F ODELJENJCE

Ne znam na koga se metnulo dete..Sedi u trpezariji pored svoj sobe i uči naglas. Trenutno slušamo Istoriju azisjko pacifičkog regiona :aha:

Da pohvalim ove na NBG , tačni su, odradismo tačno u zakazano vreme :lol:

Oduševljena sa komisijom u socijalnom. Konačno.
I karta kupljena za ponedeljak u 15.
Pita u poslovnici Nišekspresa ljubazna dama, hoću li povratnu. Rekoh ne bih. Ne znam jel će mi trebati,
kažem iskreno, pa objasnim razlog mog odlaska u Bg ( možda me dovezu u onim kolima s ventilacijom :zcepanje: )

Onda sam čekala u kolima dok je Taca kupovao gricke za mačku. Pa je birao, birao, birao...otekoše mi ko pantalejska zvona.
Otvorim prozor i dreknem što joj bira toliko, pacove joj niko ne bira. Nikad od Cuce salonska mačka :manikir:

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:ZAMIŠLJAM SCENU :rotf:

- - - - - - - - - -

Ne znam na koga se metnulo dete..Sedi u trpezariji pored svoj sobe i uči naglas. Trenutno slušamo Istoriju azisjko pacifičkog regiona :aha:

Da pohvalim ove na NBG , tačni su, odradismo tačno u zakazano vreme :lol:

svaka čast ta dete :klap:
a da upišeš fakultet Goco? greota da znanje propadne :lol:

Cestitke svima, ocene su za sve 5 ili ti triputa AAA.

Malko da se praspolozite sa slikama iz Kube

2guiczd.jpg

2cg0t44.jpg

Tatin cimer je čekao sanitet iz Niša da dođe..Pretpostavljam da su ovi sa klinike naručili :aha:
Idem ja da predam za ličnu kartu, ističe mi ova moja a morala sam da zakažem popodne jer vodim i klinca da izvadi prvu LK i moramo i žmu i ja zajedno :cao:

Inače da se malo hvalim mlada gospojica uči glavu ne diže ..u januaru 4 desetke i jedna devetka, za februarski rok joj je ostao samo još jedan ispit :manikir:

o svaka joj cast :)

ja se sad zezam po uzoj familiji da imam prva diplomu,mislim na nas mladje :D

a sestra kad diplomirala ima da pravimo slavlje pod sator,bori se jos 6ispita,valjda ce sad da smakne jos neki.

Joj, karipske idile... :aha:

I dobar dan svima. Moja mačkurina je luda 200%. Sedeo mi u krilu dok sam gledala na yt tutorijal za štrikanje šala na rukama i lovio ruke devojci koja je štrikala. :lol:

A da vidite kako je genijalna ideja, samo da nađem što deblju vunicu!

ijao što je sVatko kučence :lol:

danas dodjoh rano s posla, oko 19 sati...a sela sam za komp jutros u 5,45......i napravih odličnu Zlatiborsku pitu....kuj oće reCepat da pišem....oduševili smo se svi
i napravih pitu sa višnjama :manikir
i sad pijem vince i da propajam krug-dva pa u krevet :aha:

ijao što je sVatko kučence :lol:

danas dodjoh rano s posla, oko 19 sati...a sela sam za komp jutros u 5,45......i napravih odličnu Zlatiborsku pitu....kuj oće reCepat da pišem....oduševili smo se svi
i napravih pitu sa višnjama :manikir
i sad pijem vince i da propajam krug-dva pa u krevet :aha:

Stavi ti to na komp, zlatiborsku ili bilo koju, pa cu Ja da je maznem. Ok?

Back