F ODELJENJCE

Danas nam je divan dan !!!!!! Naša Mimis mom slavi rodjendan !!!!!

Sve najlepše ti želim !!!! :orkestar: :rodjendan: :vatromet: :vatromet: :zag:

- - - - - - - - - -

čestitke svima za rođendane :heart:

jedna reč je dovoljna da opiše ovo kod nas.....ludilo :zcepanje:

:aha: već sam htela da te zovem na mob, zabrinula sam se da li ste svi dobro ! a opet neću da zovem , šta znam možda nije zgodno kad si u frci... dobro da je samo ludilo ! :cepanje:

- - - - - - - - - -

ma ko je bre tu lud.:eek:

Cccc.

raspust vec odavno traje, :roll:

Marsi, i ti nešto slabo navraćaš... :think: :) pozdrav

- - - - - - - - - -

I samo da obavestim , najstarija unuka polagala prijemni na fakultetu tehničkih nauka u NS, na njenom smeru primaju 20 na budžet i upala je !!!! ostalih 40 je na samofinansirajućem...:worth: :super:

Danas nam je divan dan !!!!!! Naša Mimis mom slavi rodjendan !!!!!

Sve najlepše ti želim !!!! :orkestar: :rodjendan: :vatromet: :vatromet: :zag:

- - - - - - - - - -

:aha: već sam htela da te zovem na mob, zabrinula sam se da li ste svi dobro ! a opet neću da zovem , šta znam možda nije zgodno kad si u frci... dobro da je samo ludilo ! :cepanje:

- - - - - - - - - -

Marsi, i ti nešto slabo navraćaš... :think: :) pozdrav

- - - - - - - - - -

I samo da obavestim , najstarija unuka polagala prijemni na fakultetu tehničkih nauka u NS, na njenom smeru primaju 20 na budžet i upala je !!!! ostalih 40 je na samofinansirajućem...:worth: :super:

Cestitke za uspeh unuke ..

Cestitke i mimis , za tek 18 rodjendan.

na mearsu nista novoga

povremeno svratim i posto se drustvo vec raspustilo Magi...

ne pisem.

uzivajte u slatkim mirisnim vockama.

Magi, odlično kad je upala na budžet :klap::klap::klap::klap:

Ma kod nas je sve u desetoj brzini.....ne stižem na sve strane, ali držimo se ...msm sve smo luđi i luđi, ako je to moguće :zcepanje:

Veliki zagrlja ja Profu i sve sotale :heart:

A moja ćera u četvrtak dala poslednji ispit tj, završila faks. :)
Pozdrav narode, kako podmosite ovu vrelinu?

Fenomenalnoooo :super:

cestitke iskrene.

Neg sta mi radi Lav nad lavovima, dal rice i narod plasi.:think:

a kod tebe , jel je sve u redu mislim ono RED crvene lubenice i onda , u slast pljuckanju kospica...:whistling:

- - - - - - - - - -

Magi, odlično kad je upala na budžet :klap::klap::klap::klap:

Ma kod nas je sve u desetoj brzini.....ne stižem na sve strane, ali držimo se ...msm sve smo luđi i luđi, ako je to moguće :zcepanje:

Veliki zagrlja ja Profu i sve sotale :heart:

cuj a nis o mrkom i njegovoj mirnoj , cednoj drugarici.

nistaaaaa a i nema izvestaja , dal su vam pomogli oko baste , riljanje i tako to, ono rupe za sadjenje.

Joook , cutis , jer su ti sve pripremili a ti samo sadila.

a zvrk , jel je kontrolisao radove.

nissss, Cccc

Eh, ja poluluda na ovu vrelinu, grickam concor kao bombonice :lol: Tako pre neki dan provedoh ugodno veče na urgentnom zbog tahikardije.

