mari47
Stara legenda
- Poruka
- 94.263
Šta li si doživela u takvoj cvenoj posteljini da mi je znati, a

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

al da budem administrator necu, kad neki mogu da budu sve zeleni mogu i ja da budem crvena, kad neki mogu da budu sve zeleni mogu i ja da budem crvena,

Imate li neku preporuku za sajam knjiga,treba da idem ovih dana pa da ne nakupujem opet pola sajma, a za police vise nema mesta![]()

Jao mari mari
Sad cu da pisem crvenim slovima
Sad cu da trazim da mi nick bude crven , da budem u tonual da budem administrator necu, kad neki mogu da budu sve zeleni mogu i ja da budem crvena, kad neki mogu da budu sve zeleni mogu i ja da budem crvena,

... 
Ovaj, a sta ima za mene?...
![]()
Ovaj, a sta ima za mene?...
![]()
e, vise ne moras nista za mene...odakle ti je žena?

Kao Jasna Sekarical sam te potrefila![]()

Kao Jasna Sekaric![]()
![]()
za nagradu.... nagradio bih te i u sledecem zivotu da budes knjihovodja![]()
![]()

... 
Pazi, nije nam neko tako lepo nesto skoro pozeleo...
![]()

Dobro, znam, znam... ne mora mi nabijas odma na nos... znam sta cu dobijem...pa nisi bio na času.......to je zato![]()

Dobro, znam, znam... ne mora mi nabijas odma na nos... znam sta cu dobijem...![]()

Evo za Crnog...

Eo, razredna, si videla kako se to radi?Za moju milu kumu.....i večnu mladost.....koje će se sećati....i one tesne fakrerke što u njojzi ostadoše....mislim u mladosti......sad su preripile u sećanje ....

znam... nista me ne pitaj.el si siguran da znaš?![]()

![]()
Si sigurna da je tako... da je prepupela?!
pa bem mu sunce neje veštačka...sve ima svoj rok
Eo, razredna, si videla kako se to radi?
pa lepo je i ovo....samo ono ti baš leglo
znam... nista me ne pitaj.![]()

Da.... u onim dugimkako si pametan...to sve znanje si pokupio iz biblioteke![]()
i hladnim zimskim danima i kratkim
nocima... mnogo sam se druzio sa knjigom.