magdalena48
Veoma poznat
- Poruka
- 14.735
oooooooooooooo pa ti si bila vredna baš
slušaj, za taj kondenz ima nešto od hemije što se namaže na zidove.....moram da pitam Macu, a on nekog još stručnijegpa ti javljam koe je to čudo.
Operi sve to na ruke ili u mašini i lepo svaki zapakuj u veliku kesu i odloži. Nema da se prlja toliko.
Mi rešili da ova druga kujna bude u bordo i sivo. Borko elemnenti a sive podne i zidne pločice jer je i frižider metalik siv. I radna ploča prljavo bela sa sitnim bordo, žutim, plavim i sivim tačkicama. Haos je kad smo sve pomerili. Sve je staro, i voda i struja a nemamo para da uradimo i kupatilo ujedno (što bi bilo najbolje)Ma ni za ovu kujnu nemamo para da je celu uradimo, tj. kupimo materijal, a Maca i maki rade i zet utrčava za one njegove gipsarske radove. Sad naplaćuju i plan sečenja materijala....pre nisu.
Ovo i mene interesuje....molim te da i meni proslediš informacije kad ih dobiješ !

i dobro veče....još malo pa idem na spavanje, prošlu noć nisam mogla do zore zaspati....

pa ti javljam koe je to čudo.
Ma ni za ovu kujnu nemamo para da je celu uradimo, tj. kupimo materijal, a Maca i maki rade i zet utrčava za one njegove gipsarske radove. Sad naplaćuju i plan sečenja materijala....pre nisu.

a ona pravi tortu na kojoj će biti traktor sa prikolicom u kojoj su bombonice 
sa sve upaljenim svetlima u čitavoj kući.
ali ništa od toga...možda sutra dodje ćera ili idući vikend, još nije sigurna ....inače, zglobovi na prstima ruku me bole, otečeni su....