F ODELJENJCE

dobro jutro.....daklem pretekli smo.....ćera juče izašla iz bolnice, op je dobro prošla....bivši mm je juče operisan, verovatno u ponedeljak izlazi, za sada je sve ok....izvadjen mi je i još jedan problematičan zub, bilo je gadno, ali sam izdržala....i tako.....

Profo !!!! nije valjda da je već prošao odmor ? Kad putuješ da gledam avione da ti mašem.....

Dobro Jutro eFovci,

Kafa imali bre idje dobre kafe se popit u BGD.

Pakujem se i u Ponedeljak , izjutra let za Frankfurt a sledeceg dana za Toronto.

Kazu mi prijatelji da je haos u gradu zbog Pan Am igre,

Voziti se sada je ludilo....i znaci vracam se u ludilo, temp je 18-20 i nedostajat ce mi One Vrucine (hehehe) Beogradske.

Dobro jutro i od mene. Magi, drago mi je da ste svi pretekli bez posledica. :zag:Inače, moje pCeto gubi na oštrini, jutros je sama prišla mm-ovom radniku da je pomazi, a do skoro je najviše volela njegove nogavice, sa sve ukusom...

- - - - - - - - - -

Profo, zavisi kakva kafa. Kad sam pred 1. maj bila u BG na jedno prepodne, turska kafa u restoraciji na autobuskoj stanici je bila pristojna. :lol: To mi je bilo usput a bez gužve inače. I falafel iz Švarma bara kod Cvetnog trga.

Dobro jutro i od mene. Magi, drago mi je da ste svi pretekli bez posledica. :zag:Inače, moje pCeto gubi na oštrini, jutros je sama prišla mm-ovom radniku da je pomazi, a do skoro je najviše volela njegove nogavice, sa sve ukusom...

- - - - - - - - - -

Profo, zavisi kakva kafa. Kad sam pred 1. maj bila u BG na jedno prepodne, turska kafa u restoraciji na autobuskoj stanici je bila pristojna. :lol: To mi je bilo usput a bez gužve inače. I falafel iz Švarma bara kod Cvetnog trga.

Sretnice,
Ma gde da smo isli u ove Doooobre?? sluze ekspreso -kratki, dugi.... i lepo kazem, hocu domacu kafu, E nema, mi gazimo prema Evropi i pije se ...

Dobro Jutro eFovci,

Kafa imali bre idje dobre kafe se popit u BGD.

Pakujem se i u Ponedeljak , izjutra let za Frankfurt a sledeceg dana za Toronto.

Kazu mi prijatelji da je haos u gradu zbog Pan Am igre,

Voziti se sada je ludilo....i znaci vracam se u ludilo, temp je 18-20 i nedostajat ce mi One Vrucine (hehehe) Beogradske.

U ponedeljak te pratim na flightradar-u i mašem .....

Koji me djavo terao, danas je bila ovde akcija kontrole zdravlja, sve mi je skoro dobro, samo su mi na uz štitne žlezde našli čvorić,pa moram kod endokrinologa....a to se zakazuje, mesecima unapred....kao nije opasno, ali treba da se prati...

i dobar dan....:)

Koji me djavo terao, danas je bila ovde akcija kontrole zdravlja, sve mi je skoro dobro, samo su mi na uz štitne žlezde našli čvorić,pa moram kod endokrinologa....a to se zakazuje, mesecima unapred....kao nije opasno, ali treba da se prati...

A hvala, let polazi u 12 po podne a nego cuh Ja da se ima nesto specijalno kada se ide na Slavu kod onijeha Juznjaka. Magiiii

Mogli bi , valjda i ovi koji nisu ni culi i videli , toooo, da i vide, moze im pasti ideja da "kupe" patent od Pirocancii.

Sto se tice pregleda, i bolje je sto je primeceno , tako da i najverovatnije nije nista ali ...bolje sto ranije...

Sretnice,
Ma gde da smo isli u ove Doooobre?? sluze ekspreso -kratki, dugi.... i lepo kazem, hocu domacu kafu, E nema, mi gazimo prema Evropi i pije se ...

A videh domaću da kuvaju i u jednom kafiću na potezu od SKC ka Slaviji, i mislim da je koštala 70 dinara.

