F ODELJENJCE

Uh, bre... :zag: Vruć krompir, majku mu, pa vaskularac je odgovoran za periferne krvne sudove. Nego svi oni rade i privatno...

Inače, moja mala sugrađanka koja će uskoro, nadamo se otići kod Smeh i Done, je mešanka škotskog ovčara i zlatnog retrivera, nisu ljudi sterilisali svoju kuju, ne znam detalje, samo znam da su bebe, ne zna se koja je lepša.

Ej, otvaramo skorih dana vet. ambulantu. :) Još lickanje, detalji, ribanje... i svakog dana očekujemo inspektorke.

Bravoooooooooooooo :klap:
Divne vesti. Tako se radujem napretku :heart:

:pljus:

Kad odradih danas sve..Daklem moje mlađe dete odlučilo samo da za praznike ide kod čiče u Švajcarsku :eek: I to lepo saopšti meni prekjuče:lol: Ja kroz šalu kažem deveru evo ovaj odlučio da dođe, ko velim ovaj će to da saseče u korenu, elem čiča se oduševi i izreče sve pohvae za inicijativu...E onda smo juče morali da obradimo i umilostivimo mm , jer dete ima nešto svojih para , pa mu je onda rođendan 17 koji će tamo da dočeka i ta karta može da bude naš poklon,i on je sinoć dao svoju saglasnost..Onda ja sinoć rezervišem kartu al prc mora odmah da se plati ali kreditnom karticom koju ja nemam tj tačnije isekla sam je dok sam bila na bolovanju da ne bih nju u paranemiji potezala. E onda se opsetim pa sačekam da prođe ponoć zbog datuma, pa ponovo rezervišem kartu i danas stampedo..MM juriš u postu ebala ga njegova poštanska štedionica i dnevni limit od 20000 za podizanje para sa bankomata.ja po putno osiguranje. Zovi pograničnu policiju dal treba saglasnost da maloletno dete samo izađe iz zemlje, oni kažu ne treba, ali ovi iz agencije u kojoj smo kupili kartu kažu da treba, kucaj formular, jer na postojećim daješ saglasnost nekoj osobi da izvede dete iz zemlje, pa juriš u opštinu sa mm, onda kod lekara po lekove..Došla kući u 13,30.. Ručala i ajd ponovo, kupuj poklone klincima, bananice, plazme jafe , kore i ostalo..Sad spakovah klinca, naručila taksi za ujutru jer mladi gospodin mora pre 6 da bude na aerodromu i mogu da se onesvestim od umora...

Goco, sve te muke prošle, neka ide dete i nek se lepo provede.
Al' se zato ja provodim ko kuče u vašar, svaki treći dan idem na previjanje i kiretažu rane na desnoj nozi,
kupujem neke srebrne flastere i nije od kantariona već od konaca što ostali u rani. A poziv za banju stigao za sredu,
odložila sam, gde ću ovakva sva u zavojima...Ma, lepo reče moja prijate4ljica; Kome je sudjeno...gaće mu same padaju :jede:

:pljus:

Kad odradih danas sve..Daklem moje mlađe dete odlučilo samo da za praznike ide kod čiče u Švajcarsku :eek: I to lepo saopšti meni prekjuče:lol: Ja kroz šalu kažem deveru evo ovaj odlučio da dođe, ko velim ovaj će to da saseče u korenu, elem čiča se oduševi i izreče sve pohvae za inicijativu...E onda smo juče morali da obradimo i umilostivimo mm , jer dete ima nešto svojih para , pa mu je onda rođendan 17 koji će tamo da dočeka i ta karta može da bude naš poklon,i on je sinoć dao svoju saglasnost..Onda ja sinoć rezervišem kartu al prc mora odmah da se plati ali kreditnom karticom koju ja nemam tj tačnije isekla sam je dok sam bila na bolovanju da ne bih nju u paranemiji potezala. E onda se opsetim pa sačekam da prođe ponoć zbog datuma, pa ponovo rezervišem kartu i danas stampedo..MM juriš u postu ebala ga njegova poštanska štedionica i dnevni limit od 20000 za podizanje para sa bankomata.ja po putno osiguranje. Zovi pograničnu policiju dal treba saglasnost da maloletno dete samo izađe iz zemlje, oni kažu ne treba, ali ovi iz agencije u kojoj smo kupili kartu kažu da treba, kucaj formular, jer na postojećim daješ saglasnost nekoj osobi da izvede dete iz zemlje, pa juriš u opštinu sa mm, onda kod lekara po lekove..Došla kući u 13,30.. Ručala i ajd ponovo, kupuj poklone klincima, bananice, plazme jafe , kore i ostalo..Sad spakovah klinca, naručila taksi za ujutru jer mladi gospodin mora pre 6 da bude na aerodromu i mogu da se onesvestim od umora...

