F ODELJENJCE

oooooooooooooo pa ti si bila vredna baš :klap:
slušaj, za taj kondenz ima nešto od hemije što se namaže na zidove.....moram da pitam Macu, a on nekog još stručnijeg
:lol: pa ti javljam koe je to čudo.
Operi sve to na ruke ili u mašini i lepo svaki zapakuj u veliku kesu i odloži. Nema da se prlja toliko.
Mi rešili da ova druga kujna bude u bordo i sivo. Borko elemnenti a sive podne i zidne pločice jer je i frižider metalik siv. I radna ploča prljavo bela sa sitnim bordo, žutim, plavim i sivim tačkicama. Haos je kad smo sve pomerili. Sve je staro, i voda i struja a nemamo para da uradimo i kupatilo ujedno (što bi bilo najbolje) :aha: Ma ni za ovu kujnu nemamo para da je celu uradimo, tj. kupimo materijal, a Maca i maki rade i zet utrčava za one njegove gipsarske radove. Sad naplaćuju i plan sečenja materijala....pre nisu.

Ovo i mene interesuje....molim te da i meni proslediš informacije kad ih dobiješ ! :hvala:

i dobro veče....još malo pa idem na spavanje, prošlu noć nisam mogla do zore zaspati....

javljam kad saznam, a to je uskoro.
i ja sam mnogo umorna, a nisam ni radila nešto..ceo dan mi je neki pritisak u očima i u glavi haos od koga ne mogu da se skoncentrišem, a o razmišljanju nema ni govora :tease:
gledam film i sad ću i ja u krevet, davno beše 4,45
:cao:

Dobar dan narode :)
Što ja mrzim hladnoću! Kad adne ispod 25C ne bih izlazila iz (toplog) kreveta!
Sinoć se još mlatila sa stvarima iz špajiza (uključujući i zamenu polomljene sijalice i tiplovanje nosača), ali sam pri kraju... pa prelazim na kuhinju. Dok me drži volja... da iskoristim.

EEEEEEEE, Svicu je danas divan daaaan :heart:
Vaspitačice kažu da je bio mnogo dobar i sladak. Svakome je iz lepe kutije dao po slatkiš uz reči Izvoi Sasa...izvoi Mio...izvoi Igoe...i tako redom. I bio je mnogo srećan kada su mu svi pevali divan dan :lol:
I mi kad smo došli kod njih, i ujka i Bokalinda (Boka, snajka nam). Izvodio je kerefeke, igrao se, a dedi, zetovljevom ocu je rekao Esi pao uke Gagi? pošto je ovaj došao od spolja, skinuo se i seo :lol:
I tako, u nedelju slavimo u igraonici. Narafski, nana ima zadatak da spremi svežu salatu i gomilu čipkanih palačinki (šupljikave palačinke punjene ruskom salatom koja je umotana u list zelene salate ili list šunke, pa jedna dođe šupljikava zelena a druga šupljikava roze). Svakom je podelila zaduženje, drugarici, zaovama, komššijama :zcepanje: a ona pravi tortu na kojoj će biti traktor sa prikolicom u kojoj su bombonice :lol:
Usput, moj muž je danas rešio da razjjjj...i treću kuhinju :tease: Dobili smo radnu ploču od prijatelja dužine taman koliko nam treba u letnjoj kuhinji, te je Maca kupio drugu sudoperu, ispremeštao mi šta smo dogovorili i ja sam dobila veliku radnu površinu u komadu:D ali se on ubio od posla. Vraćanje sudova je sutra i pravljenje poveće količine ruske salate (da lepo odstoji i ukusi se sjedine). Usput, i kola su nam se pokvarila...nešto im je, ne razumem šta, neki navoj je nestao u svećicama, ali je on dao 14000 za nešto drugo, misleći da je to nešto drugo, ali nije.....i tako, u subotu ih vozi kod majstora kod koga će doći drugi majstor specijalac za te navoje na licu mesta....i da, iplaćena danas poslednja rata kredita za kola i dobio je potvrdu od banke da je izmirio kredit u celosti (6 godina je kredit) :worth:
I sad, da vam poželim laku noć :cao:

Daaaaaaa... Svitac ima rođendančić :). Setih se toga, nekako mi je ostao datum, pa sam videla slikicu malog šmekera sa velikim foto aparatom i raznežila se :heart:...Neka mu je sa srećom sve u životu... uz svu ljubav i ostalo, ne manje važno i ne manje lepo što mu je uz sve vas utkano u svakodnevnicu - biće mu dovoljno za lep i sadržajan život.
I mislila sam sinoć da se javim tim lepim povodom, ali sam uspela da zaspim obučena, neistuširana, neopranih zuba :poludeo: sa sve upaljenim svetlima u čitavoj kući.
Zamor materijala valjda...

