LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.660
BAR DAN........prilično 
leđa me bole
jes valapopio sve

leđa me bole

jes valapopio sve

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Poslednji dan škole danas, posle će da crkavaju od dosade.
Sva sreća, babe ispred pijace su ranoranioci, te nadjoh kod jedne 
Kako koJoco, to je sutra, Magi je krenula ranije da obiđe tetku u Zrenjaninu.
I dobro jutro.Poslednji dan škole danas, posle će da crkavaju od dosade.

Pa dobro, ne preteruj sa tom nanomdOBRO jutro i od mene
svratila na pijac da kupim nanu, pa na posao. A pijac prazanSva sreća, babe ispred pijace su ranoranioci, te nadjoh kod jedne
![]()

ne znam ni koji je dan 

a ondaK idemo kod prijatelja na roštilj
Rešili da prave, i pošto mi ne možemo sutra, onda je to večeras, a oni ne mogu drugih dana...i tako 

HAHAHAHA pravo F odeljenje
daklem, pakleno je....a meni rok za pdv, mada, dobro je, mnogo opuštenije nego pre
i posle posla kući da sredimo malko i da napravim čaj od nane u onaj lonaca ondaK idemo kod prijatelja na roštilj
Rešili da prave, i pošto mi ne možemo sutra, onda je to večeras, a oni ne mogu drugih dana...i tako
![]()
Od preksutra na dijetu! 
Topim se, kupam se u znoju... Klime ukljucene...moja majka se bunila, rekoh joj "ti mozes da se obuces, ja iz ove koze ne mogu" Mlada dama ocistila drgu godinu, nazdravise ona i tata u to ime, ja ne smem da mi ne pozli od vreline...![]()

I obula sandale a ne cipelice sa platformicom uz koje sam morala da joj kupujem bele nazuvke. Inače, baš nezgodan period što se tiče obuće, mislim, veličine iste-probala jedne baletankice 35 i knap su joj a 36 su joj ogromne.
Kako je tata? 
Lele kad ne crkoh od vreline..Isli burazer i ja do doma., odneli ventilator ćaletu, namestili na prozor na kom ne može roletna da se spusti, draperiju...Tamo je pakao, celo popodne sunce...
Ljiljana nam ode na jedenje i pijenje a ne reče kad da dođem suta![]()

..kaže, neće da nam smeta 

Će se vrne, Goco.Kako je tata?
![]()

Pa tu oko podne,
Oboje dolaze po mene, recev razredna da bidnem spreman, ka puska.......
Ljudi moji, e ovo je Serbija, na faksu, pa nista, svi dogovori io da se napise, uradi....Glavna osoba ne moze, drugi, ima visoki pritisak i nistaaaaa.
OSIM STO SAM BAREM SA STUDENTIMA KOJI SU POLAGALI, RAZBIJAO TREMU.
Bejase mi kolega mnogo strog i da budem iskren, to sto se trazi Sada je posve nepotrebno...za zivot.
STIGOH.....samo brekćem
Goco, oko podne, kad se organizuješ bre....nije ništa fiksno
Profa odbija da s nas paja po pijac i radnje..kaže, neće da nam smeta
Ovo danas beše baš pakao od vrelinu, ali je sad veće prelepo. šteta što mi se spava
daklem, vidimo se sutra društvo![]()

pa da budem pripremljena.
Danas mi sahranjuju tetku, tatinu sestru od rođenog strica. Žena '55. godište, propala firma, jedan od mnogih slučajeva da su ljudi umrli jer nisu na vreme dobili zdravstvenu knjižicu-zapuštena upala pluća.
A sahrana u 15h i ja ne smem da idem zbog vrućine, ionako mi "pada" cela leva strana ovih dana, ništa ozbiljno, samo bi neurolog primetio, ali svakako "ograničavajući faktor".
Koliko vidm ja ću poslednja da stignem tj da se dovučem, još ako omanem stanicu 
Joco, to je sutra, Magi je krenula ranije da obiđe tetku u Zrenjaninu.
I dobro jutro.Poslednji dan škole danas, posle će da crkavaju od dosade.

Mi sutra brišemo kod mojih u Vrnjačku Banju pa nam neće biti dosadno.

Imadosmo sve, iće, piće, dim, kučiće, decu, bebe, žubor tekuće vode (fontana), muziku i mnogo smeha i priče. Ali stvarno. Moje F odeljenje je bilo baš onako savršeno..msm pravo F odeljnje....predivno i pozitivno ludi
I ostali koji nisu sa odeljenja mogu ladno da se učlane