Bolje ranije. :zag:

Moja mačka je luda. Legao na mene i neće da mrdne, ja mu udobnija od fotelje. :aha: Džabe sam ga golicala, čupkala, pregledala, ne, on se zakmetio i došao do inig prelaza između predenja i hrkanja.

Dobar dan narode :)
Profo, srecan put u... hladne predele, pisi kad stignes ;)
Magdice... setih te se vise puta ove nedelje i drago mi je da je sve manje-vise dobro proslo.
Svi znamo da preglede treba obavljati na vreme, ali isto tako smo i svi prilicno nemarni dok "na zagusti". Tako da... budi od onih retkih pametnijih ;)
E, znate ono "Svasta znam, svasta umem, samo sebe ne razumem"?
Ja dansa citiram i nikako nisam sebi jasna...
Citave nedelje dolazim kasno kuci... i sve nesto brljavisem u smislu "mrzi me" a u nastavku "za vikend cu"
Kad dodje vikend... meni se cini da imam puuuuuunoooo slobodnog vfremena ispred sebe i onda se razvlacim i nista mi se ne radi.
OK... ja bas nisam vredna pa i to razumem, Ali ne kapiram kako mi se nigde i ne ide?! Zapravo citave nedelje mislim kako cu, ako vreme dozvoli, za vikenda na kupanje, a evo vec bi mi bio i kraj radnog vremena, a ja jos ne otidoh (verovatno i necu jer me - mrzi)

Dobar dan narode :)
Profo, srecan put u... hladne predele, pisi kad stignes ;)
Magdice... setih te se vise puta ove nedelje i drago mi je da je sve manje-vise dobro proslo.
Svi znamo da preglede treba obavljati na vreme, ali isto tako smo i svi prilicno nemarni dok "na zagusti". Tako da... budi od onih retkih pametnijih ;)
E, znate ono "Svasta znam, svasta umem, samo sebe ne razumem"?
Ja dansa citiram i nikako nisam sebi jasna...
Citave nedelje dolazim kasno kuci... i sve nesto brljavisem u smislu "mrzi me" a u nastavku "za vikend cu"
Kad dodje vikend... meni se cini da imam puuuuuunoooo slobodnog vfremena ispred sebe i onda se razvlacim i nista mi se ne radi.
OK... ja bas nisam vredna pa i to razumem, Ali ne kapiram kako mi se nigde i ne ide?! Zapravo citave nedelje mislim kako cu, ako vreme dozvoli, za vikenda na kupanje, a evo vec bi mi bio i kraj radnog vremena, a ja jos ne otidoh (verovatno i necu jer me - mrzi)

Razumem te potpuno. :aha:

Razumem te potpuno. :aha:
Objasni onda i meni... jer ja sebe ne razumem :zcepanje:
Nego...
Ja nesto i nemam utisak da previse ogovaram ovo svoje pseto. Mislim... ono, kazem vam kad ima neki biser i tako to... ali OK je ona uglavnom. Nije ni neki veliki stetocina... vise mali.
E, a sad imamo problem.
U nekom momentu sospstvenog polu-ludila resim da kupim neki cupavi tepih. Meni se svidja... a jos pre dve godine kada je onaj genije od majstora sredjivao grejanje, ispustio je zardjalu vodu na tepih... nekad je bio svetlo bez :evil: a parket mi je prilicno ostecen i treba mi tepih... Uglavnom, sad imam lep, cupavi tepih ali i cupavog psa koji ne voli da se ceslja pa ostavlja trag gde god se pojavi! I sad ja uopste ne znam kako da spojim to dvoje... cupavih, od kojih se jedno krece i linja i nema sanse da joj objasnim... A zao mi da joj zabranim pristup u sobu... to je prva teritorija u kuci koju je usvojila i boravila od malena.
Sve u svemu, evo... gledam kako sinteticki tepih dobija prirodne "dodatke"... i mislim dokle ce uopste na nesto liciti?!

