LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.660
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
još 200 posta ne mož da ispišemo do novu godinuAko slucajno zatvorite temu veceras a ja nisam tu...
Cekajte ljudovi do ujutru da zajedno ispratimo staru a docekamo novu, vazi? Drugarski?
Nije sto bih da se zapljunem, bas me briga... nego iz prijateljskih razloga![]()

Ako slucajno zatvorite temu veceras a ja nisam tu...
Cekajte ljudovi do ujutru da zajedno ispratimo staru a docekamo novu, vazi? Drugarski?
Nije sto bih da se zapljunem, bas me briga... nego iz prijateljskih razloga![]()
Ako slucajno zatvorite temu veceras a ja nisam tu...

bogami, ovde bilo sentimentalno![]()
ma gotovo...traže samo one najskuplje a sve zmičići im u džepoviKako ste krenuli sa muzikom, mislim se, dok se jos i ispricate ode 200 postova![]()

bogami, ovde bilo sentimentalno![]()

Imam itan poziv...moram da odem...sve Vas pozdravljam....do sutra ako Vas nadjem na novoj temi....

pa pokazala si joj bre.....sve je svatila....još samo da knjigovodjama objasni hahahaahaha
el opravi TV? ne mogu ovog da navatam al se trudim![]()

...i ovde pada kiša, od sinoć ne prestaje... 

).