GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
Stiže li ti voda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sava, je puna a ima i riba![]()

ću se bućnem u Savu, ali samo posle tebe
el ti imaš vodu?

Kod mene ima nije nestajala, najavili su tvoj kraj , Vojvođansku ulicu itd... Blokove nisu spominjali![]()
pa to je strašno.....Po ovoj vrućini ostati bez vode.....pa to je strašno.....
večeras kad sam zalivala, na polovini posla mi se isključila pumpa, izbacila osigurač....ja ga promenim, a pumpa ni da bekne....onda prebacim sa produžnim kablom na drugu utičnicu, opet izbaci....a nisam još dovoljno zalila.....sad ću ujutro da vidim , da li će da proradi, ne znam da li je mogao motor da se pregreje.....ako je definitivno riknula , moram kupiti novu....a ova je severova, to su bile dobre pumpe, sad su sve kineske....
pa kad izbacuje osigurače predpostavljm da je do pumpe..pa kad izbacuje osigurače predpostavljm da je do pumpe..

verovatno otišli da se bućnu u Savu 
pa mora da praviš pauze

Videćeš ujutru
Gde nestadoše profa i Ljiljkaverovatno otišli da se bućnu u Savu
![]()

Ja bi ujedala bRez vode po ovoj vrelini, ili ne dao Bog struje![]()
) gledam tv, tj. slušam i igram mahjong....za zumu mi koči komp 

pa saznala sam
ispoplakinjah se
i traćim kučad....nema gi nigde..dozivam.....kad oni spavaju sve u 16 na spratu u dnevnoj sobi.......pod klimom a maki gleda tv![]()
Jel' poslužila fontana ili je radila kofa? Ja se iz fontane ne bih vadila.Mrca maločas, obično pobaca jastuke, a vidi sad kako se zavuko
![]()

Izgubili mi ćaletu knjižicu tj valjda su je nekom drugom dali... DakleM strašno...E sad kad sam ih pričepila, daj mišljenje neuropsihijatra da li može u anaesteziju, a dobro znaju da ne može
, mogu samo kopiju na papiru da dobiju..Izgubili mi ćaletu knjižicu tj valjda su je nekom drugom dali... DakleM strašno...E sad kad sam ih pričepila, daj mišljenje neuropsihijatra da li može u anaesteziju, a dobro znaju da ne može
Ništa dobiće mišljenje sledeće srede, a ja ću dotle da izvadim novu knjižicu koju naravno u ruke neću da im dam
, mogu samo kopiju na papiru da dobiju..