jocikakg
Veoma poznat
- Poruka
- 12.911
Saljem vam morske pozdrav 
Danas nije za kupanje ali je za setnju
Super sto se Lena opravlja

Super sto se Lena opravlja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HMMM
ondak da vam posaljem pozdrav sa MARSA
ih , sto bi dobro dosla jedna domaca kafa uz Lozu.
Saljem vam morske pozdrav
Super sto se Lena opravlja![]()
dobar dan.....evo izvestaja....bili kod veta na kontroli, savet je da nosi kragnu sve dok ne otpadne i zadnja krastica, jer će inače da liže ...i šetnje ne preporučuje bar još dve nedelje, da ne bi preopteretila ovaj drugi kuk, koji je isto loš, ali manje nego levi... za sada se ona već pomalo oslanja na operisanu nogu.
Dobro jutro
kafa
i Magi , samo polako i bit ce sve u redu ipak je to operacija.
dobar dan.....evo izvestaja....bili kod veta na kontroli, savet je da nosi kragnu sve dok ne otpadne i zadnja krastica, jer će inače da liže ...i šetnje ne preporučuje bar još dve nedelje, da ne bi preopteretila ovaj drugi kuk, koji je isto loš, ali manje nego levi... za sada se ona već pomalo oslanja na operisanu nogu.
AMa ženo, ovakvo ne beše ni jedno dete koje znam
toliko je živ, brz, znatiželjan, neustrašiv i voli sve jako, brzo, adrenalin da djipa, i pri tom mozak mu radi istom brzinomi suprotnost, jako je nežan i maza, voli muziku i knjigice i poslušan je, pomaže po kući, sve sam radi
i danas popodne se presvlačim da idem busom kući, a on kaže
nana ides kuci?
da, nana ima posla.ti ćeš doći sutra kod nane.
nana, nemoj ides... i zagrli me
i ja ostanem.....posle duša da mi iskoči od siline njegove ljubavi![]()
Ma bre raspametete te od nežnosti
I ovaj je zaradio ili neki stomačni virus ili se prehladio. A ovih dana to nije teško.
Da, ponavljaju istim tonalitetom. Kad su bili u Grčkoj, u sobi pored njih su odseli stariji muž i žena. Sami su letovali bez unuke. I ta gospodja je naučila Stefana da ujutru izađe na terasu i kaže "dobrooojutrooo"....pa kad se sretnu "dooobardaan", a uveče obavezno na terasi "dooobro veeečeee"......ona je pevala dok govori.....ovaj isto tako ponavlja pevajući....smešan jei uopšte je jako smešan, jer svi se smeju, komšije, prolaznici, mušterije u radnji, ljudi na ulici....takvo dete, uvek nasmejano
ajde, laka ti noć.....ja gledam tv i malo sam ovde, ali i ja ću sad na spavanje jer sutra treba skuvati i ceo dan čuvati neuhvatljivog![]()
deca i psi...najbolja zabava ! i Jovana se igrala sa Lenom dok nije operisana, sad je samo pomazi...
Inače Leni skidam kragnu kada sam sa njom napolju, da je imam pred očima, i obavezno kada jede....a kad kažem , ajde da montiramo kragnu, ona lepo ustane i gura glavu kroz onu kragnu i čeka da zakopčam...e onda mi je jako žao, ali svesna sam da je to za njeno dobro.... tako je poslužna da me razneži..
i dobro veče...