Mrca će morati na operaciju. Čekamo da nam se Marko vrati sa odmora. Imao je problema sa analnom žlezdom koja je tri puta pucala do sada. Vidim ja da je pozadi njemu otečeno i kad sam ga sad odvela da mu očiste kamenac sa zuba, a to rade u opštoj anesteziji , pregledan je žlezde isprane ali napravila se neka kila koja mora da se podveže i bolje što pre dok to može da se uradi sa njgovim tkivom. Ako se ta kila mnogo poveća moraće da se stavlja mrežica a onda se seče stomak i mnogo je skuplja operacija. Inaće uz tu operaciju indikovana je i sterilizacija. Kaže vet da ta kila uglovnom imaju mužjaci ali da iskreno to nikad nije video kod maltezera.

Kako si ti profo, kad ćeš na ovamo?

.

Eh, ja poluluda na ovu vrelinu, grickam concor kao bombonice :lol: Tako pre neki dan provedoh ugodno veče na urgentnom zbog tahikardije.

Mrca će morati na operaciju. Čekamo da nam se Marko vrati sa odmora. Imao je problema sa analnom žlezdom koja je tri puta pucala do sada. Vidim ja da je pozadi njemu otečeno i kad sam ga sad odvela da mu očiste kamenac sa zuba, a to rade u opštoj anesteziji , pregledan je žlezde isprane ali napravila se neka kila koja mora da se podveže i bolje što pre dok to može da se uradi sa njgovim tkivom. Ako se ta kila mnogo poveća moraće da se stavlja mrežica a onda se seče stomak i mnogo je skuplja operacija. Inaće uz tu operaciju indikovana je i sterilizacija. Kaže vet da ta kila uglovnom imaju mužjaci ali da iskreno to nikad nije video kod maltezera.

.

Au , pa kod tebe , uvijek se nesto dogadja, nadam se da ce LAFCINA biti spreman za jurnjavu , ostalih malih pasa.

dakle , uz tu malu problematiku i uz te vase velike vrucine , uspevas da se nosis sa ...

sto se tice , mojih planova , nema ih u skoroj buducnosti povratku rodnom gradu.

A moja ćera u četvrtak dala poslednji ispit tj, završila faks. :)
Pozdrav narode, kako podmosite ovu vrelinu?

Bravooooo :heart::klap:

Podnosi i ona mene, pa je ne pitujem kako joj je :zcepanje:

- - - - - - - - - -

.

ej bre......baš mi je žao :( Mukica mala
msm žao mi i tebe....ovo vreme je užasno teško

E, Profo....ono dvoje kopaju i dalje. Tu gde treba da bude rupa po njihovom planu, ima da bude i tačka. Odustasmo od punjenja rupa. Podigosno bre nivo placa....če bude travnjak na brdašcetu :rotf:
Većina rućža je povađena zbog Stefana...da se dete ne nagrdi....bože, kakva je to kereća radost bila.......tolke rupe :zcepanje:
Ovaj mali je pravi Svitac..neuhvatljiv je i brzopotezni. To samo zuji na tamte na vamte, priča cele rečenice, vodi debate čovek i vozi sve što ima volan i to sa takvom preciznošču da su čak i ovi moji što voze svašta malo i veliko precepljeni :zcepanje:

Ja mukica će da me olakša za 200 evrića. Kaže da će da mi daju u rate :lol: jer sam stara
i redovna mušterija . I čišćenje kamenca je 5000 ali mu više ne bazdi iz usta I počeo lepše da jede
Mi ga proglasili za razmaženo pseto a njemu valjda smetalo

E, Profo....ono dvoje kopaju i dalje. Tu gde treba da bude rupa po njihovom planu, ima da bude i tačka. Odustasmo od punjenja rupa. Podigosno bre nivo placa....če bude travnjak na brdašcetu :rotf:
Većina rućža je povađena zbog Stefana...da se dete ne nagrdi....bože, kakva je to kereća radost bila.......tolke rupe :zcepanje:
Ovaj mali je pravi Svitac..neuhvatljiv je i brzopotezni. To samo zuji na tamte na vamte, priča cele rečenice, vodi debate čovek i vozi sve što ima volan i to sa takvom preciznošču da su čak i ovi moji što voze svašta malo i veliko precepljeni :zcepanje:

pa tako bre , nek se zna ko je gazda u avliji.

