F ODELJENJCE

:)

10881808_402157813277348_4574429449184500212_n.png

Pila ja jednom 2turske i 1guaranu to prepodne, pa pridvese nes i to sa guarnom posle mi sve trnuli prsti kuku i to krenulo jedan po jedan od malica, odtad ne pijem puno kafi a pogotovo energestka pica.

'Če. Nisam imala ni guaranu ni slatko, zaboravila da naručim mami. Prošlo od defrinola i kafe.

DakleM oni moji zverovi su odlepili. Prekjuče smo iz kancelarije izneli stari frižider (onaj u kom smo štekali uzorke od trihinoskopije) i Mirko je juče veći deo prepodneva presedeo ispred njega, čuvajući ga. Popodne je sedeo u kancelariji, pored starog frižiderovog mesta, zurio u prazno i mjaukao. Posle je seo u gajbicu sa lukom i vrteći se na zadnjici šuškao ljuskom, srušio krpu sa donje police operacionog stola pa je odozgo, sa police, lovio... Mrvica je sa dna frižidera, iz ledare, izvadila jednu ogromnu gutu smrznute bajate pileće sitneži za supu, odnela na jastuče i komad po komad otkida i jede. I brekće u pauzama. I pomalo zakopa. Dvorište je kao minsko polje. :dash:

:lol:

moji su mu dali po rovokopačkom biZmisu......nekim ružama se korenje vidi :evil:
danas sam vraćala sa kamena zemlju u žardinjere....a ono utabano.....utabano....svaki me mišić boli, svaka koščica :besna:
i jaGudice mi skoro sve preživele iako su u saksijama i žardinjerama. Neke saksije su baš male, obične one. Oduševih se kad sam videla, te ih sredih danaske :D

Kako je to lepo. :) Ja i ne razmišljam o baštici, sve veći procenat dvorišta (hm, skoro hektar) je pod leskama. Sad su i Gizmo i Blondi sahranjeni u voćnjaku, a nisu bili. Propade mi plan da njoj posvetim jorgovan, ne smem ga preblizu kuće jer sam ja alergična. :(

Ulaganje u budućnost. :) Biće za koju godinu lep parkić od njih, a dotad, Mrvica i Mirko ga koriste kao lovište. Inače, preko 90% lešnika uvozimo iz Turske, kao i ostatak Evrope, a naše sorte su ukusnije i kod nas se primenjuje agrotehnika pa je i prinos skoro siguran, tako da nema sekiracije oko plasmana. Mislim da mm više nema šta novo da pročita o njima i njihovom gajenju, sve je pročitao, sam ih i orezuje i prska...

Ulaganje u budućnost. :) Biće za koju godinu lep parkić od njih, a dotad, Mrvica i Mirko ga koriste kao lovište. Inače, preko 90% lešnika uvozimo iz Turske, kao i ostatak Evrope, a naše sorte su ukusnije i kod nas se primenjuje agrotehnika pa je i prinos skoro siguran, tako da nema sekiracije oko plasmana. Mislim da mm više nema šta novo da pročita o njima i njihovom gajenju, sve je pročitao, sam ih i orezuje i prska...

:klap: pametno, kad već imate zemlju

- - - - - - - - - -

ijaaaoooooooooooooooo što smo lepiiiii :zaljubljena:

Jao, što sam porasla! :zaljubljena:

'Tro, narode. Opet sam kilava, juče ujutru sam jedva ustala da obuzdam Mrvicu i izmerim temperaturu-38,5 iz čista mira. A mislila sam u subotu da me glava boli od sunca. I na sve to nestašica Defrinola. Nude mm-u Rinasek, srećom me nazvao iz apoteke, da mu kažem da uzme Brufen jer mi je analgetska komponenta potrebnija. A svega toga ne bi bilo da je marihuana u Srbiji legalna, mogla bih lepo da otkinem listić iz saksije u dnevnoj sobi (Indika preferira zatvoren prostor a Sativa otvoren) i da ga sažvaćem, za nuždu.

Back