Kad odradih danas sve..Daklem moje mlađe dete odlučilo samo da za praznike ide kod čiče u Švajcarsku

I to lepo saopšti meni prekjuče

Ja kroz šalu kažem deveru evo ovaj odlučio da dođe, ko velim ovaj će to da saseče u korenu, elem čiča se oduševi i izreče sve pohvae za inicijativu...E onda smo juče morali da obradimo i umilostivimo mm , jer dete ima nešto svojih para , pa mu je onda rođendan 17 koji će tamo da dočeka i ta karta može da bude naš poklon,i on je sinoć dao svoju saglasnost..Onda ja sinoć rezervišem kartu al prc mora odmah da se plati ali kreditnom karticom koju ja nemam tj tačnije isekla sam je dok sam bila na bolovanju da ne bih nju u paranemiji potezala. E onda se opsetim pa sačekam da prođe ponoć zbog datuma, pa ponovo rezervišem kartu i danas stampedo..MM juriš u postu ebala ga njegova poštanska štedionica i dnevni limit od 20000 za podizanje para sa bankomata.ja po putno osiguranje. Zovi pograničnu policiju dal treba saglasnost da maloletno dete samo izađe iz zemlje, oni kažu ne treba, ali ovi iz agencije u kojoj smo kupili kartu kažu da treba, kucaj formular, jer na postojećim daješ saglasnost nekoj osobi da izvede dete iz zemlje, pa juriš u opštinu sa mm, onda kod lekara po lekove..Došla kući u 13,30.. Ručala i ajd ponovo, kupuj poklone klincima, bananice, plazme jafe , kore i ostalo..Sad spakovah klinca, naručila taksi za ujutru jer mladi gospodin mora pre 6 da bude na aerodromu i mogu da se onesvestim od umora...