Malom Svicu čestitke za divan dan !

Znači sve kuhinje će biti sredjene ! e neka, kad je bal, nek je bal...

Ovde kiša pada od sinoć, tmurno, hladnjikavo, ne da mi se započinjati ništa od poslova, a imala bih i ja da sredjujem ponešto... špajz ? :think: ali ništa od toga...možda sutra dodje ćera ili idući vikend, još nije sigurna ....inače, zglobovi na prstima ruku me bole, otečeni su....:dash:

Poslednja izmena:
FALAAAAAA :heart:
umorna sam mnogo, baš umorna, a sutra čuvam Svica. Maki je jutros imao saobraćajku. Ispred njega su bila kola. Stali su da propuste pešake na pešačkom, čovek ispred njega je krenuo, Maki za njim, ovaj je naglo zakočio jer mu je istrčala devojka i Maki se zakucao u njega....brzina je bila 10 na sat, ali su službena kola oštečena.....nova su, ovogodišnja......uuuuf
i tako........sve ukupno mnogo sam umorna od svega, od posla....i rado bih negde pobegla naravno sa Svicem :zcepanje:
zove me večeras..dogovor je da sutra kuvamo punjene paprike nas dvoje a Deka ide poso tj kod majstora za naša kola....nana, a edem punene pakike:lol:
letnja kujna je prelepaaaaa......ne da mi ovaj veliki radni prostor prija i velika sudopera.......:zaljubljena:
sad odoh da ispalim cigar i završim vince, pa u krevet :cao:

FALAAAAAA :heart:
umorna sam mnogo, baš umorna, a sutra čuvam Svica. Maki je jutros imao saobraćajku. Ispred njega su bila kola. Stali su da propuste pešake na pešačkom, čovek ispred njega je krenuo, Maki za njim, ovaj je naglo zakočio jer mu je istrčala devojka i Maki se zakucao u njega....brzina je bila 10 na sat, ali su službena kola oštečena.....nova su, ovogodišnja......uuuuf
i tako........sve ukupno mnogo sam umorna od svega, od posla....i rado bih negde pobegla naravno sa Svicem :zcepanje:
zove me večeras..dogovor je da sutra kuvamo punjene paprike nas dvoje a Deka ide poso tj kod majstora za naša kola....nana, a edem punene pakike:lol:
letnja kujna je prelepaaaaa......ne da mi ovaj veliki radni prostor prija i velika sudopera.......:zaljubljena:
sad odoh da ispalim cigar i završim vince, pa u krevet :cao:

ajvar kažeš :zper:

url=https://postimg.org/image/893qvbj4p/]
14670664_10211113344020045_6899136489369062548_n.jpg
[/url]free upload pictures

ok Jocko :zag:

- - - - - - - - - -

Falaaaaaaaa od nane :lol:
jeste poraslo nanino pile i pravi je prepametni neuhvatljivi zvrk :zcepanje:
I baš je bilo lepo na rođendanu, sva deca su bila divna, a Svitac kao pušten s lanca :lol:

Povremeno provirim , ali ne zatičem nikoga...onda nešto malo čitam , pa odem...opet kašljem, sredila sam grlo još pre nedelju dana, radila u bašti, pa ožednela i popila šumeći magnezijum, na eks....odmah mi je bilo jasno da će biti problema....sad već pomalo prolazi, osim što me svako jutro udavi iskašljavanje, a u toku dana je najbolje da ćutim .

Lena se prilično oslanja na levu nogu, podlaka je skoro sasvim pokrila ožiljak, još da poraste lepo sva dlaka, neće se ni videti....e sad koliko će mo moći da se šetamo, pokazaće vreme, jer ne bi trebalo previše opterećivati desni kuk, moram paziti i da se ne ugoji, a mislim da nećemo moći da idemo u kilometrske šetnje, što smo pre znale, u jednom dahu po 8-10 kilometara brzog hoda.
No, nek je to najveći problem, važno mi je samo da ona nema bolove. Pre dva dana mi je prvi put, posle operacije donela tenisku lopticu i bacila mi je izazivajući me da se igramo, i bila je vesela, onako se kezila kao da se smeje......sva sam se raspekmezila...

- - - - - - - - - -

trčati trčati i samo trči ti :lol:

ja na odmoru dve nedelje :manikir:

Odmaraš ? ! :eek:

Back