DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
magi u ladnim danima samo kuvano vino i rakija i nemaš problema 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu sam, mislim \iva sama
Samo da mahnem. Toliko je sve ubrzano, ili sam ja postala jako spora, bem li ga, tek trčim a ne stižem![]()
magi u ladnim danima samo kuvano vino i rakija i nemaš problema![]()
može i to u slučaju krajnje nužde tj samoodbrane od gripa i tako to
inače možeš smesu i sama d napraviš i to mnogo bolje
2/3 vina 1/3 crnog čaja (tj na kraju dodaš malo čaja), kora od narandže da se kuva zajedno, cimet i karanfilića po volji,
čećer izbegavam,
a možeš i čašu da obaciš npr suvu šljivu ............
takođe kad sipaš da dodaš krišku narandže
ono što je ljiki za kobaje ja sam za ove tradicionalne lekove protiv bolesti![]()
ču poznata,
roman bi mogao napisati
bestseler
e a kolika je šolja
i piješ dok ne vidiš tri šešira,
i ako bolest i sutra bude prisutna ponavljaš metod do konačnog ozdravljenja![]()
naravno....
ako je mala šolja onda napravim par serija u kratkim vremenskim razlikama
ih bre magi totalno si aut, pa kad popiješ treba na sto da skočiš a ne pod sto![]()
auuuuuuu
tražiću da te banuju s ovi pdf
noćka magi begam
Magdice, super za Lenu i jeste najvaznije to da se vraca u "normal" i pocinje da lici na sebe. To je najbolji dokaz da je sve to dobro, da se lepo oporavila i da je stvarno ne boli.
Razredna... ni ja vise ne znam ni gde trcim ni zasto trcim... ni da li sam nesto postigla tim trcanjem
Doc, dobra ti ova receptura a i ideja za vince... sad cu na spavanje, ali pre toga se vracam u kuhinju po jednu turu kuvanog vinceta
Ja se ovih dana bavim grubim molerskim radovima. Malo "tresem buve" jer se uz sve hronicne i postojece javio nov ozbiljan problem na poslu... tek toliko da nam ne bude dosadno i jednolicno.
E... a onaj sto mi se svojevremeno bio samoinicijativno uselio pa sam ga posle jedva iselila, ostavio par fazona za resavanje nekih problema sa zidovima. I posto me nervira to sto otpada sa zidova (vlaga, stara kuca...) setih se resenja. Odere se sve do zdravog pa se premaze razredjenim drvofiksom. Kad se sve lepo osusi (recimo 24 sata) onda se lepo zamesi gips pa se mesa sa novinom (ko' kad se pravi gibanica ili pita guzvara) i ime se sve rupe fino popune... kad se osusi izravna se i malo dotera ... gipsom ili onom masom za to i onda moze da se prekreci. Ja sam u WC-u stala kod ovog grubog gipsovanja proletos (ali je tri godine pre toga stajalo oderano i premazano drvofiksom), u spajizu sam za sad ostavila te rupe iz kojih vise ne otpada, a u kuhinji sam krenula da popunjavam rupe gipsom i novinom pa mi nestalo gipsa... Moram sutra da obnovim zalihu. Ako nista drugo, zabavno je i jeftino.
izbrisan si sa spiska za kobaje![]()
kriza je,
grabim sve nema biranja
- - - - - - - - - -
al možda ti ostavim koju kosku kad oglođem šunku![]()