neg , pazi se ti , onaj Doc , sve cita i gledi , os ti ista pricat o zimnici.

neg , kako ide sa domacom radinosti u radnji.

i dal te Goc - mrc slusa...ono preko tel efona

Ja mukica će da me olakša za 200 evrića. Kaže da će da mi daju u rate :lol: jer sam stara
i redovna mušterija . I čišćenje kamenca je 5000 ali mu više ne bazdi iz usta I počeo lepše da jede
Mi ga proglasili za razmaženo pseto a njemu valjda smetalo

Kuku und Lele :think:

pa udri bre te tamo , kako bre smeju da za tebe kazu da si STARA. :think: :whistling:

moreee udri ti to :hahaha: a za rate , more sto se mora, se mora.

pa tako bre , nek se zna ko je gazda u avliji.

neg , pazi se ti , onaj Doc , sve cita i gledi , os ti ista pricat o zimnici.

neg , kako ide sa domacom radinosti u radnji.

i dal te Goc - mrc slusa...ono preko tel efona

Sa Gocom se i ne čujem. Odneo je sve nas život druže. Eno i Magi je hrtela da me zove da vidi kako smo.
radnja radi. zadovoljna sam sa svih strana. Leto je, promet je opao i to je očekivano, samo još da mi naučimo kako da se nosimo sa tim. Iduće godine ćemo već biti stare kuke :lol:

Sa Gocom se i ne čujem. Odneo je sve nas život druže. Eno i Magi je hrtela da me zove da vidi kako smo.
radnja radi. zadovoljna sam sa svih strana. Leto je, promet je opao i to je očekivano, samo još da mi naučimo kako da se nosimo sa tim. Iduće godine ćemo već biti stare kuke :lol:

ajde bre , pa niste bre preko veljike bare a da se bre i ne cujete i vidite.

nadjite , bilo koji razlog , pa onda i ICE i PICE.

slike , saljite.

nemo da Vam Ja tamo da dojdem, moreeeee

Što sam npravila mučkalicu sa pilećim belim........iiiiiih......devet jezika govori :manikir:

- - - - - - - - - -

ajde bre , pa niste bre preko veljike bare a da se bre i ne cujete i vidite.

nadjite , bilo koji razlog , pa onda i ICE i PICE.

slike , saljite.

nemo da Vam Ja tamo da dojdem, moreeeee

ama bre ne stižemo :rtfm:

- - - - - - - - - -

odoh ja u krevet....stigao me umor...svaki dan radim po ceo dan
laka vam noć deco :heart:

Kako ste se sinoć raspisali , a ja nisam bila ovde da učestvujem....e, baš mi je žao što sam propustila druženje, skoro pa kao u stara dobra vremena....ova vrućina me ubi, nisam u stanju ni da funkcionišem normalno...bez ventilatora i klime ne bih preživela....naravno da i ja moram da pijem lekove za smirenje, pored ovih za srce...

Goco !!! Svaka čast ćerki, čestitam od srca.....Bože, kao da je sad bilo kad se ono upisivala !!!! Pomazi Mrcu od mene, i ako treba pomoć , javi , pa da se organizujemo da se pripomogne.

Ljiljo, :eek: pa šta imaš sada u bašti ? onolike lepe ruže !!! ??? ne sumnjam da ćeš naći bezbednu zamenu za njih... ja sam isto neke izbacila, ali samo zato što mi se nisu svidjale, a na njihovo mesto stavila desetak žbunova jagoda i neko cveće....devojčice ne diraju, pokazala sam ima da ruže imaju bodlje , a Lena je već navikla od ranije...

inače Leni je dlaka tek sada izjednačena , ono nakon operacije, , lepo hoda, nekada i trči, glupira se, ma da je ja onda kočim, da se ne preoptereti...Šetnje su kratke, čuvam je koliko je do mene...proletos je imala bolove, dobila je bocku i sirup 5 dana i pomoglo je...kaže vet da ima neka tableta, prvi mesec se daje dve posle 1 mesečno ali su preskupe !!

