljo slike su fantasticne...Imam zelju da jednom odem do egipta,valjda ce se i to jednog dana desiti :roll:
A do tad dobro jutro :D
Evo i jedna slikica od mene

img7467we.jpg

Ijao, Avon kupkica! :D I mi je imamo, od borovnice, i šampon, beše od lubenice? I sprej za raščešljavanje. :aha:

Jeco, svidja mi se kupatilo...jel to vitraži ne prozoru
ili mi se čini?!

Nije vitraz vec orah komsijski :D

Ja ga nisam ni probala juče. :)

Ijao, Avon kupkica! :D I mi je imamo, od borovnice, i šampon, beše od lubenice? I sprej za raščešljavanje. :aha:

:rotf: eto sta ti je majka odmah primeti kupkice ...Naravno sve u kompletu,sprej za rascesljavanje je prava stvar

Beše ajvar ili žetva? I nas čeka ajvar sutra, preksutra i možda u ponedeljak, uz čišćenje i prodavanje u radnji.

Dobro jutro. Ljiljo, slike su... zanimljive.

kukuruz bre......i malko paprika.......i malko pilići :manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back