LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.660
Sinko Doci, zar sas sunčane naočare unutra? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

im ja jedno pitanje,
jel se seća ko onih devojaka,
koje su me nekada redovno opsedale po odeljenju
veselo smo se igrali ovde, pili , čavrljali, i varili one male čudne cigare
a sad ih nema ko ni kore lebca crnoga
fale mi
fale mi više nego ljikine kobaje pa vi vidite koliko mi fale![]()

Prpfo, ne TO skidanje. Mislim, njega ne prijavljujem i ne izvodim javnomore bjeazzzzi ,
napravi li nam zanZubica itekako
uzivala i jela i pila i sad tu...poooollako se skida. i to pred kim i dal po danu ili nocem.![]()
Još uvek. 
), poručila sam ih... Jedan obrok smo "uštedeli" pošto nam je veterinar dao par kesica reklamnih uzoraka.
I ponovo je jela uobičajeno, kao da nikad ništa nije bilo.
), ali nemam nikakvu ideju kako to da sprečim?
Baš sam se pitala kad ćeš se javiti sa rezultatima.
) da joj daš lekić i samo specijalne granule.Prpfo, ne TO skidanje. Mislim, njega ne prijavljujem i ne izvodim javnoJoš uvek.
Važno da si primetio skidanje... a što mi mezimče nije dobro... to ti e promaklo
Inače, posećivali veterinra ovih dana.
Prvo uradili analizu krvi, nema babezije... nešto bilo povećano, ali crvena i bela krvna zrnca vrlo malo... nema temperature, znači ni neke akutne upale.
Ali, veterinar bio na pitu... pa smo svaku terapiju odložili do ponedeljka i njegovog povratka budući da ona ipak jede, pije vode... normalna je...
U ponedeljak veterinar uradio biohemiju - svi parametri u granicama normale.
Dugo nismo radili test na srčanog crva... pa smo i to obavili sve "u kompletu"sa još nekoliko zaraza koje prenose krpelji. Sve negativno.
Zaključak... uz simptome i pregled je da je ipak muči želudac i kiselina koju stvara.
Da je ne bi traumirali svakodnevnim bockanjem - dobila lek da pije (human, naravno, nešto tipe "ranisan" samo savremenija verzija, koliko sam shvatila) pola sata pre jela. Osim toga, preporuka su i medicinske granule za pse sa problemima sa varenjem ... bar jedna doza (to pakovanje je, ako se ne varam njoj dovoljno za nekih pet dana ... a košta više nego da jede sam biftek), poručila sam ih... Jedan obrok smo "uštedeli" pošto nam je veterinar dao par kesica reklamnih uzoraka.
Međutim, ona već juče čežnjivo gleda u svoju posudu za hranu i kad sam joj dala da jede - jela najnormalnije: znači bez zastajanja, dok nije sve olizala nije se smirila. Spavala unutra, nije bilo nikakvog Juros sam ustala pola sata ranije... da kuci dam lek (eto šta mene može da izvuče iz kreveta ujutro), pa tek onda hranu
I ponovo je jela uobičajeno, kao da nikad ništa nije bilo.
Mislim da ona definitivno ima problem negde sa varenjem hrane, pre dve ipo godine je i bio neki zaključak da je to kod nje hronično... e sad šta je iniciralo i šta inicira neke posledice - ne mogu da skontam.
Sumnjam i na puževe golaće... ima ih baš puno, zateknem ih na njenoj (praznoj) posudi... znajući je garant je nekog bar probala... (žabu znam da jede - uhvatila sam je na delu), ali nemam nikakvu ideju kako to da sprečim?
Sve u svemu, potroših čitav kapital da bismo zaključili da Donu nisu napali paraziti, nisu zarazili krpelji ni komarci, da joj je zdravstveno stanje pristojno... i da ima kiselinu u želucu![]()
jel imaš i za mene nešta![]()
ČEKAM da dođeš, to je iznenađenje![]()
ČEKAM da dođeš, to je iznenađenje![]()

tri puta,
da me ne pobrkas s postarom![]()

Mislim da će se on osećati jako, jako čudno narednih dana 

. Mozda se malo i razmazila (tome jeste sklona), ali opet je danas sve u redu i vesela je, normalno jede, normalno se ponasa... (u sta spada i kradja jajeta!