SAMO DA SE JAVNEM i po'lim Profi sretan put :)
I žao mi bre što ide...brzo prođe ovo njegovo gostovanje :lol:

umorna sam......do 18 sati radila.pokvarila mi se računska mašina ali imam drugu....i onda sam se bavila hortikulturom, pa večera za Makija, Boki i mene.,....i spava mi se, a sutra dolazi nanino pile...na meniju, lazanje za nas i punjene paprike za naredne dane....kolača nema, ima voća :aha:

odleteh sad u krevet :cao:

:lol:

I Gizmo je mrzeo češljanje i trpeo ga je uz gomilu komplimenata kako je lep. I komšinica, trikolor koli, raste u naručju kao kvasac kad joj se priča da je lepa, možda i kod Done upali?
Da li ti ja licim na nekog ko to vec nije isprobao... milion puta?
Mislim, jedino uz mazenje i gomilu pohvala uspem da joj provucem cetku tri puta... pa onda napravimo jedno tri kruga po dvoristu (ona "nezainteresovano" seta, ja je pratim sa cetkom u ruci) da bi mi dopustila da opet napravim tri do pet pokreta cetkom... i tako to traje i traje i traje... ali joj dosadi pre nego sto uspem iole ozbiljno da joj poskidam tu dlaku.
PS Nije bas kao na slici -Dona i nas tepih su u kontrasnim bojama :zcepanje:

Da li ti ja licim na nekog ko to vec nije isprobao... milion puta?
Mislim, jedino uz mazenje i gomilu pohvala uspem da joj provucem cetku tri puta... pa onda napravimo jedno tri kruga po dvoristu (ona "nezainteresovano" seta, ja je pratim sa cetkom u ruci) da bi mi dopustila da opet napravim tri do pet pokreta cetkom... i tako to traje i traje i traje... ali joj dosadi pre nego sto uspem iole ozbiljno da joj poskidam tu dlaku.
PS Nije bas kao na slici -Dona i nas tepih su u kontrasnim bojama :zcepanje:

A jesi probala da je vežeš i/ili podmitiš hranom?

Kontrastne boje?! Amater! :lol: Nameštaj treba uklapati prema boji ljubimaca, ako nisi znala. :D

Dobro jutro želim. Nabasah na neki tekst, 22 znaka empatije, majku mu, jel' ima neki lek protiv toga? Prosto me ubija.

Samo da se javim....Profo, želim ti ugodan i sretan put i naravno , javi se kad stigneš....

i dobro veče svima....danas mi je baš težak dan, valjda pritisak šta li , ne osećam se dobro....srce nešto steže, ali proći će....

DOBRO ve;e.
Mali svitac je bolestan. Malo vrveno grlo i temperatura. Sav je kmezav ceo dan, ali temperatura spada kad se vrati i ima perioda kad je nema. Onda popodne dođoše i Somrorčani na povratku za Sombor, da nas sve vide i Stefana koga nisu videli. I onda je Stefan spavao zagrađen na našem krevetu......i onda je pao i udario glavu jer je vrtiguz.Na čelu je modrica :lol: Snaja iz Sombora, koja je vaspitačica, reče da kupe hepatrombin gel i da onda nema otoka i plave modrice. maki ode i kupi i stvarno nema. Nisam znala. I sad ima 37 temperaturu, a i zubi ga muče, mada je veseo.
Oduševljen je ljuljaškom koju mu je ujka namontirao a kupili mama i tata. Sad je veseo
U svakom slučaju umorna sam od hortikulture, kuvanja, spremanja, čišćženja, gostiju i odoh da gledam pevanje pa u krevet.
:cao:

Samo da se javim....Profo, želim ti ugodan i sretan put i naravno , javi se kad stigneš....

i dobro veče svima....danas mi je baš težak dan, valjda pritisak šta li , ne osećam se dobro....srce nešto steže, ali proći će....

