Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.230
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro veče
da mi se piše opravdani jer sam sinoć bila na koncertu Van Goga
nisam milion godina išla na koncert, bio je na letnjoj pozornici tako da sam jedno vreme sedela za stolo, pila kk i slušala a onda kad mi je postalo prohladno ustali smo da se malo pokrenem i zagrejem
e onda je nastao problem
pripišalo mi se ko zadnjoj babi
trpela sam ko luda, ali ipak smo otišli dok je bis još trajao
međutim da bi izbegli situaciju zvanu prijatelju daleko ti WC nije daleko no si prijatelju kasno krenuo, svratimo u kafić u tvrđavi, sretnemo tamo neke prijatelje pa ostanemo još dve sata...i eto tako...
opravdani da padne

dobro veče
da mi se piše opravdani jer sam sinoć bila na koncertu Van Goga
nisam milion godina išla na koncert, bio je na letnjoj pozornici tako da sam jedno vreme sedela za stolo, pila kk i slušala a onda kad mi je postalo prohladno ustali smo da se malo pokrenem i zagrejem
e onda je nastao problem
pripišalo mi se ko zadnjoj babi
trpela sam ko luda, ali ipak smo otišli dok je bis još trajao
međutim da bi izbegli situaciju zvanu prijatelju daleko ti WC nije daleko no si prijatelju kasno krenuo, svratimo u kafić u tvrđavi, sretnemo tamo neke prijatelje pa ostanemo još dve sata...i eto tako...
opravdani da padne

Kako se tako gologuzis?

spominjale smo ga drugarica i ja juče, mora da ide i danas i sutra do fakulteta da pokupi sve potise. rekoh kad nisi kao Miloš, on bi sve za pola sata završio
I da, da čestitam za ispit![]()

` vece svima
Mileva, da nisi pila toliko CC...![]()

odneli smo beba Milu
ja se isplakala ko luda
još sam tužna iako znam da će joj biti super

Mislim, ljudi se mora negde sakriju.more da nisu stavili one glupe toi toi toalete koji samo služe da se iza njih piša![]()

El ti dosao programator?UJAAAAAAAAAAA
JA RADELA

Ako je dobra, onda je pohvaliDobra ti turpija, nemoj mnogo da tupis![]()
a, ne da mi prigovaras!