F ODELJENJCE

'Tro. :kafa: Prođe sedmica. :aha: Juče ujutru ekspresno protrčala kroz grad u potrazi za jaknom za mladu damu, obišla oko 50% relevantnih adresa. Dok se ona vratila iz škole, onu koja bi joj najviše odgovarala po svemu, prodata. :aha: A divna je bila, eko-koža, neka petrolej nijansa, malčice duži rukavi, ne izgledaju loše povrnuti, a cena sasvim pristojna, oko 60% od cene sličnog proizvoda u drugoj radnji.

dobar dan.....evo izvestaja....bili kod veta na kontroli, savet je da nosi kragnu sve dok ne otpadne i zadnja krastica, jer će inače da liže ...i šetnje ne preporučuje bar još dve nedelje, da ne bi preopteretila ovaj drugi kuk, koji je isto loš, ali manje nego levi... za sada se ona već pomalo oslanja na operisanu nogu.

dobar dan.....evo izvestaja....bili kod veta na kontroli, savet je da nosi kragnu sve dok ne otpadne i zadnja krastica, jer će inače da liže ...i šetnje ne preporučuje bar još dve nedelje, da ne bi preopteretila ovaj drugi kuk, koji je isto loš, ali manje nego levi... za sada se ona već pomalo oslanja na operisanu nogu.

Dobro jutro

kafa

i Magi , samo polako i bit ce sve u redu ipak je to operacija.

odlično, počela je da se oslanja :klap:
danas samčuvala Svica....i kad smo bili napolju, pored toga što je stalno u pokretu (čitaj neuhvatljiv) sretnemo ljude sa malom Sofijom koje su upoznali u Grčkoj jer i oni stanuju tu, i oni svi pričaju a ovaj uzjaha motorče i zaždi kao lud kroz trćni centar. Ja za njim a on iz sve snage vozi toliko brzo i smeje se, djubre jedno malo, jer je njemu to igra. Duša mi u nos izašla bre.....narod gleda ludu babu kako trči :lol: Dva puta sam ga sprečila da uleti u Maxii na kraju siđe sa motora i ulete u Maxi ...ona vrata se otvaraju kako staneš ispred njih,.....trči kao vetar, prodavci se smeju, mušterije se smeju, a meni duša samo što ne iskoči bre...ono moje spadalo se smeje i ljubi me kad ga uFatih napokon i kaže "puti nana doe...tći nana,tći".....:zcepanje: /titl...spusti me nano dole i trči)......uFatih ga s leđa i stavih na desni kuk /da gleda napolje a ne u mene), u drugu ruku motroče i jedva ga vratih majci :lol: Ovo dete je toliko brzo i živo da ne mož' da veruješ...ne kažem ja to, nego drugi, mnogo mlaži ljud, a i vidiš brate kad je sa drugom decom....samo mi trčimo kao muve bez glave, ostali roditelji, bake i deke sede ili par koraka naprave :aha:
i tako.....da popijem rapten duo ujutru jer on stiže na ceo dan, a Maca mi je još u selu, mada je on ovde drugačiji jer je sve drugačije

AMa ženo, ovakvo ne beše ni jedno dete koje znam :lol:
toliko je živ, brz, znatiželjan, neustrašiv i voli sve jako, brzo, adrenalin da djipa, i pri tom mozak mu radi istom brzinom :zcepanje: i suprotnost, jako je nežan i maza, voli muziku i knjigice i poslušan je, pomaže po kući, sve sam radi
i danas popodne se presvlačim da idem busom kući, a on kaže
nana ides kuci?
da, nana ima posla.ti ćeš doći sutra kod nane.
nana, nemoj ides... i zagrli me
i ja ostanem.....posle duša da mi iskoči od siline njegove ljubavi :zcepanje:

AMa ženo, ovakvo ne beše ni jedno dete koje znam :lol:
toliko je živ, brz, znatiželjan, neustrašiv i voli sve jako, brzo, adrenalin da djipa, i pri tom mozak mu radi istom brzinom :zcepanje: i suprotnost, jako je nežan i maza, voli muziku i knjigice i poslušan je, pomaže po kući, sve sam radi
i danas popodne se presvlačim da idem busom kući, a on kaže
nana ides kuci?
da, nana ima posla.ti ćeš doći sutra kod nane.
nana, nemoj ides... i zagrli me
i ja ostanem.....posle duša da mi iskoči od siline njegove ljubavi :zcepanje:

uh....raspekmezila sam se....kako znaju biti umiljati....:) ja se rastopim kad mi Miljana kaže bako, bako,i tako 5-6 puta....a čuje od Jovane i tačno istim glasom i naglaskom mi se obraća....ona je danas prohodala, ovde kod mene, nekih dva metra je prešla sama bez pridržavanja...
Inače Jovana je ove nedelje išla 3 dana u vrtić i eno je već zakačila neku prehladu , curi nos i kašlje....a noćas i Miljana počela isto ...

