F ODELJENJCE

:kafa: Tro. U subotu opštinsko iz matematike, imamo tremu... A sledeće nedelje rade Alisu u zemlji čuda. Luis Kerol verovatno nije imao na umu desetogodišnjake za publiku kad je pisao.

Kako je prošlo takmičenje ?

I dobar dan... kompjuter mi je bio u kvaru...popravljen je, ali dokle će - ne zna se....kaže majstor da spašavam ono što želim sačuvati..:( a imam mnogo slika .....kako izabrati da se izrade fotografije ?! :confused: unuke, dešavanja, psi.....kako ?

- - - - - - - - - -

Danas na je divan dan !!!!

našoj Goci rodjendan !!! GOCO :hej: :vatromet: :vatromet: :rodjendan: :vatromet:

srećan rodjendan, sve najlepše !!

I dobar dan... kompjuter mi je bio u kvaru...popravljen je, ali dokle će - ne zna se....kaže majstor da spašavam ono što želim sačuvati..:( a imam mnogo slika .....kako izabrati da se izrade fotografije ?! :confused: unuke, dešavanja, psi.....kako ?

- - - - - - - - - -

Danas na je divan dan !!!!

našoj Goci rodjendan !!! GOCO :hej: :vatromet: :vatromet: :rodjendan: :vatromet:

srećan rodjendan, sve najlepše !!

kupi ili ako ima UBS ILI STICK kako se kod vas kaze , pa prebaci sve slike , dokumenta na njega ,
najbolje je neki od minimum 16GB.

gordanu na rodjendan, pa kuj se bre krije

ajde da se cestituva

Mimis, čestitam na lepom uspehu !!!

Profo, hvala na savetu, poslušaću te ! ali pre toga radim na selekciji slika....a ima ih...

Kompjuter mi je reinstaliran, sad radi, a dokle će - videćemo... Nego smo se namučili , zaboravila sam lozinku i korisničko ime za mts, pa sam ih morala zvati.... pa su se sva pisma izgubila što su bila preko incredimaila....:dash: na kraju sam već plakala od muke i nervoze, i ostavili smo za drugi dan da nastavimo... sve sam ja to imala zapisano na papiriće, pa u blokče-ko bi se u svemu tome snašao ! sad je lepo sortirano u jedan stari rokovnik...
i tako....svaki dan dadiljam po nekoliko sati...ova mala , godinuipodana je kao madjioničar...ako ne sklonim telefone i daljinske na vreme, za čas ih ispritiska sve ispomera...znači jedan ako slučajno ostane u vidokrugu ona će ga dohvatiti...i sreditit... a Jovana kašlje, izgleda pokupila nešto u vrtiću...

Vecaras je prikazan film Santa Maria dell Salute , u reziji od Zdravka Sotre o zivoti Lenke Dundjerski i Lazi Kosticu ,

Bioskop a ima ihaha sedista , prva i druga predstava , Prepune.

uzivali smo u filmu ,

pre neku vecer smo imali i humanitarno vece Stara Raska , i to vec godinama,

pridruzila nam se, emogrirala i mlada devojka , profesionalni fotograf i ...upoznah je sa licima koji joj mogu pomoci da i zaradi kao profi fotograf.

poslala mi je slike sa ..

i pogledajte

https://draganaparamentic.pixieset.com/slavastareraske/

Magdice, i da kompjuter nije "rovit", ono što ti je drago i želiš da sačuvaš, obavezno i uvek snimi još negde. USB fleš, koji predlaže Profa je jedno od boljih rešenja. Ako toga ima vioše, ni eksterni hard diskovi više nisu nešto nenormalno skupi... ali OBAVEZNO to uradi.
Veruj mi, imam loše iskustvo, sa sasvim novim kompjuterom svojevremeno (davnih dana, nakon 6 meseci je "otišeo" hard. Bio je nov, pod garancijom, zamenjen je, dobila sam čak jači na ime izvinjenja, ali sve što je bilo na njemu je trajno izbrisano. I sad se stresem i rastužim kad se setim toga) i od tada sve što mi je važno snimam, presnimavam, čuvam na više mesta... Ipek je to samo tehnika... i uvek se može desiti da zataji.

Gooocoooo! Srećan divan dan sa zakašnjenjem!

Magi, kako kompjuter?

Inače, na opštinskom 65% Milica, još jedan dečak iz odeljenja 60%, ostalih 6-toro nedovoljno za prolaz dalje.
Sve čestitke za 65%! :super: To jeste odličan rezultat, bez obzira na to kako su ostali uradili.

Two puppies fell into a pit with a cobra. Then something incredible happened

- - - - - - - - - -

We often hear amazing stories about the animal world, and the more dangerous an animal is, the more incredible the story often turns out to be.

At Bright Side, we never cease to be amazed at how sensitive and responsive all kinds of creatures can be.

This particular story took place in the Indian state of Punjab. Two small puppies accidentally fell into a well. The pit was very deep, and they couldn’t get out on their own. Their owner soon noticed that they were missing, later hearing their mother’s loud, incessant barking.

The man looked down the well and had the fright of his life. A king cobra was sitting next to the two puppies! Amazingly however, the snake didn’t threaten them in any way. On the contrary, it seemed to be protecting them from the dangerous sides of the well, which were saturated with water. In the end, the puppies spent a total of 48 hours in the pit. When help finally arrived from the authorities, the cobra crawled to the other side of the well out of the way. The puppies were not injured at all, whilst the snake was taken to the woods and released.

This story proves once again that even the most dangerous creatures on Earth know what it means to help another being when it’s in danger.

- - - - - - - - - -

predivno !!

E, vidi njega. :D

I pozdrav za sve, pa kad pročitate. Mom detetu učiteljica pre neki dan htela da zakaže intervju sa jednom lokalnom novinarkom, pošto je dobila trojku na kontrolnoj iz matematike. :zcepanje: A juče je rekla da će izaći u crnoj hronici "Učiteljica ta-i-ta pretukla maloletnu M.P." kad je na ponovljenoj kontrolnoj dobila peticu bez greške. :D

Back