F ODELJENJCE

Kad smo kod vremena...kod mene je neka dosadna, jesenja... ona depresivna što ide na živce (bar meni). Il' nek' pada, il' nek' ne pada... ne volim to kilavljenje.
Mari, draga... sve najbolje želim. Uvek :heart:

Danas nam je divan dan, naša draga Mari! :zag:

gift-basket-golden-princess.jpg

dOBRO JUTRO :kafa:
boli me želudac od previše kafa :aha:
Maca kupio juče na pijaci 2 veeeelika nevestina vela.:heart:....baš su lepi :D To posle samo odlomim grančice i pobodem u zemlju. Fazon je da bude mnogo grančica, tj. gusto. I pasulj je skupao, da se utepaš od jedenje. Od momenta kada je iz zamrzivača izvadio dve koske sas meso, ona dva krznena vrtiguza se nisu pomakla od njega. Kuvaše pasulj i radiše po kući i avliji sve sa njim :rotf:
Rupe imamo već iskopane, par komaTa, sprilike za voćke. Sve to domaĆinska pCeta, pomagaju baš onako zdušno :zcepanje:

Joj, zabave s njima... :aha: Ova moja preksinoć otišla na tavan da spava na starom krevetu, pa vetar zalupio vrata pred zoru, oko 5 me probudila lajanjem da joj otvorim.

Inače, stigla mi je pre oko mesec dana jedna haljina iz Avona, sa dugim rukavima, uživo je boje crnog vina. Sad me mama ubeđuje da naručim i drugu, svetlo roze sa malim rukavićima, letnju, slične forme i cene. Jer u narednih mesec-dva imam da idem po slavljima koliko nisam godinama unazad.

dOBRO veče. Danas nisam radila. To je treći dan od N.G. i par meseci pre nje.
Bila sva deca na ručku plus Stefan. Provalio je da treba samo da pruži ručice ka nečemu što želi da uzme :zcepanje:
Spavkali smo danas on i ja zajedno, u našem velikom krevetu....mmmmmmmm
Posadismo Maca i ja ona dva nevestina vela......lele koliki su i kako lepo izgledaju oko fontane :eek::D
Mara i Mrki su Stefana svog iznjuškali .....smejali smo se njihovom oduševljenu :lol:
Zet je sedeo u fotelji i držao malog, te su obojica zaspali.....Cic ih slikala i poslala svekrvi sliku uz komentar, ovako je kad se dodje kod tasta i tašte :zcepanje: prija se sablažnjava :lol:
I tako....bio je ovo zaista lep dan....:D

:)
Lep izveštaj, razredna. Hvala :heart:
Uživajte... brzo, u stvari prebrzo porastu, što, naravno znaš mnogo bolje od mene.
Stefan ima privilegiju da bar neko vreme bude jedini... medju tolikim odraslima. I tri psa.

Mi (Dona i ja) već skoro rešile da usvojimo ovu lepoticu
kuca.jpg

U fazi smo prikupljanja sredstava da možemo da odemo po nju... Mimi je u toku ;)
Četvoronožni čopor u našoj kući je već brojniji od dvonožnog..ali uvek je bio samo jedan lajavac. Malo me to brine, jer je uvek bio jedan, neprikosnoveni, Car... ili Carica... i više nas oko njega ili nje...
Ali nekako verujem da će i njima biti lepše kad su zajedno... a ova mala je već navikla na dosta pasa oko nje.
I duša me boli da završi u nekom azilu :(

Pozdrav Odeljenju,

Ja zakasala sa samu sebe, a od te pogolema zakasotina nema.
Dakle, rez na grudima skroz ok, na levoj nozi isto ali na desnoj :roll:
Rekli mi na vma da ničim ne mackam ranu a ja ne, nego kad mi alo natekla noga ja hidrogenom ispirala
i kantarionom mazala. Samim tim uljem od kantariona zatvorila sam ranu i počela infekcija.
Sad od vrata do vrata po KC Niš, sin je tu na odmoru, samo nas vozika po ambulantama.
Meni se stvarno nije isplatilo i da se budim iz anestezije. Sad u 14h idem ponovo, a gde nemam pojima.
Uput glasi opšta hirurgija, oni kažu vaskularac, ovaj me šalje na kadriohirurgiju tek otvorenu :(

