DAKLEM.....mrtvosana sam...skuvano slede'e>
proja, Oliverov kolač (voćni), čorba zelje-kopriva-piletuina, sarmice od zelja (6 velikih veza zelja), pohovane tikvice, pohovano šumsko pile, prženi krompirići, salata čičoka-sremuš-nana, ledeni čaj od nane 4 litra......i ručkić za Srefana.
šumsko pile je lepo, isečeš na snicle, malo vegete i aleve utapkaš, pa u poh, a može i da odstoji u sosu od soje koji ja ne volim.....ali ništa specijalno što bi me nateralo da opet dam tolike pare za jedan komaT...kilogram je da li 2200 ili 2500.....ne zapamtih posle dbojke
salata od čičoke, sremuša, malo peršuna i nane je odlična, ali stvarno odlična i nije skupa.
skinut razmontoran dedin krevet sa tavana, ponovo namontiran i stavljen u našu staru spavaču sobu, a sve zbog radi gosta iz Londona, koji dolazi samopozvano kod nas, a on je bratanac ili sestrić Macinog zeta engleza, muža od Macine sestre....koji će biti tu sa mojom zaovom 30.04. ili 01.05.....u svakom slučaju, ja 30.04. idem na otvaranje arapskog restorana (moji klijenti) pa kud puklo da puklo