Vreme je teško. :zag:

DOBRO ve;e.
Mali svitac je bolestan. Malo vrveno grlo i temperatura. Sav je kmezav ceo dan, ali temperatura spada kad se vrati i ima perioda kad je nema. Onda popodne dođoše i Somrorčani na povratku za Sombor, da nas sve vide i Stefana koga nisu videli. I onda je Stefan spavao zagrađen na našem krevetu......i onda je pao i udario glavu jer je vrtiguz.Na čelu je modrica :lol: Snaja iz Sombora, koja je vaspitačica, reče da kupe hepatrombin gel i da onda nema otoka i plave modrice. maki ode i kupi i stvarno nema. Nisam znala. I sad ima 37 temperaturu, a i zubi ga muče, mada je veseo.
Oduševljen je ljuljaškom koju mu je ujka namontirao a kupili mama i tata. Sad je veseo
U svakom slučaju umorna sam od hortikulture, kuvanja, spremanja, čišćženja, gostiju i odoh da gledam pevanje pa u krevet.
:cao:

Mukica. :( Za zubiće je solidna stvarčica Kalgel, može da duplira i za čvoruge. :lol:

I dobro jutro. :kafa: Milica sinoć bila kod druga na rođendanu u njegovom velikom dvorištu, tek se sad zapalila da svoj rođendan slavi kod nas u dvorištu. Aman, dete, s prednje strane prašnjav put i komšija profi šofer koji i u svom fordiću gazi gas kao da je u kamionu a sa zadnje strane provalija jer je drugi komšija prodao zemlju i srubio brdo, treba da mi izginu deca tu! Daj da proslavimo rođendan za velike, pa od parica što skupiš možeš da ideš u igraonicu, zar ih je malo u gradu?! A pinjatu možemo i u igraonici da okačimo.

Profo, srećan put, piši kad stigneš. :cao:

:lol:
naši su obožavali da prave rođendane u dvorištu i kući...i ostale terevenke i dan danas :lol:
Ovaj mali se budio cele noći, ali ne od temperature.....na kraju je završio u krevetu sa mamom i tatom, i to tako što je mamu zagrlio a i ona njega i tako su spavali :lol: Uplašio se kad je tresnuo sa kreveta. Čvoruga se jedva vidi. Eno ga u ogradici i igra se. Jedino ogradica ima gustu mrežu pa nema gde da se uhvati ručicama i da se podiže. Pre su bile one sa retkom mrežom da može da provuče prstiće. Ali, napravićemo mu hvataljke :zcepanje:
Odoh u dan :cao:

Jutro...
Profo ..srecan ti povratak u tvoju hladnu zemlju..

KOd mene ...Juče smo bili kod mog brata na račku, bratancu mi bio rođendan u petak..Brat se žali da ga boli želudac..Primetila sam da nije jeo, ništa nije pio....
Sinoć me zove snaja u 11 kaže da su u urgentnom centru..Brat imao infarkt..Ne znam koliko su mu stentoova noćas ugradili, sad sam zvala, ne zna ni ona dežurna sestra, kaže da je dobro...
Onda je sinoć bilo većanje dal da kažem mami ili ne, donela sam odluku da joj kažem ujutru, jedva je smirih..

Dobro jutro,eFOVCIIIII

Let je u 1.25 i tak normalno , ne,

Zelim Vama svima sve najbolje i sto je izgleda sada najvaznije ZDRAVLJA.

Goco, nadam se da ce sve biti u redu, Pozitivaaaa svima.

Elem juce je Indikator za kupatilo , otislo k vragu tj meni, pa sam jutros jurio ko lud, mislim vise lud nego inace i uspeh da postavim nesto, tj onu kutiju koja je u zid nijesam nis diro, vazno je da se ima svetla i Bojler radi....Ostaje na bratu da to pozavrsava.

Sada se kuckamo, zatvaram laptop i spremam se da idem za Nemacku a odatle za ....Kanadu.

Pozz svima

Jutro...

KOd mene ...Juče smo bili kod mog brata na račku, bratancu mi bio rođendan u petak..Brat se žali da ga boli želudac..Primetila sam da nije jeo, ništa nije pio....
Sinoć me zove snaja u 11 kaže da su u urgentnom centru..Brat imao infarkt..Ne znam koliko su mu stentoova noćas ugradili, sad sam zvala, ne zna ni ona dežurna sestra, kaže da je dobro...
Onda je sinoć bilo većanje dal da kažem mami ili ne, donela sam odluku da joj kažem ujutru, jedva je smirih..

:eek: u momentu se desi nevolja.... bratu želim brz oporavak ....

Jutro...

UUUUUUUUUUUF :zag:

Back