Mi (Dona i ja) već skoro rešile da usvojimo ovu lepoticu Pogledajte prilog 350029
U fazi smo prikupljanja sredstava da možemo da odemo po nju... Mimi je u toku ;)
Četvoronožni čopor u našoj kući je već brojniji od dvonožnog..ali uvek je bio samo jedan lajavac. Malo me to brine, jer je uvek bio jedan, neprikosnoveni, Car... ili Carica... i više nas oko njega ili nje...
Ali nekako verujem da će i njima biti lepše kad su zajedno... a ova mala je već navikla na dosta pasa oko nje.
I duša me boli da završi u nekom azilu :(

IJAAAOOOOOOOOOOOOOOOOOOO dONA 'E IMATI DRU[TVO.....DIIIVNOOOOOOOOOO :heart:

- - - - - - - - - -

Pozdrav Odeljenju,

Rekli mi na vma da ničim ne mackam ranu a ja ne, nego kad mi alo natekla noga ja hidrogenom ispirala
i kantarionom mazala. Samim tim uljem od kantariona zatvorila sam ranu i počela infekcija.
Sad od vrata do vrata po KC Niš, sin je tu na odmoru, samo nas vozika po ambulantama.
Meni se stvarno nije isplatilo i da se budim iz anestezije. Sad u 14h idem ponovo, a gde nemam pojima.
Uput glasi opšta hirurgija, oni kažu vaskularac, ovaj me šalje na kadriohirurgiju tek otvorenu :(

A bre.......di uze to ulje pobogu. Flogocidom (koji je upravo za uništenje infekcije si samo trebala mazati i to tek ako počne da crveni, a do tad ništa.
Uuuuuf
Da li je Taca dobro?

Pozdrav Odeljenju,

:(
Uf, Mari... Baš mi je žao što se to zakomplikovalo.
Nekad... da ne kažem uvek ih (lekare) treba i poslušati...
Sa druge strane, koliko god da je lepo otići kući što pre, nekad je bolje kada te zadrže dok se sve ne reši...
Verujem da je bolno i neprijatno, ali nikako uz tebe ne ide ona rečenica... Biće to sve dobro, zvuči tupavo, ali to su (samo) sporedni efekti ;)
Šaljem najveći poljubac na svetu da bude sve dobro što pre!

Znam Goco, zapisala sam šta si mi rekla, ali meni je rana iz početka bila ok, sad se iskomplikovalo.
I ništa ne uradih popodne kod lekara, kao on je vaskularni hirurg a to je bila kardio operacija..A ja, koliko sam se uzdržavala,
vozikala se i jedva se parkirali po Nišu, svašta rekoh, zaboravih da sam dama, jelte...I psovala im diplomu i taj novi centar
što se hvale na sva zvona..Sutra idem u higijenski da dam bris, pa šta bude....
Taca ima leziju jetre, anemiju i svašta nešto, dobio lekove, kuća nam liči na bolje snabdevenu apoteku a mi i dalje kilavi i
nikakvi...Ja pogotovu, ležim i režim :confused:

Znam Goco, zapisala sam šta si mi rekla, ali meni je rana iz početka bila ok, sad se iskomplikovalo.
I ništa ne uradih popodne kod lekara, kao on je vaskularni hirurg a to je bila kardio operacija..A ja, koliko sam se uzdržavala,
vozikala se i jedva se parkirali po Nišu, svašta rekoh, zaboravih da sam dama, jelte...I psovala im diplomu i taj novi centar
Taca ima leziju jetre, anemiju i svašta nešto, dobio lekove, kuća nam liči na bolje snabdevenu apoteku a mi i dalje kilavi i

ajde more, da režiš moćeš, al nemoj da ujedaš :lol:
biće sve ok Mari, videćeš
:heart: i jeeeedan toooooopao zagrljaj :zag:
i mnogo pozdravi Tacu od nas oboje.

Uh, bre... :zag: Vruć krompir, majku mu, pa vaskularac je odgovoran za periferne krvne sudove. Nego svi oni rade i privatno...

Inače, moja mala sugrađanka koja će uskoro, nadamo se otići kod Smeh i Done, je mešanka škotskog ovčara i zlatnog retrivera, nisu ljudi sterilisali svoju kuju, ne znam detalje, samo znam da su bebe, ne zna se koja je lepša.

Ej, otvaramo skorih dana vet. ambulantu. :) Još lickanje, detalji, ribanje... i svakog dana očekujemo inspektorke.

Back