marsijaner
Legenda
- Poruka
- 55.330
Dobro Jutro eFovci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

bAR DAN I OD MENE......ne mogu svu negativnost oko mene da savladam.....uuuuf
Nisam na isumnjala da ćete se lepo družiti... mislim Profa sa Gocom, Mrcom i ostalim ukućanima
Nama se ludi dani, na žalost nastavljaju... nemam snage ni da pričam... Samo
Mimi's, to što se zoivu "mafini" i što je sad tako jako "u trendu" su isti oni kolači koje su sve naše mame i bake pravila... kad treba nešto "na brzinu": sve se zbućka i sjedini pa sad umesto da ipaš u jedan pleh pa posle sečeš komade, sipaš u kalupe. Ali, ja ne znam šta je to sa nama - jednostavno nešto postaje "moderno" tek kad "uvezemo".
Sećate li se euforije oko Fante Šokate? hajde što su se deca mrštila na sok od zove... ali beše i gomila odraslih što im to nije bio "nivo"... dok se nije pojavila "šokata"... sad ima i nekih čajeva, onih flaširanih sa dodatkom zove... Čekam da neko "otkrije" kamilicu pa da i njoj skoči rejting!
Meni sve to ide malo na živce... koliko smo podložni potcenjivanju svega dostupnog i kako nam mozgovi "rade" pod dejstvom marketinga i propagande!
Mislim... mafini nisu problem... već sam mehanizam po kojem funkcioniše... bukvalno sve!

Ni šnenokle ni griz ni puding od vanile ni sutlijaš... I sećam se pomame za šokatom a ovamo, odemo na teren i sipaju nam neku šlj-bljak-bljuc gazozu, a iza kuće, na vr' planine, imaju šumarak zove i garant za domaću upotrebu imaju pun špajz sirupa. Mi bi radije taj domaći sok od zove a oni misle, mi fenseri i ne pijemo to pa misle da će bolje da nas počaste ovim kupovnim đubretom...
Nisam na isumnjala da ćete se lepo družiti... mislim Profa sa Gocom, Mrcom i ostalim ukućanima
Nama se ludi dani, na žalost nastavljaju... nemam snage ni da pričam... Samo
Mimi's, to što se zoivu "mafini" i što je sad tako jako "u trendu" su isti oni kolači koje su sve naše mame i bake pravila... kad treba nešto "na brzinu": sve se zbućka i sjedini pa sad umesto da ipaš u jedan pleh pa posle sečeš komade, sipaš u kalupe. Ali, ja ne znam šta je to sa nama - jednostavno nešto postaje "moderno" tek kad "uvezemo".
Sećate li se euforije oko Fante Šokate? hajde što su se deca mrštila na sok od zove... ali beše i gomila odraslih što im to nije bio "nivo"... dok se nije pojavila "šokata"... sad ima i nekih čajeva, onih flaširanih sa dodatkom zove... Čekam da neko "otkrije" kamilicu pa da i njoj skoči rejting!
Meni sve to ide malo na živce... koliko smo podložni potcenjivanju svega dostupnog i kako nam mozgovi "rade" pod dejstvom marketinga i propagande!
Mislim... mafini nisu problem... već sam mehanizam po kojem funkcioniše... bukvalno sve!

ma pecene paprike.......

Pa ja bas volim kamiicu! Moj omiljeni caj iz detinjstva
Pa ja bas volim kamiicu! Moj omiljeni caj iz detinjstva![]()

A mora da bidne , reklamirana na stranski jezik....
- - - - - - - - - -
a jel ide pecena parika sa paradajzom i sa kamiLom, ups kamiLiCom

nego profo, el mogu ja da objavim knjigu tamo u kanadI?
- - - - - - - - - -
ide.....odlično je za probavu![]()

Paprika na sto nacina![]()
Ama bre jeftinije je ovdekana, neg tamo.
A zezajte se vi, nemate bre pojma kako su slasne pecene paprike ....

ama ovde nema ko da je kupi, badava što je jeftinije![]()
da viš koliki su mu cvetovi i kako je lepo...nisam ni znala za to. Posadila sam oba na čistinu pored kod boksa jer rastu kao dva žbuna...ako ih ne otkopaju ona dva krelca 
sad me Profa podsetio na pečene paprike...neki dan našla u zamrzivaču još jedan paketić, taman za jedan obrok kao prilog....sutra ću to....
i dobro veče.....večeras sam 2 sata zalivala ovo malo travnjaka i rashladjivala beton....
- - - - - - - - - -
šta da kupi ? knjigu ? evo ja se javljam, ja bih kupila....upiši me na spisak....

Krenuh od kuće jutros u 8 Dom na Bežaniji, urolog U kbc Bežanijska kosa, opet dom, pa pulmolog u Zemunu, pa urolog al ga ne nađoh, onda opet dom dođoh kući posle dva![]()
E onda popodne u Dz po moje lekove, u autobusu 60 stepeni kad izađoh na onih 35 baš mi bilo friško, u domu zdravlja rade klime ok..nazad ponovo u autobusu bRez klime, sreća pa ne manjkah..

i ovde je pakleno....a Cic mi kupila neku ukrasnu travu, veliku, baš je lepa i divlji kantarionda viš koliki su mu cvetovi i kako je lepo...nisam ni znala za to. Posadila sam oba na čistinu pored kod boksa jer rastu kao dva žbuna...ako ih ne otkopaju ona dva krelca
![]()
sutra lepo da slikaš to, da nam pokažeš.....taj cvet me zanima ....Možda samo provere koren....sutra lepo da slikaš to, da nam pokažeš.....taj cvet me zanima ....
A , more bre ne znam sta cu sa svim ovim knjigama, dobijenih od kolega, more morat cu od sada da im sugerisem , da pisu knjige , tako od 100 do 500 grama..
A ne bre ,. knjiga od 3 kile....ima da me oderu ka , kozu sa ramena, koliko kg imam , a ne daju bre vise od 23 kg.i to samooo jedan kofer.
jedan kg vise - 100 dolarci, more ki da nam lezu bre na ulicu.....

e neće moći..kad mu se sutra ujutru prilepim ko krpelj.il će da prima ćaleta u bolnicu ili će da mi zakaže konzilijum
jel tražio mišljenje pilmologa , odma dobije
A , more bre ne znam sta cu sa svim ovim knjigama, dobijenih od kolega, more morat cu od sada da im sugerisem , da pisu knjige , tako od 100 do 500 grama..
A ne bre ,. knjiga od 3 kile....ima da me oderu ka , kozu sa ramena, koliko kg imam , a ne daju bre vise od 23 kg.i to samooo jedan kofer.
jedan kg vise - 100 dolarci, more ki da nam lezu bre na ulicu.....

i ovde je pakleno....a Cic mi kupila neku ukrasnu travu, veliku, baš je lepa i divlji kantarionda viš koliki su mu cvetovi i kako je lepo...nisam ni znala za to. Posadila sam oba na čistinu pored kod boksa jer rastu kao dva žbuna...ako ih ne otkopaju ona dva krelca
- - - - - - - - - -
da, knjigu.......tebi ću da je poklonim, samo da je osštampam![]()