F ODELJENJCE

ću se bućnem u Savu, ali samo posle tebe :lol:

el ti imaš vodu?

Cek da proverim , jes ima cim sam noge oprao, posle setnje po Rivi-savske:hahaha:

- - - - - - - - - -

Kod mene ima nije nestajala, najavili su tvoj kraj , Vojvođansku ulicu itd... Blokove nisu spominjali :lol:

Ma dise sad dirati blokove, ali , molicu lepo, tu je Sava i da nema ovijeha zenskadija sto Jeduuuu, bilo bi idealno bit i setati se

Po ovoj vrućini ostati bez vode.....:eek: pa to je strašno.....

večeras kad sam zalivala, na polovini posla mi se isključila pumpa, izbacila osigurač....ja ga promenim, a pumpa ni da bekne....onda prebacim sa produžnim kablom na drugu utičnicu, opet izbaci....a nisam još dovoljno zalila.....sad ću ujutro da vidim , da li će da proradi, ne znam da li je mogao motor da se pregreje.....ako je definitivno riknula , moram kupiti novu....a ova je severova, to su bile dobre pumpe, sad su sve kineske....

Po ovoj vrućini ostati bez vode.....:eek: pa to je strašno.....

večeras kad sam zalivala, na polovini posla mi se isključila pumpa, izbacila osigurač....ja ga promenim, a pumpa ni da bekne....onda prebacim sa produžnim kablom na drugu utičnicu, opet izbaci....a nisam još dovoljno zalila.....sad ću ujutro da vidim , da li će da proradi, ne znam da li je mogao motor da se pregreje.....ako je definitivno riknula , moram kupiti novu....a ova je severova, to su bile dobre pumpe, sad su sve kineske....

:think: pa kad izbacuje osigurače predpostavljm da je do pumpe..

Mrca maločas, obično pobaca jastuke, a vidi sad kako se zavuko :lol:
201507072141171-1.jpg

procitah vas, sto da se rekne...ajde da se kaze i ovaj dan je otisao.

Kolega mi je zakazao za sjutra da prisustvujem i observiram rad sa pacijentima, Nacelnica ce biti i zeli , da me i upozna. Klinicki Centar.

S obzirom da mi je sutrasnji dan , vec isplaniran,,,,pao je dogovor za Cetvrtak ali od 8 ujutro...tj oni pocinju u 7.30. Uh , odvikoh se bre Ja ranoga ustajanja.

Rekoh im da cu samo vrsiti observaciju i Tek ako budu me pitali da i sta je sa klijentima, tek cu tada i govoriti a to je da se spreci SUJETA drugih kolega..

I bre ovaj 064, bre samo jede pare...od kada sam dosao ,potrosio sam bre oko 2000 a ne razgovaram, saljem odgovor, E ne moze, nemas kredita.:dash:

pa saznala sam :lol:
ispoplakinjah se :manikir:
i traćim kučad....nema gi nigde..dozivam.....kad oni spavaju sve u 16 na spratu u dnevnoj sobi.......pod klimom a maki gleda tv :lol:

Pametni kučići. :lol: Jel' poslužila fontana ili je radila kofa? Ja se iz fontane ne bih vadila.

Mrca maločas, obično pobaca jastuke, a vidi sad kako se zavuko :lol:
201507072141171-1.jpg

Joj, koja je on faca! :lol:

I dobro jutro. :kafa:

:histericna: Izgubili mi ćaletu knjižicu tj valjda su je nekom drugom dali... DakleM strašno...E sad kad sam ih pričepila, daj mišljenje neuropsihijatra da li može u anaesteziju, a dobro znaju da ne može:roll: Ništa dobiće mišljenje sledeće srede, a ja ću dotle da izvadim novu knjižicu koju naravno u ruke neću da im dam :evil:, mogu samo kopiju na papiru da dobiju..

:histericna: Izgubili mi ćaletu knjižicu tj valjda su je nekom drugom dali... DakleM strašno...E sad kad sam ih pričepila, daj mišljenje neuropsihijatra da li može u anaesteziju, a dobro znaju da ne može:roll: Ništa dobiće mišljenje sledeće srede, a ja ću dotle da izvadim novu knjižicu koju naravno u ruke neću da im dam :evil:, mogu samo kopiju na papiru da dobiju..

tako su jednima u bolnici na B.kosi izgubili knjižicu....dali drugome
strašno

Back