Profo , vidim da pišeš na drugim temama, aktiviraj se malo više i ovde, da nam živne odeljenje...javi kad planiraš da dodješ, pa da se organizujemo....

Eto, i od mene veliki zagrljaj za sve vas... :heart:

Hvala Magi , svi ispiti dati u roku završila sa prosekom 9,5. Stvarno sam ponosna na nju. Od kraja maja je učila dan noć u želji da kao što ni do sad nije ne ostavi nešto za septembar. A pošto uči naglas i mi smo u kući podosta naučili :lol: Ja sam nekako naviše lingvistiku zapamtila :rotf:

Eh a moj Mrcojla pa isčupaćemo se valjda nekako. On mi je rekao oko 200 evra i daće mi na rate- Šta da se radi kad se mora, a videlo se da ima probleme u poslednje vreme pa je znao pola vremena u šetnji da pokušva da kaki ili kaki ali sad bar znamo razlog.
Čestitke i tvojoj unuci.

Kako ste se sinoć raspisali , a ja nisam bila ovde da učestvujem....e, baš mi je žao što sam propustila druženje, skoro pa kao u stara dobra vremena....ova vrućina me ubi, nisam u stanju ni da funkcionišem normalno...bez ventilatora i klime ne bih preživela....naravno da i ja moram da pijem lekove za smirenje, pored ovih za srce...

Goco !!! Svaka čast ćerki, čestitam od srca.....Bože, kao da je sad bilo kad se ono upisivala !!!! Pomazi Mrcu od mene, i ako treba pomoć , javi , pa da se organizujemo da se pripomogne.

Ljiljo, :eek: pa šta imaš sada u bašti ? onolike lepe ruže !!! ??? ne sumnjam da ćeš naći bezbednu zamenu za njih... ja sam isto neke izbacila, ali samo zato što mi se nisu svidjale, a na njihovo mesto stavila desetak žbunova jagoda i neko cveće....devojčice ne diraju, pokazala sam ima da ruže imaju bodlje , a Lena je već navikla od ranije...

inače Leni je dlaka tek sada izjednačena , ono nakon operacije, , lepo hoda, nekada i trči, glupira se, ma da je ja onda kočim, da se ne preoptereti...Šetnje su kratke, čuvam je koliko je do mene...proletos je imala bolove, dobila je bocku i sirup 5 dana i pomoglo je...kaže vet da ima neka tableta, prvi mesec se daje dve posle 1 mesečno ali su preskupe !!

Profo , vidim da pišeš na drugim temama, aktiviraj se malo više i ovde, da nam živne odeljenje...javi kad planiraš da dodješ, pa da se organizujemo....

Eto, i od mene veliki zagrljaj za sve vas... :heart:

Magi

drago mi je da klinceze napreduju i da je Lenki bolje.
i ti se cuvaj ove vrucine.

da pisem u onoj drugoj kafani a svracao sam ovde i na zalost , nema vas , pa stoga se i nisam javljao.

sve mi se cini da vtek kada zahladni da ce mucenici , opet traziti razrednu i razred a dotle.

pisemo se.

- - - - - - - - - -

Hvala Magi , svi ispiti dati u roku završila sa prosekom 9,5. Stvarno sam ponosna na nju. Od kraja maja je učila dan noć u želji da kao što ni do sad nije ne ostavi nešto za septembar. A pošto uči naglas i mi smo u kući podosta naučili :lol: Ja sam nekako naviše lingvistiku zapamtila :rotf:

Eh a moj Mrcojla pa isčupaćemo se valjda nekako. On mi je rekao oko 200 evra i daće mi na rate- Šta da se radi kad se mora, a videlo se da ima probleme u poslednje vreme pa je znao pola vremena u šetnji da pokušva da kaki ili kaki ali sad bar znamo razlog.
Čestitke i tvojoj unuci.

Cuj bre kako ti bre ne dosadi da se vako vrckas , uhhh, zabole oci.

vreme je da se smiris..

01d880ab-0ae1-46e6-bede-f844e0fa845b_zps1l6zjqtn.jpg
[/URL][/IMG]

Back