:eek: el otputovao?
Nek se leo provede a vi da odmorite :lol:

Mene savatao neki virus.......samo užasna glavobolja i zimoća, al pterekoh.
Nama 15.04. dolazi moja zaova sa Novog Zelanda, Macina starija sestra. I tako....

- - - - - - - - - -

Goco, sve te muke prošle, neka ide dete i nek se lepo provede.
Al' se zato ja provodim ko kuče u vašar, svaki treći dan idem na previjanje i kiretažu rane na desnoj nozi,
kupujem neke srebrne flastere i nije od kantariona već od konaca što ostali u rani. A poziv za banju stigao za sredu,
odložila sam, gde ću ovakva sva u zavojima...Ma, lepo reče moja prijate4ljica; Kome je sudjeno...gaće mu same padaju :jede:

Že ideš u banju, polako. Još je ladnjikavo, mora se natrontaš. Kad otopli će bude bolje u banju, msm komotnije :lol:

Pa lep mu provod i srećan 17. rođendan želim. :lol: Dobro, pretekoste. :zag:

Mari, za banju potpisujem što i razredna kaže. :zag:

Sutra imamo neki rođendan dečiji i krštenje, malo je reći da mi se ne ide, al' evo, trpim i papilotne i tvistere na glavi, čak mi je i mačka treptala u čudu kad sam se pojavila tako glavata. :lol:

4q5sf7.jpg

matorka napunila 5godina :mazipsa:

:zcepanje:.......pobiću ih

da, dala sam im otkaz ...sve ima granice

nećeš, nećeš...šta misliš koja je to pomoć, ne moraš sama kopati rupe ni presadjivati....oni to u najboljoj nameri....kao što je i meni Lena orezivala tuje...hahaha

a sećam se da si spominjala davno tu pekaru....jesu te namučili....

- - - - - - - - - -

prekida mi net....tako da odoh, laku noć, lepo sanjajte....:bye:

:uja:
imam upalu mišića ali je avlija recimo ok
nemam pojma kad ću stići i pdv, i rpredaju papira one pekare kojoj dadoh otkaz, i zaovu :eek:
Ja jedva čekam poklone sa Novog Zelanda :zcepanje:
Mari samo malo strpljenja, bićeš ti ko' nova... čim stigneš da bavučeš gaće :zcepanje:
Inače, i mene sastavio neki virus tokom ovih neradnih dana - ali stomačni.
Dva dana apsolutno ništa nisam jela, samo vodu i drgugi dan se setih supe (bila u frižideru ali nije znala da se javi).
U nedelju bili gosti na ručku i tako... prošli neradni dani kao da ih nikad nije ni bilo ...
Danas kad smo došli na posao - navala kao da nismo radili mesec dana! Ali, sve neke gluposti, milion pitanja i potpitanja... ništa normalno i konkretno... Telefoni se tek pre par minuta malo primirili.
Drugim rečima- sve uobičajeno (kao i kod vas :zcepanje:)
Dvorište, naravno, nisam stigla ni da pipnem... korov samo divlja, ali je bar sve zeleno :)

Poslednja izmena:

Back