mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tro. U subotu opštinsko iz matematike, imamo tremu... A sledeće nedelje rade Alisu u zemlji čuda. Luis Kerol verovatno nije imao na umu desetogodišnjake za publiku kad je pisao.
Kako je prošlo takmičenje ?
I dobar dan... kompjuter mi je bio u kvaru...popravljen je, ali dokle će - ne zna se....kaže majstor da spašavam ono što želim sačuvati..a imam mnogo slika .....kako izabrati da se izrade fotografije ?!
unuke, dešavanja, psi.....kako ?
- - - - - - - - - -
Danas na je divan dan !!!!
našoj Goci rodjendan !!! GOCO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
srećan rodjendan, sve najlepše !!
Kako je prošlo takmičenje ?
I dobar dan... kompjuter mi je bio u kvaru...popravljen je, ali dokle će - ne zna se....kaže majstor da spašavam ono što želim sačuvati..a imam mnogo slika .....kako izabrati da se izrade fotografije ?!
unuke, dešavanja, psi.....kako ?
Sve čestitke za 65%!Gooocoooo! Srećan divan dan sa zakašnjenjem!
Magi, kako kompjuter?
Inače, na opštinskom 65% Milica, još jedan dečak iz odeljenja 60%, ostalih 6-toro nedovoljno za prolaz dalje.
ja sam u jurišu od jutra do sutra.......samo se strmeknem u krevet, a ovaj lap top je jadan na izdisaju.....tolko je matoriz kanc. ne stižem da se javim......
![]()
Dragi eFovci.
malko sam ili jos bolje porilicno se bakcem sa nekim stvarima a zelim da i vi vidite sa cim se to bavim/o.
https://draganaparamentic.pixieset.com/srpskopozoristetoronto/
Divno druženje a i predstava je verujem postigla lep uspeh ! Svaka čast, Profo, lepo je videti ovakve slike ! vredilo je truda !