- - - - - - - - - -

odoh sad da spavam, prethodna noć je bila teška ... Miljana je dosta plakala a Lena me je 3 puta izvodila i bila nemirna...laku noć :bye:

Ma bre raspametete te od nežnosti :)
I ovaj je zaradio ili neki stomačni virus ili se prehladio. A ovih dana to nije teško.
Da, ponavljaju istim tonalitetom. Kad su bili u Grčkoj, u sobi pored njih su odseli stariji muž i žena. Sami su letovali bez unuke. I ta gospodja je naučila Stefana da ujutru izađe na terasu i kaže "dobrooojutrooo"....pa kad se sretnu "dooobardaan", a uveče obavezno na terasi "dooobro veeečeee"......ona je pevala dok govori.....ovaj isto tako ponavlja pevajući....smešan je :zcepanje: i uopšte je jako smešan, jer svi se smeju, komšije, prolaznici, mušterije u radnji, ljudi na ulici....takvo dete, uvek nasmejano :lol:

ajde, laka ti noć.....ja gledam tv i malo sam ovde, ali i ja ću sad na spavanje jer sutra treba skuvati i ceo dan čuvati neuhvatljivog :lol:

Ma bre raspametete te od nežnosti :)
I ovaj je zaradio ili neki stomačni virus ili se prehladio. A ovih dana to nije teško.
Da, ponavljaju istim tonalitetom. Kad su bili u Grčkoj, u sobi pored njih su odseli stariji muž i žena. Sami su letovali bez unuke. I ta gospodja je naučila Stefana da ujutru izađe na terasu i kaže "dobrooojutrooo"....pa kad se sretnu "dooobardaan", a uveče obavezno na terasi "dooobro veeečeee"......ona je pevala dok govori.....ovaj isto tako ponavlja pevajući....smešan je :zcepanje: i uopšte je jako smešan, jer svi se smeju, komšije, prolaznici, mušterije u radnji, ljudi na ulici....takvo dete, uvek nasmejano :lol:

ajde, laka ti noć.....ja gledam tv i malo sam ovde, ali i ja ću sad na spavanje jer sutra treba skuvati i ceo dan čuvati neuhvatljivog :lol:

Jao, kako je sladak kad se tako javlja....a naravno kad je on zadovoljan, veseo, i smeje se, mora da izmami osmeh svima oko sebe...duša mala !
evo , sad ću da se odjavim...spremila sam Lenu za spavanje, sad ću i sebe....

Ne sumnjam ja u to mleno medeno... kao ni u jedno drugo :heart:. Svi su oni na svoj nacin posebni... i rodjeni da budu voljeni. I podrazumeva se da su svi u sluzbi Njihovog Velicanstva. I onda... kad mislis da ne mozes vise, on te zagrli, poljubi... ili se samo osmehne. I sve moze. Sunce malo... zivahno (izvini, Ljiljo, ali ima li na koga da bude 'miran'?!)
Meni vreme super... sve ostalo je do mene - znaci odlicno.
Slikice su prilogu... neke.
Morski pozdrav imate svi... brzo sve to proleti, evo me uskoro nazad.
Tirkizno more i stene. Savrsen sklad i lepota jednostavnosti

Malo veranje po stenama

Ovu svrstavam na listu sopstvenih omiljenih plaza

Uz malo srece, u sredu cemo na krstarenje sa piratima

Stifado skoljke (cigarete nisu moje, to znate)

i racici

Skepasti pita - na licnu preporuku meni vaznog poznavaoca :)

Ovo sam ja :)

e, kad juče na padoh
video Svitac svoju ljuljašku u letnjoj kihinji, uprtio je da je nosi i kaže "ua nana, ua nana" (ljulja nana).....kažem mu da je iznese napolje i on to uradi stenjući al ne pušta ljulju :lol:
izađem i popnem se na plastičnu stolicu da zakačim ljuljašku za već spremne kanape (momci to rade sa zemlje, a ja pošto ne mogu da dohvatim moram da se popnem) a Svitac me gleda i vrlo ozbiljnim tonom kaže "pasćeš Iana, pasćes Ianaaa" uz povišenje tona na drugoj opomeni pošto na prvu nisam reagovala (pašćeš Ljiljana) :cepanje: Jedva siđoh od smeha

dobro jutro ! :cepanje: Ljiljo, glasno sam se smejala opisu ove epizode....duša mala kako te on upozorava, a mora da i vi njega tako opominjete, pa se sve to lepi za njih...jao, kako su slatki tako mali kad nešto odvale! i slažem se sa Smeh:ima li na koga da bude miran ! :)

Smeh ! uživaj ! vidim da ti je lepo....super su ti slike !

