F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iskra ih ne jede, samo ih uklanja iz svog dvorista...
Ona obozava orahe, vecito pod drvetom ceprka, samo ih krcka i pljuje ljusku.
Prosle godine nam pola dzaka otislo na nju, sve kao zao nam bacicemo joj jos koji...
Na kraju deca poludela i sakrila ostatak, malo i njima da ostane:mrgreen:

Vratismo se iz bivšeg voćnjaka...nerki čovek sakupljao suve grane za pečenje rakije, bacio opušak, vetar preneo na našu njivu od 6o ari...Odoše l5 oraha, izgleda i trešnja...Bili vatrogasci i iz Sup-a...Nije namerno znam, al opet mi žao...ebiga

Ajoj... :sad2: E pa nema veće pošasti od cigarčina. :kletva:

Do sad sam znala višestruko citiranje, sad neznam:confused:
Što mi kod DOC sve zbutano; i pitanje i odgovor a kod Milevice nije...?
Predveče sednem ja puna inspiracije za jedan blog, tražim sliku, tekst imam...Kad evo komšinice, došla, sela, ćutala...to ona što me pita pa li sam na kvorum...Ispraćam je eto druge:
e ta ne voli mačke, čudi se što kupujem za njih, što Taca sam pravi nekakvu salatu od pečuraka...a ja za kompom....Eto, ovako neshvaćena od okruženja, volim da sam ovde
sa vama....:manikir:

I ja sam od okruženja neshvaćena. Ovako, ćutim i smeškam se zagonetno, nek' misle šta 'oće. :whistling:

Htela da ti dam još jednu bonu, da ti šapnem nešto al' ne mogu, sutra ću ako se setim.

Hehe, pričam ja sa mimi's dad tako o ograđivanju dvorišta, možda na proleće, i kaže on "Onda ćemo moći da..." i ne stiže da završi, završavam ja rečenicu! :zcepanje: Kaže "A šta si ono pričala o feretkama protiv veverica?" (pošto sad treba da zasadimo oko hektar lešnika) a ja kažem "Ma jok, i to će malinoa! :whistling:" Sve radnje rade! :worth:

Ljudovi samo da se javnem na kratko, gledam neki film a opet me vuce da vidim sta se desava.
Kazu mi da je danas bilo u novinama da nas kao ceka neka suncana oluja 2012, da ce biti haos u smislu da ce svet biti bez struje nekoliko meseci, bez interneta... sta cemo da radimo bez foruma? Ajd struja i voda i hrana, al forum...:sad2::sad2::sad2::sad2:

:amen:

Ma, ajde, koliko puta su do sada svašta predvidjali... ne verujem u takve priče.... moš mislit predvidjaju....otkud mogu znati kako će se ta oluja odvijati....

Čak su i Maje u svom kalendaru to predvidele a toliko su precizni bili da su predvideli čak i krah svoje civilizacije.

I prodje mi pola filma... ma stvarno ste... i pametnog bi zaludeli :mrgreen:

...a kamoli tebe! :zag:

Al ništa se ne brinite...sam što ne krene Brus Vilis da spasi planetu :mrgreen:

Ama to je bio meteor! :rtfm: Kakva ljigavština. :roll: Liv Tajler Ben Aflek, ponovo!

E moram da vam istracam nesto... cekam danas u ordinaciji da me bocnu a baka jedna od 70 god. unutra ceka izvestaj...
Prica o tegobama i bas onako greote uplasena, ali kad ne padoh kad rece: A doktorice, najvise mi smetaju orgazmi! :zcepanje:
Naime ima ih tek tako iz nebuha jednom u osam dana (broji dane kad ce doci :zper:)
Cula sam ja za te stvari, ali ovo mi prvi put da cujem iz prve ruke.

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

nego znate li šta Ciga radi na Olimpijadi?

Sad znam, pročitala sam. :mrgreen: A jel' znate šta radi za kompjuterom?

joj, ovo su golaći, ogromni, dugi su, pa oko 8 do 10 cm.....odvratno...sutra kupujem otrov za njih...

Znam, oni zeleni sa tufnama. :bljak:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back