LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.660

samo da se javnem ..............iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ljiljo, kako beše onaj vozić za glavu? I jel' može neko drugo slatko pošto nemam od dunja?

Ja i ne razmišljam o baštici, sve veći procenat dvorišta (hm, skoro hektar) je pod leskama. Sad su i Gizmo i Blondi sahranjeni u voćnjaku, a nisu bili. Propade mi plan da njoj posvetim jorgovan, ne smem ga preblizu kuće jer sam ja alergična. 

Biće za koju godinu lep parkić od njih, a dotad, Mrvica i Mirko ga koriste kao lovište. Inače, preko 90% lešnika uvozimo iz Turske, kao i ostatak Evrope, a naše sorte su ukusnije i kod nas se primenjuje agrotehnika pa je i prinos skoro siguran, tako da nema sekiracije oko plasmana. Mislim da mm više nema šta novo da pročita o njima i njihovom gajenju, sve je pročitao, sam ih i orezuje i prska...
Ulaganje u budućnost.Biće za koju godinu lep parkić od njih, a dotad, Mrvica i Mirko ga koriste kao lovište. Inače, preko 90% lešnika uvozimo iz Turske, kao i ostatak Evrope, a naše sorte su ukusnije i kod nas se primenjuje agrotehnika pa je i prinos skoro siguran, tako da nema sekiracije oko plasmana. Mislim da mm više nema šta novo da pročita o njima i njihovom gajenju, sve je pročitao, sam ih i orezuje i prska...
pametno, kad već imate zemlju