Lena je provela noć napolju, ima još malo krastica, ali kragna to čuva....ona je sebi sad našla mesto ispred ulaznog stepeništa , gde je već od ranije imala podlogu od dasaka, izdignuto i sad sam stavila i itison da bude udobnije.tu se slobodno kreće, ne smeta kragna , a kad je skinemo, moći će da ide i na njeno staro mesto, ispod stepenica kod terase, tu je i zatvoreno sa prednje strane, pa za zimu dobije i dve bale slame da se ugnezdi....sve izgleda da ide na bolje, osim što štedi tu nogu, ali treba da postane svesna da to više nije bolna, i da sada treba da štedi ovu drugu. Nadam se da će to uskoro shvatiti.a dosta odmara .

Ma sa ovim našim zvrkom je vazda smejurija. Mnogo je smešan i oponaša sve redom...i psuje :zcepanje: i gura se sa mrkim.....ej, to da vidiš kad on Mrkišu gura od sebe, tera a ovaj kao balvan ukopan u mestu.....ili reži na njih i ovi jadni pobegnu :lol: a sa Nerom čuda pravi, a i ona sa njim vala :lol:

odlično za Lenu, biće dobro devojka. Ima mnogo veze sa njenim ponašanjem i ta kragna, samo da znaš. Psi su to, smire se i čekaju da ta situacija prođe. Biće življa čim joj skineš kragnu.

deca i psi...najbolja zabava ! i Jovana se igrala sa Lenom dok nije operisana, sad je samo pomazi...
Inače Leni skidam kragnu kada sam sa njom napolju, da je imam pred očima, i obavezno kada jede....a kad kažem , ajde da montiramo kragnu, ona lepo ustane i gura glavu kroz onu kragnu i čeka da zakopčam...e onda mi je jako žao, ali svesna sam da je to za njeno dobro.... tako je poslužna da me razneži..

i dobro veče...

Ma jeste... nana u je bas tako jedan dobar primer mirne i usporene osobe :zcepanje:
Za Lenu znamo da ce biti dobro i da nema skidanja kragne... sve i da na kolenima moli :)
E, ljudi... ja se prehladila na moru :( Ne pamtim uopste kad me je stigla slicna prehlada po jacini... ali nocas mi je sa dva cebeta i u duksu bilo hladno.
Posle sam se malo smirila... i bilo dovoljno jedno cebe do jutra... dan je protekao OK... resila da se lecim "solarnom terapijom" pa sam dan provela na suncu. Nos mi je pun, grlo posle onoliko posisanih pantenola i jos neceg me mnogo manje boli... ali imam onu tezinu u glavi... i u nosu. Nisam smela vise da se kupam jer nije bas jako toplo napolju, ali za ono jednom sam se naispirala nosa i grla...
Za sutra smo uplatili krstarenje oko ostrva, tako da sam vec u krevetu sa cajevima i vinom... gomilom maramica i sve se nadam da ce nekim cudom sutra biti sve kako treba.

deca i psi...najbolja zabava ! i Jovana se igrala sa Lenom dok nije operisana, sad je samo pomazi...
Inače Leni skidam kragnu kada sam sa njom napolju, da je imam pred očima, i obavezno kada jede....a kad kažem , ajde da montiramo kragnu, ona lepo ustane i gura glavu kroz onu kragnu i čeka da zakopčam...e onda mi je jako žao, ali svesna sam da je to za njeno dobro.... tako je poslužna da me razneži..

i dobro veče...

Duša lepa. Ona je tako dobra i poslušna :heart:

- - - - - - - - - -

ajde Smeh, ozdravi do sutra i ponesi neki džemper, duks da ogrneš...i udari po vinu mori da potepaš tia virusi :)

E, da ! baš je poslušna i strpljiva ... i kad joj dam da jede, spustim činiju, ona ne navali nego sačeka da se skine kragna i da kažem da može da se jede, tek onda krene...onako , možda je pravi izraz - staložena...

Smeh ! poslušaj razrednu udri po vinu- sutra ćeš biti zdrava... čuvaj se ! i lepo se provedi...

odoh sad na spavanje, sutra se ranije ustaje....predajem sinu moju spavaću sobu, on je iz druge noćne pa da se naspava... teško je pet noći uzastopce raditi...:(

'Bar dan želim. Smehić, drži se, proći će to. :zag: Magi, nisam ni sumnjala da će biti sve kako treba sa pametnicom. :) Ljiljo, slatko sam se ismejala. :lol: Joj, kako umeju da budu divni!

Inače, meni pre neki dan ispadne laptop na pod i otad mu ne radi ventilator, zato slabije pišem. Treba da ga odnesem u servis al' mi se ne da, nemam kad. :aha:

dobro veče...Lena je dobro, ne kreće se mnogo, sunča se , prati sunce po dvorištu kao suncokret ! jede normalno i počela je i da čuva teritoriju, kad stane neko na ulici zalaje...

Jovana juče je bila u vrtiću, i evo dobila neku alergiju, sva se osula....danas su je vodili kod lekara, kaže alergija...a ona se jadna češe i nervozna je...

Meni baš i nije dobro, nešto steže srce, u stvari više kao probadanje, valjda se probudila angina pektoris...a i neka nervoza i neraspoloženje me drži, evo već dva dana....

Back